Xiaomi mobiteli

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Safete Dilbere

#11501 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Tebi sta se god napise imas svoju teoriju koju guras i takvi likovi nisu za foruma a ne ja.Uzivaj u aparatu ako ga nadjes.
i agree

#11502 Re: Xiaomi mobiteli

Post by i agree »

Demonijak wrote: 08/04/2020 15:50
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 15:46 Ti si bas neki tezak lik,ko je rekao da su mjenjali jednostavno ako je poklon kao sto rece kako znas da telefoni nisu sa greskom koja ce se manifestovat kroz par mjeseci?Kupi ih 5 sa tobom zavrsavam komunikaciju po pitanju ovih poklona,volio bih ovi sto su uzeli da jave svoje utiske do sada i za par mjeseci pa da vidimo.
Sto sam to ja tezak? Nisam se ja uhvatio neke teorije zavjere nego ti :lol: :lol: :lol: Kako, molim te, eto molim te objasni mi, kako oni mogu kroz vakum fabricko pakovanje da znaju da taj telefon ima neku gresku, odnosno nema trenutno ali ce imati nakon par mjeseci koristenja, a ta greska nece spadati po garanciju :?: :?: Pogledaj samo kakvu ti teoriju zavjere imas i onda sam ja tezak lik?

Brate mili ako ne zelis da komuniciras s ljudima, ne znam sta radis onda na forumu :shock: :-)
To vakum pakovanje ti nije nikakva garancija da telefon nije ranije otvaran jer i kod nas imaju mogucnost da ih otvaraju pa opet zatvaraju....
Demonijak

#11503 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 15:59 Tebi sta se god napise imas svoju teoriju koju guras i takvi likovi nisu za foruma a ne ja.Uzivaj u aparatu ako ga nadjes.
Samo sam se nadovezao slucajno na tvoju glupu teoriju zavjere, a sad vidim i da si kontradiktoran, neki dan pitas na temi ko je spomenuo popust u merkatoru i na koje uredjaje? Mozda si bio zainteresovan ali nisi stigao da kupis pa sad kudis ove sto su ugrabili prije tebe? Dalje, neki dan pises na drugoj temi kako je bolje kupiti telefon u "piljari" i univerzalnom za 50 eura manje nego u BHT? A sad ti ne valja merkator i ne valja njihova garancija pa je bolje kupiti u BHT sa njihovom garancijom pa nek je i skuplji? Cudan si ti lik boga mi. Evo cak i tvoje recenice

"U svakoj radnji gdje se legalno prodaju i gdje dobijes u telefonu orginalnu garanciju.Pa ne prave se telefoni po kucama kod nas nego dolaze iz samsunga direktno.Sad je pitanje hoces li ga kupit koristenog pod novim pa tu nece biti orginalne garancije ili ces kupiti kako treba,zavisi gdje uzimas."

Ja koliko znam u merkatoru se legalno prodaju i legalno podlijezu garanciji.

A sad ovdje propagiras kako u merkatoru dolaze telefoni iz podruma sa neukazanim greskama koje ne podlijezu garanciji. I koje se kako ti tvrdis manifestuju tek nakon par mjeseci koristenja.

Meni ovo sve smrdi na neku ljubomoru zato sto je neko prosao jeftinije i bolje od tebe. Izvini ako grijesim.

@i agree e pa onda ga mogu prepakovati u bhtelekomu, univerzalnom i u svakoj drugoj prodavnici, ispade da je originalno vakum pakovanje samo u fabrici. To je vec krajnost ali svakako ne poenta ovog o cemu pricas sa safetom
hamo1977

#11504 Re: Xiaomi mobiteli

Post by hamo1977 »

Demonijak wrote: 08/04/2020 15:26
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 15:20
hamo1977 wrote: 08/04/2020 12:42 Ma nemam pojma iskreno. Ja mu jučer spomenuo da su imali to sniženje kad on jutros zove i kaže da je kupio.
Kako god, 9T (6,64) sa garancijom na 24mj za 349KM, to je odlična kupovina.
Pita li se neko zasto se tako jeftino daje?Sam davaoc garancije te telefone nema kod sebe u ponudi zasto ih je prosljedio merkatoru?Nista nije slucajno ja bih od takvih poklona radje pobjegao nego prihvatio.
Boga mi si ti jedan u milion koji bi pobjegao od poklona :roll:
Sta me boli cosak sto je jeftino, imam racun, garanciju, pokriven sam zakonski a ako i dodje do problema s telefonom nije neka aman zaman steta a imas osnovu da se pravno ganjas s njima. U najgorem slucaju dobit ces zamjenski uredjaj i vozdra.
Extra kupovina, svraticu ovih dana do merkatora cisto ako slucajno bude da uzmem i ja kad je vec dzabe.
Ma upravo tako. Ovlašteni servis, garancija.. I bez srkleta.
Safete Dilbere

#11505 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Demonijak wrote: 08/04/2020 16:11
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 15:59 Tebi sta se god napise imas svoju teoriju koju guras i takvi likovi nisu za foruma a ne ja.Uzivaj u aparatu ako ga nadjes.
Samo sam se nadovezao slucajno na tvoju glupu teoriju zavjere, a sad vidim i da si kontradiktoran, neki dan pitas na temi ko je spomenuo popust u merkatoru i na koje uredjaje? Mozda si bio zainteresovan ali nisi stigao da kupis pa sad kudis ove sto su ugrabili prije tebe? Dalje, neki dan pises na drugoj temi kako je bolje kupiti telefon u "piljari" i univerzalnom za 50 eura manje nego u BHT? A sad ti ne valja merkator i ne valja njihova garancija pa je bolje kupiti u BHT sa njihovom garancijom pa nek je i skuplji? Cudan si ti lik boga mi. Evo cak i tvoje recenice

"U svakoj radnji gdje se legalno prodaju i gdje dobijes u telefonu orginalnu garanciju.Pa ne prave se telefoni po kucama kod nas nego dolaze iz samsunga direktno.Sad je pitanje hoces li ga kupit koristenog pod novim pa tu nece biti orginalne garancije ili ces kupiti kako treba,zavisi gdje uzimas."

A sad ovdje propagiras kako u merkatoru dolaze telefoni iz podruma sa neukazanim greskama koje ne podlijezu garanciji. I koje se kako ti tvrdis manifestuju tek nakon par mjeseci koristenja.

Meni ovo sve smrdi na neku ljubomoru zato sto je neko prosao jeftinije i bolje od tebe. Izvini ako grijesim.

@i agree e pa onda ga mogu prepakovati u bhtelekomu, univerzalnom i u svakoj drugoj prodavnici, ispade da je originalno vakum pakovanje samo u fabrici. To je vec krajnost ali svakako ne poenta ovog o cemu pricas sa safetom
Izokreces napisano i pises kako si umislio,ne ubacuj nekome nesto sto nije rekao.
i agree

#11506 Re: Xiaomi mobiteli

Post by i agree »

Demonijak wrote: 08/04/2020 16:11 @i agree e pa onda ga mogu prepakovati u bhtelekomu, univerzalnom i u svakoj drugoj prodavnici, ispade da je originalno vakum pakovanje samo u fabrici. To je vec krajnost ali svakako ne poenta ovog o cemu pricas sa safetom
Pa ako nista danas nije tesko vakumirat telefon,ko ih otvara pa zatvara to nemam pojma jer nisam vidovit nit zelim uopste o tome,samo ti kazem da ti vakum telefon nije nikakva garancija o ranijem otvaranju....
hamo1977

#11507 Re: Xiaomi mobiteli

Post by hamo1977 »

Ama ljudi, ja napisao da je čovjek kupio dobar telefon jeftino, nema potrebe da se sada nešto prepirete :)
Lakapo. Ko misli da je foluška neka ne kupuje, ostali će kupiti i ćao.
Neka ste vi meni živi i zdravi :)
Demonijak

#11508 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 16:17

Izokreces napisano i pises kako si umislio,ne ubacuj nekome nesto sto nije rekao.
Ja samo citam kako si ti pisao, a ispade da sad ja izvrcem nesto... Objasni mi molim te, kako ti na jednoj temi valjaju telefoni iz "piljara", a sad odjednom ti ne valjaju telefoni iz merkatora, bez obzira na uredjaj ili cijenu? I zasto uopste trazis mane telefonima iz merkatora i srkletis narod koji je kupio te telefone? Brate nemoj hejtat, tebi ako se ne kupuje ti nemoj, ali nemoj prosipat po temi neke svoje teorije zavjera zasto su ti telefoni jeftini, umjesto da budes sretan sto je neko ugrabio dobar telefon za male pare i kazes "nek je hairli i sa srecom, da ti potraje" ti mu kazes "ma nek ti je bog na pomoci sa tim smecem, prestace on radit za 2 mjeseca"... losa furka za foruma braca. Eto ovo ti je dobronamjerno od mene, nemoj sta zamjerit, malo sam se nadovezo na tvoj post i to je to. Ljubi brat pa da svi uzmemo sebi po jedan 9t za 350KM i da nas posluzi bar do isteka garancije :kiss:
hamo1977

#11509 Re: Xiaomi mobiteli

Post by hamo1977 »

Demonijak wrote: 08/04/2020 16:24

Ja samo citam kako si ti pisao, a ispade da sad ja izvrcem nesto... Objasni mi molim te, kako ti na jednoj temi valjaju telefoni iz "piljara", a sad odjednom ti ne valjaju telefoni iz merkatora, bez obzira na uredjaj ili cijenu? I zasto uopste trazis mane telefonima iz merkatora i srkletis narod koji je kupio te telefone? Brate nemoj hejtat, tebi ako se ne kupuje ti nemoj, ali nemoj prosipat po temi neke svoje teorije zavjera zasto su ti telefoni jeftini, umjesto da budes sretan sto je neko ugrabio dobar telefon za male pare i kazes "nek je hairli i sa srecom, da ti potraje" ti mu kazes "ma nek ti je bog na pomoci sa tim smecem, prestace on radit za 2 mjeseca"... losa furka za foruma braca. Eto ovo ti je dobronamjerno od mene, nemoj sta zamjerit, malo sam se nadovezo na tvoj post i to je to. Ljubi brat pa da svi uzmemo sebi po jedan 9t za 350KM i da nas posluzi bar do isteka garancije :kiss:
:thumbup: svaka čast!
Safete Dilbere

#11510 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Demonijak wrote: 08/04/2020 16:24

Teorija zavjere ako ti neko skrene paznju na nesto sto je jeftinije da mozda nije ispravno?Pretezak si lik i opet kazem guras svoje a ne vidis sta ti se kaze.
CooK

#11511 Re: Xiaomi mobiteli

Post by CooK »

Svako normalan ce reci da su sumnjive cijene nekih mobitela u Mercatoru i tu nema price. Ne moze sve biti regularno a da su cijene tih mobitela kod dobavljaca nekoliko stotina KM vece od cijena u Mercatoru. Tek ne moze sve biti regularno kada se vidi da su te cijene u Mercatoru puno manje i od veleprodajnih cijena u Kini. Dakle nesto se tu muti a sad sta i da li ce krajnji kupac radi toga na*ebati - to ne znam.
S druge strane, da mi treba mobitel i da ga mogu dobiti po ovoj cijeni u Mercatoru i ja bih ga tu kupio pa sta Bog da.
Safete Dilbere

#11512 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

CooK wrote: 08/04/2020 16:39 Svako normalan ce reci da su sumnjive cijene nekih mobitela u Mercatoru i tu nema price. Ne moze sve biti regularno a da su cijene tih mobitela kod dobavljaca nekoliko stotina KM vece od cijena u Mercatoru. Tek ne moze sve biti regularno kada se vidi da su te cijene u Mercatoru puno manje i od veleprodajnih cijena u Kini. Dakle nesto se tu muti a sad sta i da li ce krajnji kupac radi toga na*ebati - to ne znam.
S druge strane, da mi treba mobitel i da ga mogu dobiti po ovoj cijeni u Mercatoru i ja bih ga tu kupio pa sta Bog da.
:thumbup:
To je to.
Demonijak

#11513 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

CooK wrote: 08/04/2020 16:39 Svako normalan ce reci da su sumnjive cijene nekih mobitela u Mercatoru i tu nema price. Ne moze sve biti regularno a da su cijene tih mobitela kod dobavljaca nekoliko stotina KM vece od cijena u Mercatoru. Tek ne moze sve biti regularno kada se vidi da su te cijene u Mercatoru puno manje i od veleprodajnih cijena u Kini. Dakle nesto se tu muti a sad sta i da li ce krajnji kupac radi toga na*ebati - to ne znam.
E vidi sad ovo, 450KM kosta 9t na aliju, znaci i to nije prva ruka i taj neko zaradi na njemu, da ne kazem za koliko ga taj neko kupi jer mi je mrsko traziti, a kad bi se zainatio nasao bih i to 100%, a nebi bilo manje od merkatorove cijene garantujem. Znaci evo telefon kosta 450KM u prodaji i sad je vama cudno sto evo u ovom trenutku je merkator spustio cijenu nekih 10-ak %? Mozda ljudi hoce da se rijesi saomija pa da ga ne prodaju nikako? Mozda je stigao drugi asortiman robe pa hoce da se rijese starog? Tu apsolutno nista nije cudno. Kazem sad opet kao sto sam rekao u nekom postu gore, da li peru pare, ne placaju poreze, uvoze podmornicama ili nesto deseto nije ni bitno niti je to poenta, MENE, TEBE, SAFETA, IBRU i petog desetog kao krajnjeg korisnika to ne zanima niti treba da nas zanima, bodu ne u oci sajine teorije o tome "fals roba, fabricke greske" i ostale gluposti koje je pisao. Poenta je u tome da su to isti telefoni iz iste fabrike kao oni iz BHT ili bilo koje druge radnje, a kako ko dolazi do njih, koliko ih on plati, da li ih uopste plati ili ukrade kamion robe, ponovljam OPET ne treba da nas zanima. I naravno da bi ga kupio i ja bih, a i safet bi izgleda jer se raspitivao ali nije stigao na vrijeme...

Ne znam samo da li ljudi shvataju poentu mojih postova? Ti safete pogotovo!? Kudi se nesto bez ikakvog razloga, nemate provjerene informacije ni o cemu, ovde se pisu neke teorije zavjera o telefonima sa fabrickim greskama, bez ikakvih dokaza? Zbog cega? Da neko nebi kupio dobar telefon za male pare? Ako imas neke dokaze iznesi ih, upozori ljude fino i svi cemo ti biti zahvalni, a ovako mlatiti u prazno prvo nema smisla a drugo je ruzna slika o pojedincu.
Safete Dilbere

#11514 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Jesi dosadan covjece pises ovde gluposti idi kupi telefon i postedi nas smaranja.Em pises sto nije receno em nas ubjedjujes u neke price.Oslobodi nas toga nego kupi telefon i uzivaj u njemu.
Demonijak

#11515 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 17:24 Jesi dosadan covjece pises ovde gluposti idi kupi telefon i postedi nas smaranja.Em pises sto nije receno em nas ubjedjujes u neke price.Oslobodi nas toga nego kupi telefon i uzivaj u njemu.
Ti s takvim pristupom i ponasanjem tacno nisi za foruma, ako ne mozes podnijeti kritiku/misljenje drugih ne znam sta radis ovdje? Znas li sta je forum i za sta sluzi? :evil:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#11516 Re: Xiaomi mobiteli

Post by konektovan »

Ljudi, na nabavnu cijenu uredjaj utice koju kolicinu kupujete. Nije isto kad kupiš telefon preko aliexpressa, 1 komad ili kad narucite 100-1000 komada,....5000 iz fabrike...
Safete Dilbere

#11517 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Demonijak wrote: 08/04/2020 17:28
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 17:24 Jesi dosadan covjece pises ovde gluposti idi kupi telefon i postedi nas smaranja.Em pises sto nije receno em nas ubjedjujes u neke price.Oslobodi nas toga nego kupi telefon i uzivaj u njemu.
Ti s takvim pristupom i ponasanjem tacno nisi za foruma, ako ne mozes podnijeti kritiku/misljenje drugih ne znam sta radis ovdje? Znas li sta je forum i za sta sluzi? :evil:
Ja nisam za foruma a ti koji mjesas kritiku i misljenje jesi?E i ja sa svakim komuniciram majko moja haha.Forum ne sluzi da nekog kritikujes,da guras svoje misljenje nego da se razmjenjuju misljenja,komentari.Ovo tvoje ne da je preslo vise u smaranje nego u uznemiravanje.
diablobih

#11518 Re: Xiaomi mobiteli

Post by diablobih »

Na alibabi da su kupili 100 komada, da ne govorim vise, mogli su proci bas jeftino. Tako da im se isplati ga prodati za jeftinije pare nego igdje drugo.

Drugo je sto nase piljare, a posebno operateri gule redom. Da svi uzimaju direktno od dobavljaca kao sto se moze preko firme, mogu hladno ga prodavati za cijenu koja je bila u mercatoru, ali ne, bolje ga prodati za duplo, pa onda da ljudi polemisu sta i kako ga neko prodaje za normalnu cijenu.

Ne budite teoreticari zavjere, znaci jos ljudi izganjali garanciju u technomagu i opet vam tu cudno nesto.
Demonijak

#11519 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 17:33
Ja nisam za foruma a ti koji mjesas kritiku i misljenje jesi?E i ja sa svakim komuniciram majko moja haha.Forum ne sluzi da nekog kritikujes,da guras svoje misljenje nego da se razmjenjuju misljenja,komentari.Ovo tvoje ne da je preslo vise u smaranje nego u uznemiravanje.
Namjerno sam napisao "kritiku/misljenje" da bi neko poput tebe skontao da su to dvije razlicite stvari, ali nazalost i to je bilo malo pa zbog toga mislis da ih ja mijesam :-) Da ti bolje objasnim Kritika/Misljenje/Sugestija/Pohvala su RAZLICITE stvari koje trebas biti spreman da primis od strane drugog korisnika cim se registrujes na forum.

Zamolicu te da me ne citiras vise, shvatio sam dovoljno o tebi u tvom postu u kom si pokusao da me ismijes, pogotovo recenicom "E i ja sa svakim komuniciram", a na tvoju zalost nisi u tome uspio jer ocigledno ne mozes da protumacis sta ja napisem. Ocigledno tvoj mozak ne radi na istoj "frekvenciji".
Jos jednom da ti ponovim bit svega ovoga "Nemoj biti ljubomorni hejter!"
CooK

#11520 Re: Xiaomi mobiteli

Post by CooK »

Ljudi ja nisam ovaj Safet nego sam samo realan i ne pricam niokakvim teorijama zavjere.
Prvo, da opet kazem da bih i ja kupio ovaj mobitel u Mercatoru da meni treba. Drugo, cestitao sam osobi koja je tamo kupila jer mislim da je odlican deal.
A sad da vam objasnim zasto je sumnjiva cijena mada smatram da se tu nema sta objasnjavati ali ocigledno neki ne shvataju neke elementarne stvari. Dakle spominjete aliexpress, OK. Znate li vi da se na aliexpressu i ostalim kineskim online shopovima prodaju stvari bez ikakve naknade kineskoj drzavi posto te stvari idu u izvoz odnosno van Kine? Znaci ako ga vidis na aliju za 450KM racunaj i carinu od 5% koju uvoznik mora platiti kao i PDV od 17% koji placa kupac(pogledajte na tim Mercatorovim racunima pa cete vidjeti iznos PDV-a koji ste platili).
Sto se tice kolicine, u pravu ste da na vece kolicine ima popust i na 1000 komada vidjeh da je cijena Mi 9T u Kini 180 dolara(180000$ ukupno). Ok, to dodje ispod 350KM po komadu ali je to prva ruka, racunajte marzu izvoznika, cijenu transporta tih 1000 mobitela iz Kine, 5% carine, marzu uvoznika odnosno distributera, marzu Mercatora i jos 17% PDV-a. Svaki od njih ima i dodatnih troskova ali eto sad necu o njima.
Dakle kome nije sumnjivo taj ocigledno razmislja povrsno i nije bas upucen ili ne zeli biti upucen.
I jos da napisem da ja ne mislim da su to pokvareni, osteceni ili da fali nesto tim mobitelima, opet kazem da bih i ja kupio taj mobitel da mi treba. Poenta je da se nesto mulja a ne da ja sumnjam u kvalitet uredjaja mada ni tu ne mogu biti 100% siguran ali nekako vjerujem da su OK.
I jos jednom da cestitam svima koji su se dohvatili ovih mobitela u Mercatoru, mislim da je odlican deal.
Demonijak

#11521 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Demonijak »

CooK wrote: 08/04/2020 19:17 Ljudi ja nisam ovaj Safet nego sam samo realan i ne pricam niokakvim teorijama zavjere.
Prvo, da opet kazem da bih i ja kupio ovaj mobitel u Mercatoru da meni treba. Drugo, cestitao sam osobi koja je tamo kupila jer mislim da je odlican deal.
A sad da vam objasnim zasto je sumnjiva cijena mada smatram da se tu nema sta objasnjavati ali ocigledno neki ne shvataju neke elementarne stvari. Dakle spominjete aliexpress, OK. Znate li vi da se na aliexpressu i ostalim kineskim online shopovima prodaju stvari bez ikakve naknade kineskoj drzavi posto te stvari idu u izvoz odnosno van Kine? Znaci ako ga vidis na aliju za 450KM racunaj i carinu od 5% koju uvoznik mora platiti kao i PDV od 17% koji placa kupac(pogledajte na tim Mercatorovim racunima pa cete vidjeti iznos PDV koji ste platili.
Sto se tice kolicine, u pravu ste da na vece kolicine ima popust i na 1000 komada vidjeh da je cijena Mi 9T u Kini 180 dolara(180000$ ukupno). Ok, to dodje ispod 350KM po komadu ali je to prva ruka, racunajte marzu izvoznika, cijenu transporta tih 1000 mobitela iz Kine, 5% carine, marzu uvoznika odnosno distributera, marzu Mercatora i jos 17% PDV-a. Svaki od njih ima i dodatnih troskova ali eto sad necu o njima.
Dakle kome nije sumnjivo taj ocigledno razmislja povrsno i nije bas upucen ili ne zeli biti upucen.
I jos da napisem da ja ne mislim da su to pokvareni, osteceni ili da fali nesto tim mobitelima, opet kazem da bih i kupio taj mobitel da mi treba. Poenta je da se nesto mulja a ne da ja sumnjam u kvalitet uredjaja mada ni tu ne mogu biti 100% siguran ali nekako vjerujem da su OK.
I jos jednom da cestitam svima koji su se dohvatili ovih mobitela u Mercatoru, mislim da je odlican deal.
Pa o tome i pricamo, ja sam rekao da s pravne strane i to kako su ti telefoni dospjeli tu gdje su - krajnjeg korisnika ne zanimaju.
Tebe vidim zanima pa se i raspitas o tome sto je ok - postujem, dok 99% ostalih to ne zanima nego gleda gdje ce ustediti neki dinar na ovom vaktu, nije svima lako kesirati milju za telefon.
Ali gore doticni prica o tome kako su to sumnjivi telefoni ali pazi, ne sumnjivog porijekla, nego "ko zna ko je njih napravio, fabricke greske, garancija ne vrijedi na pokvaren displej" i ostale nebuloze ne znam vise ni sta je pisao ali da se ne vracamo na to. Regularan telefon u regularnoj radnji, sa regularno ovjerenom garancijom i meni kao krajnjem korisniku odnosno kupcu ne treba vise nista. Pametnom dovoljno! Uzdravlje! :thumbup:
Safete Dilbere

#11522 Re: Xiaomi mobiteli

Post by Safete Dilbere »

Demonijak wrote: 08/04/2020 19:08
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 17:33

Namjerno sam napisao "kritiku/misljenje" da bi neko poput tebe skontao da su to dvije razlicite stvari, ali nazalost i to je bilo malo pa zbog toga mislis da ih ja mijesam :-) Da ti bolje objasnim Kritika/Misljenje/Sugestija/Pohvala su RAZLICITE stvari koje trebas biti spreman da primis od strane drugog korisnika cim se registrujes na forum.

Zamolicu te da me ne citiras vise, shvatio sam dovoljno o tebi u tvom postu u kom si pokusao da me ismijes, pogotovo recenicom "E i ja sa svakim komuniciram", a na tvoju zalost nisi u tome uspio jer ocigledno ne mozes da protumacis sta ja napisem. Ocigledno tvoj mozak ne radi na istoj "frekvenciji".
Jos jednom da ti ponovim bit svega ovoga "Nemoj biti ljubomorni hejter!"
Ti si taj koji mene stalno citira i prosipa hejt prema onome sto sam napisao i jos izvrces moje recenice.Ne znam sto te toliko zabolilo napisano da postoji mogucnost da su telefoni sa greskom,nije receno da jesu nego mozda a ti pises kao da sam ja rekao da su 100% sa greskom,cisti hejt i nametanje svoje price.Ovakvi poput tebe likova pun forum samo necete uspjeti u svojim namjerama da otjerate one sto ne djele vasa misljenja.
fusion_ba

#11523 Re: Xiaomi mobiteli

Post by fusion_ba »

De ljudi smirite se, zatrpavate temu glupostima. Za prepucavanja imate privatne poruke.
milejovic1971

#11524 Re: Xiaomi mobiteli

Post by milejovic1971 »

rijesio sa hard resetom, u pravu je bio kolega forumas, nakon velikog update tj prelaska na novi android treba raditi to za svaki slucaj da bolje "nalegne" :-D :D :izet: :izet:
He1972

#11525 Re: Xiaomi mobiteli

Post by He1972 »

Demonijak wrote: 08/04/2020 15:50
Safete Dilbere wrote: 08/04/2020 15:46 Ti si bas neki tezak lik,ko je rekao da su mjenjali jednostavno ako je poklon kao sto rece kako znas da telefoni nisu sa greskom koja ce se manifestovat kroz par mjeseci?Kupi ih 5 sa tobom zavrsavam komunikaciju po pitanju ovih poklona,volio bih ovi sto su uzeli da jave svoje utiske do sada i za par mjeseci pa da vidimo.
Sto sam to ja tezak? Nisam se ja uhvatio neke teorije zavjere nego ti :lol: :lol: :lol: Kako, molim te, eto molim te objasni mi, kako oni mogu kroz vakum fabricko pakovanje da znaju da taj telefon ima neku gresku, odnosno nema trenutno ali ce imati nakon par mjeseci koristenja, a ta greska nece spadati po garanciju :?: :?: Pogledaj samo kakvu ti teoriju zavjere imas i onda sam ja tezak lik?

Brate mili ako ne zelis da komuniciras s ljudima, ne znam sta radis onda na forumu :shock: :-)
raspravljaš se sa likom koji očito nema para da kupi taj telefon, to ga žulja i sad tebe ubjeđuje da tu nešto ne valja, dok on čisto liječi svoju nedizlječivu frustraciju, vidiš da je zapeo ko mazga, trol obični :run:

PS ovo ti je vjerovatno onaj diablobih ima lola nikova kamaru svađa se po forumu sam sa sobom sa različitih nikova kada nema sa kim drugim :lol:
Last edited by He1972 on 08/04/2020 20:06, edited 1 time in total.
Post Reply