Babeu wrote:Lično nisam imao nekih problema sa Viberom, ali mi se u poslednje vreme pojaviše neke čudne stvari.
Kao prvo, na PC verziji 6.4. (koristim Win 10 divljak) ne mogu da primam audio fajlove (kad sam imao Win7 sve je bilo ok), dok na Androidu nemam nikakvih problema.
Konkretnije,umesto fajla na PC dobijem ovaj info
......has sent a file message but currently your version does not support it. Please check
http://www.viber.com/dl for updates
Abdejti se s vremena na vreme rade, jednom sam ga i reinstalirao, ali nista.
To je što se mene tiče. a naredni problem je imalo nekoliko mojih drugara, ali, ovog puta, na Androidima.
Naime, kad im pošaljem neki link , njima dodje neaktivan (crne boje,umesto plave boje, kao i svi aktivni linkovi), dakle, bez mogućnosti kad se klikne da te automatski odvede na datu stranicu, već mora da se ,kao takav, iskopira i prebaci u pretraživač, što je, naravno, stupidno.
Gledao sam u Viber podešavanja, ali ne nadjoh ništa što bi "mirisalo" na rešavanje problema (nisam nešto ni mnogo vičan), pa sam im savetovao da ga reinstaliraju, ali i posle toga je ostajalo isto.
Ima li leka za ta dva problema, ,tj. da li se rešenje ipak krije negde u opcijama Vibera ili to možda ima veze sa samim uredjajima, odnosno sa OS?
Nadam se da sam bio jasan.
Unapred hvala na odgovorima.
Mladen Kuzman