Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zikamu wrote: ↑07/04/2020 20:33
Meni nesto ko kroz maglu...
Sjecam se kad mi se poznanik--tad smo se svi znali ugušio u ovom bazenu
izmedju velikog i malog bazena bio zid koji ih je djelio a u tom zidu bile rupe kroz koje smo se provlacili--djecja posla ovaj se zavuko i nekako zaglavio
zikamu wrote: ↑07/04/2020 20:33
Meni nesto ko kroz maglu...
Sjecam se kad mi se poznanik--tad smo se svi znali ugušio u ovom bazenu
izmedju velikog i malog bazena bio zid koji ih je djelio a u tom zidu bile rupe kroz koje smo se provlacili--djecja posla ovaj se zavuko i nekako zaglavio
obzirom kako leži i kako krov izgleda ipak bi prije rekao da je ajkula, doduše blatobran je klasični ford .... ali ima ovde profesionalaca, riješiće oni začas dilemu
Last edited by RJ57 on 08/04/2020 17:35, edited 1 time in total.
Natovaren a sjedi meščini četvero u njemu...ajkula je imala drugačije farove.Ona je bila ipak ljepota od auta,elegantna,rijetka.Ovi fordovi su bili relativno česti pa ih se i ciganija poslije domogla-Ford "tananus" što bi rek'o jedan cigo.
Tegla ajvara wrote: ↑08/04/2020 19:02
Muha, nekada davno si postavio sliku igrača mančestera kako stoje na latinskoj , ali ne mogu da je nađem. Jel ti belaj opet da je staviš