Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za raju koja vec ima, isplati li se uzimati Fallen Order? Koliko je duga igrica? moderb warfare sam prekucao za jedan dan. Igra odlicna al kratka brate.
TMovac wrote: ↑09/04/2020 00:04
Za raju koja vec ima, isplati li se uzimati Fallen Order? Koliko je duga igrica? moderb warfare sam prekucao za jedan dan. Igra odlicna al kratka brate.
Fallen Order je meni bio odlican, malo potezak al kad se naviknes super je i daje izazov. Igrao sam na PS4 Pro i nisam igrao losije optimizovanu igru, bilo je frejm dropova ali srecom sve van akcije i vecinom pri mijenjanju podrucja, tu se znalo desiti i da zaledi a cak i popin a jos sam igrao na performanse mode To je jedina zamjerka koju sam imao.
Sto se tice same igre, price i gameplaya super mi je samo nije pretjerano duga. Mozda 10-15 sati da sam igrao, ali moze se nabiti i vise jer je poluotvoreni svijet pa je na tebi koliko ces koju planetu istrazivati i zavrsavati. Samo nemoj zuriti na glavne misije.
Nakon par sati igranja primjetio sam da je zvuk poceo krckati i da pada framerate. Konzola je bila poprilicno glasna. Nije previše zaprljana, vidi se da je prije neko čistio. Ali je termalna pasta bila tvrda i nije imala nikakvu funkciju. Evo par slika.
Imam pitanje za one koji su igrali Fortnite ili RDR2. Koliko ste sati igrali i kako to sve izgleda? Znaci koliko sati vam je trebalo da predjete igricu i koliko ste vremena u toku jednog dana provodili uz neku od tih igrica?
Imam obje i nisam ih nikad ni upalio. Nemam bas puno vremena za igranje, pa ne znam kojim tempom se desavaju zbivanja u igrici i koliko se da tako kazem gubi vremena onako bezveze, bez nekih desavanja(ono tipa jases konja sat vremena itd--to sam ovdje procitao od nekoga ko je igrao igricu).
channel10 wrote: ↑09/04/2020 22:00
Imam pitanje za one koji su igrali Fortnite ili RDR2. Koliko ste sati igrali i kako to sve izgleda? Znaci koliko sati vam je trebalo da predjete igricu i koliko ste vremena u toku jednog dana provodili uz neku od tih igrica?
Imam obje i nisam ih nikad ni upalio. Nemam bas puno vremena za igranje, pa ne znam kojim tempom se desavaju zbivanja u igrici i koliko se da tako kazem gubi vremena onako bezveze, bez nekih desavanja(ono tipa jases konja sat vremena itd--to sam ovdje procitao od nekoga ko je igrao igricu).
Fortnite ti je online igra i taj free to play je kompetitivni i nemas sta prelaziti osim challenge da radis. Ima save the world koji se mora kupiti ali i on je na slican fazon iako ima neku ko pricu i misije.
RDR2 odlicna igra, uzivao sam par mjeseci e sad ne znam koliko ukupno sati ali treba bas dugo dok se predje, pogotovo ako igras i sporedne misije i aktivnosti. Prica odlicna i gluma, kao i sama atmosfera igre
Ne idu te dve igre u isti kos nikako. Prva ti je najveca glupost ikada za klince do 12 godina, osim ovih starijih koji se izvlace na to, ali treba znati graditi, nije to lako itd. RDR2 je IGRA.I to je to .
Poceo sam sa "Gun"na ps2 pa nastavio na RDR na ps3 a zaokruzicu sa RDR2 ,imam ga ali jos nisam stigao pokrenuti u Tomb rider sam fazi uz Pes.
Ovo gore sto kolege rekose.
Igraj RDR 2 a Fortnite ostavi djeci
Herr Flick wrote: ↑10/04/2020 08:07
Ne kontam na koju foru ovi sto prodaju polovan PS4 misle to prodat za 400,450,500KM,kad za 550-600 mozes kupit nov sa 1tb
Ne znam fakat ni ja, evo 10x dana tražim al ispod 400km teško naci.
Uzeo bih nov al obzirom da izlazi PS5 do kraja godine, radije cu sacekati.
Herr Flick wrote: ↑10/04/2020 08:07
Ne kontam na koju foru ovi sto prodaju polovan PS4 misle to prodat za 400,450,500KM,kad za 550-600 mozes kupit nov sa 1tb
Ja za svoj polovan pro imao vec dvije ponude 650-670KM i nisam ga htio prodati
Većinom uz polovan dodje dodatni kontroler i nekoliko igara koje dodaju vrijednost.
Nisu to mobiteli pa da izgubi pola vrijednosti cim ga upalis, konzole se uvijek dobro drzale cijene i bile isplative jer se i nakon koristenja moze dobri prodati uz mali gubitak.
Last edited by arnes_king on 10/04/2020 09:00, edited 2 times in total.