Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zlaja9 wrote: ↑08/04/2020 19:36
Izvinjavam se ako nije prikladna tema, zanima me da li rade Penny i OBi u Sarajevu ovih dana?
da rade.
Jutros bas zvao obi iz razloga mog gore navedenog Upita
A u penny-ju sam neki dan bio. Radnice rade na kasi sa vizirima I maskama a radnici rade samo sa maskama. Molba na vratima da se ne zadrzava i tako ne pravi nepotrebna guzva.
|
Mislim da svi rade do 18:00
Zlaja9 wrote: ↑08/04/2020 19:36
Izvinjavam se ako nije prikladna tema, zanima me da li rade Penny i OBi u Sarajevu ovih dana?
da rade.
Jutros bas zvao obi iz razloga mog gore navedenog Upita
A u penny-ju sam neki dan bio. Radnice rade na kasi sa vizirima I maskama a radnici rade samo sa maskama. Molba na vratima da se ne zadrzava i tako ne pravi nepotrebna guzva.
|
Mislim da svi rade do 18:00
Primjetila sam da i oni i Mercator azuriraju info na FB.
VenomousV wrote: ↑08/04/2020 21:21
Gdje provjereno ima kupiti puzzle? (na potezu Dobrinja - Pofalici)
Bilo je u Mercatoru Lozionica al' sad ostao samo papa
Peni Velešići najbliži (gdje su igračke), mada ni tu nije neki izbor
VenomousV wrote: ↑08/04/2020 21:21
Gdje provjereno ima kupiti puzzle? (na potezu Dobrinja - Pofalici)
Bilo je u Mercatoru Lozionica al' sad ostao samo papa
bilic wrote: ↑09/04/2020 12:21
Kad ima mjesta za gume onda vjerovatno ima i za stalak.
A nisu neki novci . 29 KM
.
Po tvom če gume negdje smotat u čošak . Šta lii ????
ovo je stalak za gume na felgama, one se cuvaju položene,
a ako su same gume , u kesu i uspravno čuvati !
bilic wrote: ↑09/04/2020 12:21
Kad ima mjesta za gume onda vjerovatno ima i za stalak.
A nisu neki novci . 29 KM
.
Po tvom če gume negdje smotat u čošak . Šta lii ????
Stvar je u tome da se covjeku pomogne u onome sto trazi a ne da mu se pamet soli. Izmedjuostalog rekao je i kolega dole ako nema felge onda ovovmu ne vrijedi sve da je dzaba
malwarebyte wrote: ↑09/04/2020 16:12
Smart utičnicu, ili neku utičnicu (utikač), da ima mogućnost npr. da stavim da od 0000 do 0600 pušta struju, ostatak dana ugašena.
Smart utičnicu, ili neku utičnicu (utikač), da ima mogućnost npr. da stavim da od 0000 do 0600 pušta struju, ostatak dana ugašena.
Gdje uzeti(kupiti) sarafe u boji za registarske tablice, ako ste vidjali na onim vozilima iz belgije, holandije, velike britanije nezz gdje im je zuto stave zuti saraf a bijelo bijeli
gdje se u Sa moze naci djecja vreca za spavanje za kucnu upotrebu (ne za kampiranje), ali velicina od 3 godine pa na dalje... usao sam u 20 trgovina djecije opreme i za posteljine, imaju samo za bebe, max do 104 cm...
svakome ko ima djecu preporucjem nesto ovako, nema sanse da se otkrije tokom noci... Prije par godina ove vecih dimenzija su se mogle naci, sad nema sanse
Gdje se može kupiti donji dio trenerke, ali da nije fuš kao one u Sport Visionu? Zadnje dvije pamučne tamo kupio, obe se razvukle, pa mi sad ko dimije dođu.
Naravno, ne sad, nego kad prođe korona.
Pa s razlogom.
Ove analogne samo vrte unutar 24 sata s mogucnoscu paljenja/gasenja u koracima po 15 minuta.
A digitalne rade na sedmicnom krugu gdje mozes podesiti kojim danima i u koje vrijeme da se upali/ugasi nesto u puno kracim intervalima od 15 minuta.
E sad za sta ti treba, to i diktira cjenu.