U picku na 18 pobjeda dobio Varanea.
Cekam nagrade u cetvrtak pa negdje se popraviti za ovih 600k+
Vjerovatno kupiti upgrade za Sona

Moderator: Benq

Na Pc samMaksprotivMarksa wrote: ↑05/04/2020 23:20Na kojoj platformi igras, koji je id, jesi li za prijateljske tokom sedmice ?
Meni je to uvijek bila najdraža formacija uz 41212 narrow.
Prodaj ih obojicu, nista ti novo ne donose, Greenwood je ubleha teska, a Bruyne bolji od Fernadesa, Rodrigo je na krilu bolji od Neymara, uzmi njefa na krili a Neymar cam 93, ne moze mnogo bolje od toga, Macimin je isto strasan, a ono sto sam vidio Rash je tito za Zelenog
Dao sam sve sto ne koristim a imao sam par 87 i 86 i dokupio ovo ostalo. Sinoc u obicnom gold packi dobijem fut birthday eggstein al nije neka pljacka oko 60 k vrijedipepermint31 wrote: ↑06/04/2020 23:51Mislim da nije vrijedan datih igrača. Dao gomilu 86+ za birthday bag uključujući basic Sanea, Sterlinga za mogući škart u ovom levatu.
![]()
Ja ušao u 3, ali ću se vratiti u 4 ili 5. Ne sviđa mi se kako igraju u 3 diviziji.MensurM wrote: ↑07/04/2020 12:59 Koja ste divizija u Rivalsima vi na PS4?
Kenny je ubica, zabija iz pozicija iz kojih i ne pomislim da može. @MaksprotivMarksa jesi danas vodio u sve 4 protiv mene, a samo jednu dobio? Ne znam kako ne možeš iz kontre zabiti kad mi bekovi igraju kao krila. Nisam zadovoljan ovom 2-1-7 taktikom, igrat cu samo s presingom kad lovim rezultat.
Ne kontam, kako misliš ne sviđa ti se kako igraju haha?febo_acm wrote: ↑07/04/2020 13:28Ja ušao u 3, ali ću se vratiti u 4 ili 5. Ne sviđa mi se kako igraju u 3 diviziji.MensurM wrote: ↑07/04/2020 12:59 Koja ste divizija u Rivalsima vi na PS4?
Kenny je ubica, zabija iz pozicija iz kojih i ne pomislim da može. @MaksprotivMarksa jesi danas vodio u sve 4 protiv mene, a samo jednu dobio? Ne znam kako ne možeš iz kontre zabiti kad mi bekovi igraju kao krila. Nisam zadovoljan ovom 2-1-7 taktikom, igrat cu samo s presingom kad lovim rezultat.
Jesam, ma realno padne mi konekcija uvijek u toku utkamice, onu necu ni da komentarisem sa penalom i crvenim, bolji si ti, ali sve sam bliziMensurM wrote: ↑07/04/2020 12:59 Koja ste divizija u Rivalsima vi na PS4?
Joj zna biti period utakmice da mi igrači ne mogu maknuti, Neymar mi prođe kroz Ramosa. Maloprije sam pobijedio nekog Nijemca i odem na Youtube da vidim kako njemu izgleda gameplay, to je med i mlijeko, može s Neymarom raditi šta hoće, a ja se jedva uspijem okrenuti s njim prema golu. Njemu 5 latency i 10 ping, meni ne ide ispod 40.MaksprotivMarksa wrote: ↑07/04/2020 14:59Jesam, ma realno padne mi konekcija uvijek u toku utkamice, onu necu ni da komentarisem sa penalom i crvenim, bolji si ti, ali sve sam bliziMensurM wrote: ↑07/04/2020 12:59 Koja ste divizija u Rivalsima vi na PS4?
Kenny je ubica, zabija iz pozicija iz kojih i ne pomislim da može. @MaksprotivMarksa jesi danas vodio u sve 4 protiv mene, a samo jednu dobio? Ne znam kako ne možeš iz kontre zabiti kad mi bekovi igraju kao krila. Nisam zadovoljan ovom 2-1-7 taktikom, igrat cu samo s presingom kad lovim rezultat.a imas i jaci tim, pri losoj konekciji ja boljeg igraca nisam susreo, znas da se prilagodis, a meni je strasno sta se desavalo u toku utakmice kada po 2 sekunde kasni, vidis i ti to valjda po teklovima i pozicioniranju
kontam izeti rodjendanskog lemara da sa klupe unosi svjezinu
kako ti se Baka cini ?