Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
He1972 wrote: ↑09/04/2020 10:01
Pošaljem upit hoću da kupim 65 inča philips 1699 km, zovu vele imate već telefon na moja tv a koji isplaćujete u aprilu 2021.g ne može tv, reko hvala što nećete 1700 kermi, uštedjeli ste mi neka dodatne koristi od vas, adio i dobar dan.
Nikada mi neće biti jasne firme koje neće pare. Ali eto ima u Bosni i čuda, haha!!!
Ja htio kupiti tri 65-ice za u novi stan i ne dadoše mi
ka'e se stio kup't
3 po srpski da te ceo svet razume
Ljudi kako platiti račun preko mobilnog bankarstva?
Naravno žiro račun, iznos treba upisati za mjesec koji plaćaš. Treba li neki broj računa pisati na uplatnicu?
ala7 wrote: ↑09/04/2020 21:37
Naravno žiro račun, iznos treba upisati za mjesec koji plaćaš. Treba li neki broj računa pisati na uplatnicu?
ala7 wrote: ↑09/04/2020 21:37
U polje referenca upiši onaj broj računa. U svrhu doznake stavi ime i prezime sa racuna i koji paket placas. To bi trebalo da je vise nego dovoljno.
Broj računa koji se nalazi na odresku u kućici iznad imena na koje glasi račun je ključni podatak koji mora biti na uplatnici.
Obavezno zakaci (ako ti banka nudi tu opciju) da dobijes potvrdu o transakciji na svoj mail. Ili kako vec to funkcionise u tvojoj banci. Bitno je da imas dokaz o uplati u svojim rukama da ne ides poslije po salterima da trazis jer se sa telekomom nikad ne zna.
Pošaljem upit hoću da kupim 65 inča philips 1699 km, zovu vele imate već telefon na moja tv a koji isplaćujete u aprilu 2021.g ne može tv, reko hvala što nećete 1700 kermi, uštedjeli ste mi neka dodatne koristi od vas, adio i dobar dan.
Nikada mi neće biti jasne firme koje neće pare. Ali eto ima u Bosni i čuda, haha!!!
Ne kontam... Jel se to ne moze vise uzeti TV kao dodatni uredjaj? Ja sam prosle godine tako uzeo Philips TV
Ne kontam... Jel se to ne moze vise uzeti TV kao dodatni uredjaj? Ja sam prosle godine tako uzeo Philips TV
meni rekoše da ne može ako već postoji neka ugovorna obaveza a eno studiorum je gore i kopirao sa njihove stranice to
bitangeIprinceze wrote: ↑09/04/2020 19:15
meni rekoše da ne može ako već postoji neka ugovorna obaveza a eno studiorum je gore i kopirao sa njihove stranice to
Pa to i jeste poenta dodatnog uredjaja! Ako si uzeo vec nesto po snizenoj cijeni na osnovu ugovora, mozes uzeti jos stvari, na rate ili platiti u cijelosti, s tim da nemas popust.
Ja sam tako uzeo televizor i telefon, oboje na rate kao dodatni uredjaj, pored telefona na koji sam iskoristio popust preko ugovora.
Znaci ukupno dva telefona i jedan televizor na rate, preko jedne pretplate za mobilnu.
Pa to i jeste poenta dodatnog uredjaja! Ako si uzeo vec nesto po snizenoj cijeni na osnovu ugovora, mozes uzeti jos stvari, na rate ili platiti u cijelosti, s tim da nemas popust.
Ja sam tako uzeo televizor i telefon, oboje na rate kao dodatni uredjaj, pored telefona na koji sam iskoristio popust preko ugovora.
Znaci ukupno dva telefona i jedan televizor na rate, preko jedne pretplate za mobilnu.
Ponuda vrijedi za korisnike multimedijalnih paketa Moja TV usluge koji nemaju obavezno trajanje po drugom osnovu.
Ponuda vrijedi za korisnike multimedijalnih paketa Moja TV usluge koji nemaju obavezno trajanje po drugom osnovu.
eto kako im piše na stranici
Koliko sam ja ovo shvatio.... Ne mozes dobiti popust po osnovu ugovora, ali uredjaj po punoj cijeni na rate ili placanjem u cijelosti mozes kupiti.
Nisam htio da stvaram neku konfuziju ili nesto, samo sam rekao kako sam ja to uzeo.
Sada sam, cisto iz znatizelje, nazvao i pitao da li mogu uzeti jos jedan TV na rate i rekli su da mogu. Naravno po punoj cijeni
sasajev wrote: ↑10/04/2020 17:07
eto kako im piše na stranici
Koliko sam ja ovo shvatio.... Ne mozes dobiti popust po osnovu ugovora, ali uredjaj po punoj cijeni na rate ili placanjem u cijelosti mozes kupiti.
Nisam htio da stvaram neku konfuziju ili nesto, samo sam rekao kako sam ja to uzeo.
Sada sam, cisto iz znatizelje, nazvao i pitao da li mogu uzeti jos jedan TV na rate i rekli su da mogu. Naravno po punoj cijeni
ja zvao kažu ne može, drug, hebe lud zbunjenog ovo nije normalno, jesi li zvao 1444, meni i ovaj na 1444 a i ovi kod mene u gračanici u filijali kažui ne može
sasajev wrote: ↑10/04/2020 18:00
Zvao 1444
Ja budala....
Nece mi sutra biti mrsko nazvati poslovnicu na Dobrinji, tu sam sve uzimao, da ih pitam sta kazu....
ajde ne bilo ti mrsko, ja radim u sa pa mi neće biti mrsko otići tu da to završim ako bude moglo, hvala unaprijed