Ostade ti bez cvaje haha

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Auto osim felgi i vjerovatno podesavanjs visine pomocu zraka nema nista sto nije orginal. Vrlo moguce da ti u zivotu nisi sam odvrnuo ni sarafe na tocku.

dobroe kakoe?
Ide ko u hamide.
Kriza, niš se ne kupuje.
kako ne kupuje ?? ja kupio kilu brasna maloprijeKing Theoden wrote: ↑06/04/2020 11:48 Kriza, niš se ne kupuje.
Nego, znaš li malo njemački?
Naumpao si mi, bez zajebancije. Gledao sam neke video uratke momaka koji prave auta. Dakle, ne restauracija, nego po planovima koje nalaze na netu, momci naprave auto. Rade po narudžbi uz moto "koliko para, toliko muzike"
Fascinantno je to što im radionica izgleda ko štala,ali i dokaz da i obični ljudi sa velikom dozom talenta mogu napraviti vrhunsko auto tj da taj poso nije rezervisan isključivo za velike auto kompanije.
Mene su ubili sa porsche 917(za mene lično najbolje auto svih vremena) kojeg su napravili u respektabilnih 1600 radnih sati.
Unutrašnjost nije replika originala, valjda vlasnik htio neke promjene.
Ovaj bradati frik je glavni majstor![]()
Testna vožnja kreće od 8.minute.

Ne zanima te porsche 917 ili 962? To su legendarna auta koja se i dan danas slave jer su ostavila ogroman trag.bitanga_sa_otesa wrote: ↑06/04/2020 12:17 mene licno ne zanimaju ovi auti niti su mi ikad bili interesantni
Da. Ali eto, onako sam to spomenuo. Zanimljiv mi ovaj lik koji pravi ta remek djela. Da ga vidiš na ulici, rekao bi da se radi o nekom hašišaru, a vamo čovjek svojeručno napravi ovaj porsche, pa mercedes 300 sl ili cobru.bitanga_sa_otesa wrote: ↑06/04/2020 12:17 jebo radionicu ,bitan je alat,volja i lova,sve se napravi.
Oooo, đes mali
ne zanima me nijedna buba (jer to su sve nusprodukti bube),ne volim te aute jednostavno i nemam zelju da ih posjedujem,ja volim neke aute koji nikome nisu zanimljivi ...King Theoden wrote: ↑06/04/2020 12:41
Ne zanima te porsche 917 ili 962? To su legendarna auta koja se i dan danas slave jer su ostavila ogroman trag.