Ma jbla im k*rinavirus m*ter. Tako raja ovdje mnoga pocela da govori. Ali sta mi laici realno znamo. Evo HNK kanton zabrana kretanja bez propusnice. Neradi se to tek onako. Ja prvi sam protiv ovog svaga sta se radi. Jer nam je izbor da pocrkamo od gladi ili k*rinavirusa.biglebovski wrote: ↑10/04/2020 19:43Eto vidjeti ćemo koliko će od tih pedeset starih u domu i umrijeti od korone. Otkud tebi da će sve i jedna stara osoba, zdrava ili bolesna nebitno, umrijeti ako dobije koronu? Šta prepadate ljude. Sjedi, stari, u kući tri-četiri godine, rekla merkel a prenosi "ugledni" Gardijan ili Forbs, i ne mrdaj nigdje dok ne umreš od raka, samo korona da te ne dohvati!Lincoln-Burrows wrote: ↑10/04/2020 19:1050 njih u domu je "istovremeno" dobilo temperaturu, znači širenje je ogromno,
nema zdravstveni sustav kapaciteta za veliki prihvat u bolnicama tu je razlika,
ako to shvatimo lakše će se sačuvati živote starih. Gripa nije toliko zarazna.
Inace ne psujem i slicno, pokusavam od toga uvijek da se susdrzim koliko to mogu. Nek mi modovi oproste u vezi ovoga. Samo prenosim sta raja ovdje za ovo govori mnoga.
Sestri javilo na Fejsbuku da nisu htjeli da lijece neko dijete od raka radi svega ovoga. Raja psuje samo tako u vezi toga, sve od drzave pa nadalje.