Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mogli bi se pogledati ovo, dosta interesantno zvuče opisi serija, a i tematika me privlači. Neke sam odgledo ali ima dosta materijala u ovom članku da se pogleda.
jagugu wrote: ↑05/04/2020 23:43
Mogli bi se pogledati ovo, dosta interesantno zvuče opisi serija, a i tematika me privlači. Neke sam odgledo ali ima dosta materijala u ovom članku da se pogleda.
jagugu wrote: ↑05/04/2020 23:43
Gleda li ko Kidding iz SHOWTIME produkcije sa Jim Carreyem u glavnoj ulozi?
Druga sezona mi je toliko dosadna u odnosu na prvu. Nadam se da će završiti sa ovom sezonom .
Entropio wrote: ↑04/04/2020 00:35
Danas izasla 4. sezona Lacasa de Papel. Pogledah je u jednom dahu. Vrh, kao i prethodne. Sad najgore cekati na 5. sezonu.
Kasno se prikljucio i tek ispratio prvu.
Produkcijski vjerovatno spanjolski vrh a zaplet u radnji i interpersonalne drame su odlicne. Mozda jedina falinka sto sve nije na spanskom koji volim slusati a titlovano na engleskom.
karanana wrote: ↑07/04/2020 21:08
nisam. vidio sam trejler i, onako, pomislio da bi se moglo pogledat.
sto, ima li dobrih pionirki tj. omladinki poljakinja?
Solidna milf akcija, meni se digo bez dodirivanja.
Inace serija do jaja, ima dasak Cernobil atmosfere....
skafiskafsnjak wrote: ↑08/04/2020 11:21
Money Heist, Haus des Geldes, Casa del Papel
Znaci, odavno nisam gledao seriju koja je napetija... U svakom minutu napeto...
johnnykola wrote: ↑08/04/2020 05:50
Je li neko gleda Tales from the Loop? Kažu kao da je nejačad Black Mirrora i Stranger Things.
Pogledao sam ja. Jako dobra, iako ne stoje baš te usporedbe. Ovo je mnogo sporija, melankoličnija serija sa predivnom kinematografijom
i zvučnim dizajnom.