Maharadza wrote: ↑07/04/2020 01:05
Nivelacija wrote: ↑07/04/2020 00:51
Maharadza wrote: ↑07/04/2020 00:35
Ja da sam na mjestu raje iz nicaZe, tražio bih nakon ovoga svega opći bojkot plaćanja poreza i svega što puni džepove ovoj bagri na vlasti. Imate savršeno dovoljno razloga...
Bhrt i ftv šute po naredbi, samo izvjeste kada neko iz Zenice pozove na neposluh i neplaćanje RTV takse.
I mi uvijek mislili da je agresija bila najgore što nam se dogodilo, a zapravo su to
ovi munafici i trezoraši koji su nakon iste došli na vlast, hem protjerali više naroda od svih agresora zajedno hem i ovo nesretnika što je ostalo sada UBIJAJU SVJESNO, SAMO NEKA JE NJIMA DOBRO tj. samo neka preživi što više poltrona ispranih mozgova da što lakše iduće izbore dobiju i postanu svrha sami sebi a dok paglu dijaspora i dalje šalje milijarde godišnje!
Nisu druze nakon vec I PRIJE RATA!
Pa je'l se rahmetli Alija odmah pri osnivanju sto stranke sto raznih odbora, u ilegali okupljanih grupica za odbranu od predstojece agresije i drzavnog udara itd. a sve dok ljudi okupljeni oko Sefera Halilovica nisu doveli SPOSOBNE umjesto tih "ahbaba", okupljao mahom svoje kucne prijatelje, i prijatelje prijatelja, po rodbinskim vezama, ko je s njim lezao u zatvoru, ko ga je posjecivao i slicno
Znaci za povratiti.
+ Vrlo brzo su on i njegova klika ahbaba ilegalno izgurali ostale legalno izabrane clanove Predsjednistva RBiH, zaobilazili pri donosenju odluka itd.
Samo se sjetimo raznih "logisticara" poput mafije porodice Čengića(danas je de franko en de jure on glavni u IZ a ne Kavazovic!!!), koji su vec od 1992-e poceli LICNO BOGACENJE preko sverca, pljackanja (skladista) privrednih giganata i trgovina po Sarajevu, preko zagrebacke ambasade i ispostave IZ itd.
Da ne spominjem Cacu, Juku...
To do dana danasljeg traje - "najeklaktniji" primjer je izbor odnosno plansko uzdizanje od strane familije Čaušesku ratnog profitera sa hrasnicke strane tunela - đenerala Prevljaka...
Davno je to prije 1995-e pocelo!
Sta smo posijali, to cemo i poznjeti.