Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vec 2 dana mi linkove, koje svakodnevno citam, otvara po 12, 13 sekundi. Desava mi da ne mogu ucitati sliku sa vibera nego stoji samo tamna mrlja a onda pokrenem 4g da mi se slika ucita.
jazzer wrote: ↑08/04/2020 19:54
Vec 2 dana mi linkove, koje svakodnevno citam, otvara po 12, 13 sekundi. Desava mi da ne mogu ucitati sliku sa vibera nego stoji samo tamna mrlja a onda pokrenem 4g da mi se slika ucita.
Katastrofa od interneta.
@Telemach ili neko drugi, sta da radim?
@jazzer,
Možete očekivati da u najkraćem roku budete kontaktirani za provjeru. Sigurni smo da će problem biti riješen.
pici wrote: ↑08/04/2020 21:23
An error receiving the signal has occurred. (#4000)
sta ovo svaki kanal na laptopu eon ne radi... ovo mi izbacuje, resetovao browswr pa laptop evo opet... u cemi je caka na mobitelu radi OK
Zdravo @pici,
Dostavite nam podatke u pp, rado ćemo provjeriti o čemu se radi.
sinoc zvao ove vase, momak se javio i resetovao mi modem i nista... onda se odlogovao sa eon-a i ponovo logovao i proradi... vidim da mi pored moga usera i passa stoji jos jedan, sa noname i pass ::::... jeli moguce da je neki vas defaut il je neki hakerski napad... hvalaaaa
pici wrote: ↑09/04/2020 10:24
sinoc zvao ove vase, momak se javio i resetovao mi modem i nista... onda se odlogovao sa eon-a i ponovo logovao i proradi... vidim da mi pored moga usera i passa stoji jos jedan, sa noname i pass 1234... jeli moguce da je neki vas defaut il je neki hakerski napad... hvalaaaa
Ponekad je potrebno izlogovati se i ponoviti logovati da bi se pokrenula nova sesija, jer istekne cookie koji ti server isporuči.
Taj drugi username i pass si ti spasio da ti browser pamti nakon što si unosio PIN na zaključane kanale.
Last edited by crnivrag on 09/04/2020 10:33, edited 1 time in total.
pici wrote: ↑09/04/2020 10:24
sinoc zvao ove vase, momak se javio i resetovao mi modem i nista... onda se odlogovao sa eon-a i ponovo logovao i proradi... vidim da mi pored moga usera i passa stoji jos jedan, sa noname i pass 1234... jeli moguce da je neki vas defaut il je neki hakerski napad... hvalaaaa
Ponekad je potrebno izlogovati se i ponovi logovati da bi se pokrenula nova sesija, jer istekne cookie koji ti server isporuči.
Taj drugi username i pass si ti spasio da ti browser pamti nakon što si unosio PIN na zaključane kanale.
Naša programska shema bogatija je za još jedan lokalni TV kanal sa područja Tuzle - RTV 7. Kanal emituje raznolik sadržaj poput lokalnih vijesti, lokalnih sportskih dešavanja, mozaika i dokumentarnih filmova. Kanal se nalazi na poziciji 73 u okviru Start paketa na EON i D3 platformi. Također, Total TV korisnicima EON aplikacije dostupan je novi kanal - TVTK.
pici wrote: ↑08/04/2020 21:23
An error receiving the signal has occurred. (#4000)
sta ovo svaki kanal na laptopu eon ne radi... ovo mi izbacuje, resetovao browswr pa laptop evo opet... u cemi je caka na mobitelu radi OK
Zdravo @pici,
Dostavite nam podatke u pp, rado ćemo provjeriti o čemu se radi.
sinoc zvao ove vase, momak se javio i resetovao mi modem i nista... onda se odlogovao sa eon-a i ponovo logovao i proradi... vidim da mi pored moga usera i passa stoji jos jedan, sa noname i pass ::::... jeli moguce da je neki vas defaut il je neki hakerski napad... hvalaaaa
@pici,
Crni vrag Vam je uputio odgovor, međutim, ako se problem nastavi svakako nam se javite.
Naša programska shema bogatija je za još jedan lokalni TV kanal sa područja Tuzle - RTV 7. Kanal emituje raznolik sadržaj poput lokalnih vijesti, lokalnih sportskih dešavanja, mozaika i dokumentarnih filmova. Kanal se nalazi na poziciji 73 u okviru Start paketa na EON i D3 platformi. Također, Total TV korisnicima EON aplikacije dostupan je novi kanal - TVTK.
Limited Sky wrote: ↑10/04/2020 16:33
zasto nece da pokrene emisiju Provjereno na Novoj TV od sinoc? nece ni da krene ni s bilo koje minute
samo pise ovo
Informacija
Content is blocked due to copyright issues.
Zdravo @"Limited Sky",
Navedena emisija je na zahtjev emitera zatamnjena, te je iz tok razloga ne možete pokrenuti.
Limited Sky wrote: ↑10/04/2020 16:33
zasto nece da pokrene emisiju Provjereno na Novoj TV od sinoc? nece ni da krene ni s bilo koje minute
samo pise ovo
Informacija
fusion_ba wrote: ↑11/04/2020 10:41
Nije direktna tema, ali ocekivani nastavak sukoba sa FTV: SBB izbacio FTV iz ponude u Srbiji. Od BiH kanala su spali samo na Novu BH, N1 i O kanal
fusion_ba wrote: ↑11/04/2020 10:41
Nije direktna tema, ali ocekivani nastavak sukoba sa FTV: SBB izbacio FTV iz ponude u Srbiji. Od BiH kanala su spali samo na Novu BH, N1 i O kanal
Sva sreca pa ga u BiH ne mogu izbaciti
Bacanje kanala na neku daleku poziciju je vrhunac što mogu uraditi, ali nakon onog trasha sa Hanom; Ja blogerica, ništa bolje nisu ni zaslužili.
Tacno. Smijurija od javnog servisa kao i RTRS, jure samo neku trash komercijalu i takmice se sa komercijalnim televizijama.
Jedino BHT koliko toliko lici na javni servis, a s obzirom na finansijsku dubiozu jos su i dobri