Ok! I?CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:23Dobro su poznati kadrovi poput Solaka i ostale druzine, oni ti uzivaju u svim mjerama, smo sto ne izadu na ulicu sa puskama i pocnu sami ubijati narod. Oni nece nista ukinuti dok to ne dobiju signal iz centrala stranaka.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:16A sta ti kontas da znas sta Solak misli ili sta? Nece trajati vjecno zasto prosipas paniku i histeriju....ja napisah da sam prije solak odlucila staviti se u sto vecu izolaciju koja je moguca...a ti ako hoces da svoje roditelje sahranis velo brzo ti idi setaj do mile volje !CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:03
Sta ti kontas, da se svi ljudi trebaju naviknuti na ovakav zivot zauvijek. Pa to su mokri snovi Solaka i ostalih wanna be diktatora. Oni bi najradije tako jednom da se donesu mjere i tako da ostane zauvijek. Jeste li ljudi vijdeli ono dvoje jucer Kormara i onu Britansku ministricu unutrasnji poslova obadvoje se pohvalilo sa manje vise istim procentom pada kriminala. Nikoga nisam vise vidio da se hvali sa tim statistkama osim njih dvoje.
Jos sam bas procitao na stranicama za policajce da ocekuju i dobijaju sve vise slucajeva porodicnog nasilja tokom mjera. Prvih nekoliko dana bila prosjecna brojka, onda poslije toga sve vise i vise, najvise zbog alkohola i droga sve vise ih ljudi konzumiraju.
Ovo je ocigledno neka kampanja i hajka na Solaka...ja licno nikad cula za njega nisam do ove korone... valjda nije bilo puno situacija u kojima.je mogao doci do izrazaja...nebitan lik totalno...bitno je da uradimo sve sto je u nasoj moci da izbjegnemo velike brojke!
Koliko mjere mogu trajati?
Moderator: O'zone
-
hurmasica
#201 Re: Koliko mjere mogu trajati?
- Better Man
#202 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Onaj ko bi se usudio da do kraja godine drži zatvoreno ugostiteljstvo bi trebao biti spreman da svakom ugostitelju nadoknadi štetu u punom iznosu. Budimo svjesni da nas vode poremečeni i kriminalni umovi.CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 21:22Ja mislim mada se nadam da to nece se desit, da ce se restorani i svi ugostitelji zatvoriti cijelu godinu. Tada sigurno mogu staviti svi katanac na vrata zavijek. Ali i ako se ponovo otvore sigurno ce samo smjeti sjediti jedna osoba po stolu, bez ikakve interakcije sa bilo kime u objektu, samo u mobitel zabit glavu i to je to. I u javnosti ce isto tako biti bilo kakav socijalni kontakt, bojim se da ce biti strogo zabranjen.manuchao91 wrote: ↑12/04/2020 21:18 problem je taj što se mjere neće preko noći ukinuti nego postepeno možda od sredine maja...
trajace ovo sa "repovima" do augusta
Diskoteke,koncerte,svirke okupljanja ovo ljeto možemo zaboraviti
Zao mi je sviju koje me ugostiteljstvo primaran izvor prihoda ali bojim se da će "kihnuti " ovu sezonu...
Čak i ako potraje još mjesec dana ovo....bice veliko socijalno distanciranje
Ljudi u kafićima će traziti bnpr da ih se donese pivo o otvori pred njima...fast food ovi ce isto ispaštati...
Moramo uzeti jos jedan faktor a to je nestašica novaca koja ce uslijediti poslije ovog svega tako da mozemo očekivati otkazivanje ljetnih aranzmana...godisnjih odmora its i sl..
Nemojte gledati to što vi niste preplašeni da su svi takvi..jednostavno ljudi još poslije ovog 2 mjeseca neće stati na noge ...
Ovo ljeto piši propalo u većini segmenata
nažalost
- CikCikCikPogodi
#203 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Vidite li vi ljudi da onaj tokmak u Madarskoj, Orban uvodi polako diktaturu. Budite oprezni, prvi u regionu koji je spreman na to je Vucic, a onda plemenske poglavice u BiH. To su njihovi mokri snovi koje mogu ostvari sada pod plastom svih mjera.
- CikCikCikPogodi
#204 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Izgleda da u Britaniji hoce, oni su pripremili vec paket da ce im sve biti placeno od strane drzave narednih godinu dana. Sto znaci vlada je spremna mozda da ih zatvori na godinu dana sve.Better Man wrote: ↑12/04/2020 22:27Onaj ko bi se usudio da do kraja godine drži zatvoreno ugostiteljstvo bi trebao biti spreman da svakom ugostitelju nadoknadi štetu u punom iznosu. Budimo svjesni da nas vode poremečeni i kriminalni umovi.CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 21:22Ja mislim mada se nadam da to nece se desit, da ce se restorani i svi ugostitelji zatvoriti cijelu godinu. Tada sigurno mogu staviti svi katanac na vrata zavijek. Ali i ako se ponovo otvore sigurno ce samo smjeti sjediti jedna osoba po stolu, bez ikakve interakcije sa bilo kime u objektu, samo u mobitel zabit glavu i to je to. I u javnosti ce isto tako biti bilo kakav socijalni kontakt, bojim se da ce biti strogo zabranjen.manuchao91 wrote: ↑12/04/2020 21:18 problem je taj što se mjere neće preko noći ukinuti nego postepeno možda od sredine maja...
trajace ovo sa "repovima" do augusta
Diskoteke,koncerte,svirke okupljanja ovo ljeto možemo zaboraviti
Zao mi je sviju koje me ugostiteljstvo primaran izvor prihoda ali bojim se da će "kihnuti " ovu sezonu...
Čak i ako potraje još mjesec dana ovo....bice veliko socijalno distanciranje
Ljudi u kafićima će traziti bnpr da ih se donese pivo o otvori pred njima...fast food ovi ce isto ispaštati...
Moramo uzeti jos jedan faktor a to je nestašica novaca koja ce uslijediti poslije ovog svega tako da mozemo očekivati otkazivanje ljetnih aranzmana...godisnjih odmora its i sl..
Nemojte gledati to što vi niste preplašeni da su svi takvi..jednostavno ljudi još poslije ovog 2 mjeseca neće stati na noge ...
Ovo ljeto piši propalo u većini segmenata
nažalost
-
hurmasica
#205 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Sta se krije iza tvojih postova? Koja politika, cija? Anonimusi?CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:28 Vidite li vi ljudi da onaj tokmak u Madarskoj, Orban uvodi polako diktaturu. Budite oprezni, prvi u regionu koji je spreman na to je Vucic, a onda plemenske poglavice u BiH. To su njihovi mokri snovi koje mogu ostvari sada pod plastom svih mjera.
- CikCikCikPogodi
#206 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:33Sta se krije iza tvojih postova? Koja politika, cija? Anonimusi?CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:28 Vidite li vi ljudi da onaj tokmak u Madarskoj, Orban uvodi polako diktaturu. Budite oprezni, prvi u regionu koji je spreman na to je Vucic, a onda plemenske poglavice u BiH. To su njihovi mokri snovi koje mogu ostvari sada pod plastom svih mjera.
-
hurmasica
#207 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Ma oni mogu samo pokusati...nisu to neki zajebani likovi pa da znaju sta rade....mogu copit koju paru to jedino znaju...upravljat drzavom.i narodom kroz bilo koji politicki sistem ne znaju...to su dokazali...jedino da neko drugi u ovoj situaciji ih ne poravna i preuzme palicu...e onda smo najebali....ne boj se poznatog neprijatelja vev nepoznatog prijatelja!CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:40Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:33Sta se krije iza tvojih postova? Koja politika, cija? Anonimusi?CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:28 Vidite li vi ljudi da onaj tokmak u Madarskoj, Orban uvodi polako diktaturu. Budite oprezni, prvi u regionu koji je spreman na to je Vucic, a onda plemenske poglavice u BiH. To su njihovi mokri snovi koje mogu ostvari sada pod plastom svih mjera.
- Cherry-Cherry
#208 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Jao čuj, ona se organizovala, imala aktivan socijalni život pa se sad žrtvuje zbog drugih... De odvadi malo...
Nego, ne mogu svi da rade od kuće. Neki ljudi žive od turizma, trgovine, ugostiteljstva... Neki ljudi ostaju bez posla. Nisu svi u kojekakvim ministarstvima.
Ona se organizovala. Srce naše organizovano i disciplinovano.

Ona se organizovala. Srce naše organizovano i disciplinovano.
-
hurmasica
#209 Re: Koliko mjere mogu trajati?
I jos jedna ljubomora...ko ti je kriv kad si neorganizivan!Cherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 22:45 Jao čuj, ona se organizovala, imala aktivan socijalni život pa se sad žrtvuje zbog drugih... De odvadi malo...![]()
Nego, ne mogu svi da rade od kuće. Neki ljudi žive od turizma, trgovine, ugostiteljstva... Neki ljudi ostaju bez posla. Nisu svi u kojekakvim ministarstvima.
Ona se organizovala. Srce naše organizovano i disciplinovano.![]()
![]()
- CikCikCikPogodi
#210 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Mislis da ne mogu. Pa vecina diktatora koja prije preuzimanja vlasti bili su trozubi nisu imali doticanja sa politikom, samo su imali ideju i potporu ljudi koji su kasnije ispali ovce, a ovaca na Balkanu ima i previse.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:44Ma oni mogu samo pokusati...nisu to neki zajebani likovi pa da znaju sta rade....mogu copit koju paru to jedino znaju...upravljat drzavom.i narodom kroz bilo koji politicki sistem ne znaju...to su dokazali...jedino da neko drugi u ovoj situaciji ih ne poravna i preuzme palicu...e onda smo najebali....ne boj se poznatog neprijatelja vev nepoznatog prijatelja!CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:40Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.
-
hurmasica
#211 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Sam si sve reko...ovi nit imaju ideju a bogami i potpore je sve manje....mozda da otvoris jos jednu temu sa naslovom "prijetli nam diktatura?"CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:47Mislis da ne mogu. Pa vecina diktatora koja prije preuzimanja vlasti bili su trozubi nisu imali doticanja sa politikom, samo su imali ideju i potporu ljudi koji su kasnije ispali ovce, a ovaca na Balkanu ima i previse.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:44Ma oni mogu samo pokusati...nisu to neki zajebani likovi pa da znaju sta rade....mogu copit koju paru to jedino znaju...upravljat drzavom.i narodom kroz bilo koji politicki sistem ne znaju...to su dokazali...jedino da neko drugi u ovoj situaciji ih ne poravna i preuzme palicu...e onda smo najebali....ne boj se poznatog neprijatelja vev nepoznatog prijatelja!CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:40
Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.
- Cherry-Cherry
#212 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Mislila sam da si bezobrazna, ali sada vidim da si zapravo glupa.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:47I jos jedna ljubomora...ko ti je kriv kad si neorganizivan!Cherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 22:45 Jao čuj, ona se organizovala, imala aktivan socijalni život pa se sad žrtvuje zbog drugih... De odvadi malo...![]()
![]()
-
hurmasica
#213 Re: Koliko mjere mogu trajati?
U nedostatku argumenata najlakse je vrijedjati...hajd razguliCherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 22:50Mislila sam da si bezobrazna, ali sada vidim da si zapravo glupa.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:47I jos jedna ljubomora...ko ti je kriv kad si neorganizivan!Cherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 22:45 Jao čuj, ona se organizovala, imala aktivan socijalni život pa se sad žrtvuje zbog drugih... De odvadi malo...![]()
![]()
- Rothmans
#214 Re: Koliko mjere mogu trajati?
hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:44Ma oni mogu samo pokusati...nisu to neki zajebani likovi pa da znaju sta rade....mogu copit koju paru to jedino znaju...upravljat drzavom.i narodom kroz bilo koji politicki sistem ne znaju...to su dokazali...jedino da neko drugi u ovoj situaciji ih ne poravna i preuzme palicu...e onda smo najebali....ne boj se poznatog neprijatelja vev nepoznatog prijatelja!CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:40Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.
Nepoznatog prijatelja ? Kakva su ovo zrnca mudrosti sad ? Wtf
-
hurmasica
#215 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Ovo prijatelja pod navodnicima...Rothmans wrote: ↑12/04/2020 22:53hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:44Ma oni mogu samo pokusati...nisu to neki zajebani likovi pa da znaju sta rade....mogu copit koju paru to jedino znaju...upravljat drzavom.i narodom kroz bilo koji politicki sistem ne znaju...to su dokazali...jedino da neko drugi u ovoj situaciji ih ne poravna i preuzme palicu...e onda smo najebali....ne boj se poznatog neprijatelja vev nepoznatog prijatelja!CikCikCikPogodi wrote: ↑12/04/2020 22:40
Naivan je onaj koji misli da politicari pogotovo na Zapadnom Balkanu i jos u nekim zemljama nece iskoristiti situaciju u svoju korist.
Nepoznatog prijatelja ? Kakva su ovo zrnca mudrosti sad ? Wtf
-
hurmasica
#216 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Ovaj cikpogodi uvalio .mi ove trolove kad mu je nestalo argumentacija hahah....jeste providni....toliko.lose lose
- CikCikCikPogodi
-
Zijo77
#218 Re: Koliko mjere mogu trajati?
CikCikCikPogodi....
A po čemu si zaključio da Orban u Madjarskoj uvodi diktaturu? Da li misliš da on uvodi diktaturu zato što ne dozvoljava prelazak granice migrantima na mjestima gdje se ne nalaze legalni, zvanični granični prelazi? Kreneš, na primjer u Hrvatsku preko livada i brda umjesto preko graničnog prelaza. Kad te uhvati granična policija, ti se odmah prodereš da Plenković uvodi diktaturu! Nauči nešto o demokratiji, diktaturi i anarhiji. Kada naučiš, nečeš lupetati!
A po čemu si zaključio da Orban u Madjarskoj uvodi diktaturu? Da li misliš da on uvodi diktaturu zato što ne dozvoljava prelazak granice migrantima na mjestima gdje se ne nalaze legalni, zvanični granični prelazi? Kreneš, na primjer u Hrvatsku preko livada i brda umjesto preko graničnog prelaza. Kad te uhvati granična policija, ti se odmah prodereš da Plenković uvodi diktaturu! Nauči nešto o demokratiji, diktaturi i anarhiji. Kada naučiš, nečeš lupetati!
-
hurmasica
#219 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Negove intelektualne sposobnosti su za danas iscrpljene...sto je ucio ucio je....lock temuZijo77 wrote: ↑12/04/2020 23:01 CikCikCikPogodi....
- Cherry-Cherry
#220 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Nije nedostatak argumenata nego činjenica. Da imalo misliš, znala bi kako ovo sve utiče na ekonomiju i da ne rade svi od kuće. Ali ne misliš, u tome je fazon. To razguli ostavi za onoga, ko te tako vaspitao.
-
hurmasica
#221 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Nismo pricali o ekonomiji tako da nemoj mjesat kruske i jabuke....nisam.ja kriva sto je neko izabrao da zivi od turizma ili vec cega drugog....sutra se moze desiti druga katastrofa u kojoj moze stradatoli moja struka i sta ja sad trebam za to kriviti.pojedince koji u tom.momentu imaju vise srece od mene?Cherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 23:10Nije nedostatak argumenata nego činjenica. Da imalo misliš, znala bi kako ovo sve utiče na ekonomiju i da ne rade svi od kuće. Ali ne misliš, u tome je fazon. To razguli ostavi za onoga, ko te tako vaspitao.hurmasica wrote: ↑12/04/2020 22:51U nedostatku argumenata najlakse je vrijedjati...hajd razguliCherry-Cherry wrote: ↑12/04/2020 22:50
Mislila sam da si bezobrazna, ali sada vidim da si zapravo glupa.
Naravno da utice na ekonomiju...ali ovdje se o tome.nije pricalo...tako da si fulila temu...toliko o tome.ko je glup.
Covjek me je pitao sta sam.poduzela od mjera...ja sam.mu napisala...ne znam sta hoces od mene da se idem zarazit koronom jer je tebi posao propao? Sebicno
Last edited by hurmasica on 12/04/2020 23:14, edited 1 time in total.
-
dado_
#222 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Pitao bi te ja bil tako mirno sjedila u kuci da ti muz ima mali biznis koji je pod zabranom rada vec mjesec dana, da si ti nezaposlena i da svi od toga zivite? Da ti otac i majka zive 10 min od tebe al ti je otac nepokretan i moras otici promijeniti mu pelenu jer nema ko? I divila se solaku i njegovim mjerama i sebijinom sistemu... daj ba ljudi budite malo realni, sagledajte svijet oko sebe. Nismo svi budzetlije sa skracenim radnim vremenom i netaknutim primanjima. Ne sekiram se za koronu, proci ce, al sta ce bit iza korone e za to se sekiram... al dok je mmf-a, ti i muz se ne sekirajte, dok je ovih na vlasti uzivajte u diktaturi i kreditima koje ce to tvoje dijete sto sunca nije vidjelo 25 dana vracat.. sretno nam svimahurmasica wrote: ↑12/04/2020 21:52Evo sad cu ti reci , kontkretno na dan 17.3. sam zadnji put bila u domu svojih roditelja koji su svega 5 min voznje udaljeni od mene. znaci prostom logikom sam zakljucila i rekla im taj dan, a prije nego sto ce za par sati biti proglasena naredba, da im vise necemo dovoditi unuce na cuvanje i da im necemo dolaziti u posjetu, vec samo po potrebi donosit namjernice i ostavljati pred vratima. Moji roditelji imaji 70 godina...ne zelim im ja presuditi! Tata se smijao, kao pricam gluposti...da bi vec sutra zabrana stupila na snagu. Od tog dana suprug i ja smo se organizovali tako da ja radim od kuce, ponekad odem na posao, on mora na posao al uz skraceno radno vrijeme...imamo srecu sa poslovima...ne znam kako bi se drugacije organizovali.dobar osjecaj wrote: ↑12/04/2020 20:04Sta tacno mislis pod tim da se pridrzavas mjera od 18.3.2020.? Taj datum me zanima jer je tada donijeta naredba o zabrani kretanja djeci do 18 i odraslima iznad 65. Cega se ti konkretno pridrzavas i cega si se tacno odrekla punih 25 dana?hurmasica wrote: ↑12/04/2020 19:50 Ja bih stvarno predložila da ovi sto se protive mjerama da fino potpisu izjavu da ce se u ime naroda BiH samostalno zaraziti koronom za visi cilj za sticanje imuniteta krda i lijepo jos potpišite izjavu da se odričete svih privilegija u to.ime...pustite nas normalne da poštujemo mjere zdravog razuma!
Nisi izasla iz svog doma 25 dana?
Nisi prosetala 25 dana?
Djecu drzis zatvorenu u stanu 25 dana?
Imas vozilo, novca i uslove da odes do vikendice, na planinu ali si se zatvorila 25 dana? Je li o tome govoris? U cemu se ogleda i mjeri tvoja normalnost i zdrav razum?
Osim poslova ne izlazimo iz kuce bez potrebe...kupovinu obavimo jednom sedmicno...dijete ne izvodim, zao mi je, ali je tako...koliko znam naredba se odnosi da se djeca mogu prevoziti od tacke a do tacke b i ne smiju i boraviti na javim povrsinama...tako da ne znam gdje bih dijete odvezla a da ne ugrozim time ljude kod kojih bi dosli. A po Igmanu i Baricama.ne pada mi napamet da skacem sa blesavim narodom.
Da imam svoju vikendicu vjerovatno bi isli ali bez gostiju, rostilja i ostalih druzenja.
Znaci prije korone smo imali veoma socijalan zivot, kuca nam je sluzila samo za prespavat...tako da nam je ovo sok...ali covjek se na sve navikne i posebno jer ne zelim radi svog komfora ugroziti ljude koje volim...ako je to cijena da ostanu zivi, ne moram nikad izac iz kuce.
-
hurmasica
#223 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Prvo nisam budzetlija, suprug takodje....jednostavno takva nam.je struka da imamo tu srecu da mozemo raditi.na.ovaj nacin.dado_ wrote: ↑12/04/2020 23:13 [
Pitao bi te ja bil tako mirno sjedila u kuci da ti muz ima mali biznis koji je pod zabranom rada vec mjesec dana, da si ti nezaposlena i da svi od toga zivite? Da ti otac i majka zive 10 min od tebe al ti je otac nepokretan i moras otici promijeniti mu pelenu jer nema ko? I divila se solaku i njegovim mjerama i sebijinom sistemu... daj ba ljudi budite malo realni, sagledajte svijet oko sebe. Nismo svi budzetlije sa skracenim radnim vremenom i netaknutim primanjima. Ne sekiram se za koronu, proci ce, al sta ce bit iza korone e za to se sekiram... al dok je mmf-a, ti i muz se ne sekirajte, dok je ovih na vlasti uzivajte u diktaturi i kreditima koje ce to tvoje dijete sto sunca nije vidjelo 25 dana vracat.. sretno nam svima
Drugo Sebiju nisam nigdje spomenula!
Trece nisam SDA kadar!
Vi ljudi nikako ne citate cijeli tekst i ono sto je napisano...izvlacite iz konteksta. Ja Solaka ne velicam i boli me cosak za njega...nikad ga do ove korone nisam ni primjetila...govorim o mjerama koje sami treba svjesno da poduzmemo nevezano za Solaka i solakovice.
Naravno ko mora da izlazi izlazit ce, raditi, boriti se.
Ja sam se osvrnula vise na ove šetaće koji kukaju sto ne mogu nigdje da idu, da rostiljaju, po kafanama se skupljaju, po baricama i igmanima...
A ne sekira te sto postoji mogucnost da svog bolesnog oca mozes zarazit ovom bajom a koji je ne bi prezivio? Mene bi vise to brinulo nego ekonomija poslije korone.
Realni sektor puni budjet...ako to ne radi nece ni budzetlije imati para...svi su u istim govnima sto se toga tice zato se ja ne sekiram...kako bude svima i meni ce....imala sam u zivotu faza kad nisam imala hljeba jest, pa se prezivjelo...ziva glava sve predevera, mrtva ne!
-
swanfilter
#224 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Al, bez panoga, za koje pises da te boli briga, nece biti ni tvog posla ....
-
Enticer
#225 Re: Koliko mjere mogu trajati?
Jedini oni kojima prijaju ove mjere su uhljebi na budzetu koji nece osjetiti ama bas nikakve posljedice ove krize.. odu na posao, nema im guzve u putu, satro nesto raduckaju-supljiraju, na kraju radnog vremnena u auto i eto ih kuci 20 min prije nego inace, zatim izadju vani na laganu setnju ne guzvajauci se sa penzionerima, zatim kuci vecerica-laganica pa poslije na portale podrzavati mjere o zabrani kretanja, jer zaboga miloga pomrijet cemo svi ako se mjere ukinu i onda lagano i spokojno na spavanje znajuci da ce plata neumanjena leci na racun.