Tomahawk11 wrote: ↑08/04/2020 11:55
Najbolje onda da smo ih preventivno zarazili odmah na granici i poslije 14 dana hajte kući.
Ko im je kriv što su išli vani raditi.
Jesam li ja to negdje napisao? Ne interesuje me šta su vani radili, to je njihov privatni dio. Pričam o onome šta smo svi uradili u državi. Prvi sam ja mislio da nam je zdravstvo ok, dok nisam legao na krevet u kliničkom. Ova smrt doktora me toliko pogodila i otvorila oči, a mnoge će kada tek budu u toj situaciji.
Ocjene Klinikae za plućne bolesti podhrastovi na google recenzijama:
Ovo je asylum. Diskriminacija, odurnost ništa više. Pacijentima nedaju izaći iz soba. Kradu pare, zlato, telefone ma fuj. Samo što ih još lancima nevežu I to je to. Ovo je ogledalo zdravstva Bosne I Hercegovine.
Katastrofa mjesto od osoblja i doktora te neuslovnog smjestaja citostatika takođe nemaju pacijente ostavljaju na milost i nemilost ko moze bolje da izbjegne ovu bolnicu dok ima vremena.
Vi ste tužnost Bosne i Hercegovine ! Sram vas i stid bilo. Kad se brijete ili šminkate u jutro pogledajte se dobro u ogledalo ...
Neljudski odnosi sa pacijentima u zadnjoj fazi zivota. Mojoj sestru nisu pratili do WC, nisu joj mijenjali posteljinu.. Medicinske sestre ponizavaju pacijente
(Translated by Google) My dad was hospitalized but they did nothing to save him. Lack of experience unpleasant doctor. Really disaster unfortunately my dad died sometime after ...
Gdje smo bili godinama kada se "vlaga" uvlačila u zdravstvo? Zašto tada nismo dizali hajku? Pa nismo jer eto nismo razmišljali da bismo UPRAVO MI mogli biti u epicentru te vlage. Sada kada postoji realna šansa da mi, ili neko naš bude tretiran od strane države, ili zdravstva nešto kao čudimo se.