Slo Burner wrote: ↑07/04/2020 12:03Ima na netlixu dobar film, Ultras, o navijacima Napolija
Gledao sam. Nije los. Na kraju idu na gostovanje u Rim kod Rome.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Slo Burner wrote: ↑07/04/2020 12:03Ima na netlixu dobar film, Ultras, o navijacima Napolija
Dobro je reko direktor direktora tj. ravnatelj ravnateljaTomahawk11 wrote: ↑07/04/2020 13:44 Meni su nejasni ovi iz Dinama.
Eno sad hoće raskid ugovora i sa trenerom.
Ako bi iko od klubova na Balkanu trebao imati para onda su to oni.
Toliki se milioni uzimaju svake godine, a sad nepun mjesec od početka krize isto da su na prosjački štap spali.
To je druga strana priče, tj. nejasnosti.manijak1 wrote: ↑07/04/2020 14:11Dobro je reko direktor direktora tj. ravnatelj ravnateljaTomahawk11 wrote: ↑07/04/2020 13:44 Meni su nejasni ovi iz Dinama.
Toliki se milioni uzimaju svake godine, a sad nepun mjesec od početka krize isto da su na prosjački štap spali.,u ovom slučaju štedi se kad se nema , a ne kad se ima.
Kontam da nisu stručni štab i pojedini igrači prihvatili smanjenje primanja .
Koliko se sjećam rekli su da će nakon razgovora s igračima donijeti i ostale odluke.
Valja živjeti i nakon svega ovoga, a štediti treba dok nije kriza, jer je poslije kasno. Tako i Dinamo radi. Preplaćeni zaposlenici će dobiti otkaz ako ne pristanu na smanjenje plaća, a cijena će im svakako pasti nakon svega ovoga, jer tržište određuje cijenu. Dinamu je ovo win-win situacija. Ili će zadržati trenutni kvalitet uz manje troškove ili će isti takav isti kvalitet platiti istim parama kada sve ovo prođe.Tomahawk11 wrote: ↑07/04/2020 13:44 Meni su nejasni ovi iz Dinama.
Toliki se milioni uzimaju svake godine, a sad nepun mjesec od početka krize isto da su na prosjački štap spali.

Jos jedna od "ljepota" ovog stanja....kad bi prije ovo gledali na SKjagugu wrote: ↑09/04/2020 20:04 Poslije tadžikistanske i bjeloruske, SK uveo u program ligu Nikaragve![]()
http://sportklub.rs/Fudbal/Fudbal-ostal ... Klubu.html
jeste
Utakmica mi ostala u sjećanu po maestrealnim izmjenama Lipija, kada u produžetku umjesto kako bi se to očekivalo od Italijana da uvede defanzivce on u igru šalje Delpiera i Gilardina i tako rješava utakmicu u svoju korist i prije penala.