Odgledala do kraja
Ja gledo do morske soli
Moderator: O'zone
juce na viberu je bilo sherovano isto kilogram morske soli u cosak kuce da se stavi i da to cuva od 5G mreze..upija signal i svakih 14 dana treba novu kilu staviti...
We also tested the virucidal effects of disinfectants by adding 15 μL of SARS-CoV-2 culture (∼7·8 log unit of TCID50 per mL) to 135 μL of various disinfectants at working concentration (appendix p 1). With the exception of a 5-min incubation with hand soap, no infectious virus could be detected after a 5-min incubation at room temperature (22°C). Additionally, we also found that SARS-CoV-2 is extremely stable in a wide range of pH values at room temperature (pH 3–10; appendix p 1). Overall, SARS-CoV-2 can be highly stable in a favourable environment,4 but it is also susceptible to standard disinfection methods.
Na cemu je ova, Peru jos uvjek nema prijavljenih ozdravljenih osoba ?? 1149 zarazenih...
Pa i nije baš da svako ko se zarazi završi na aparatima. Jako mali broj zaraženih završi na aparatima, velika većina i ne skonta da je zaražena.Jack Be Nimble wrote: ↑06/04/2020 00:45Solucija je par mjeseci u kuci, pa onda sedmicu ili dvije vani, pa opet par mjeseci u kucu. Sve dok ne skontaju vakcinu. Ili barem da pocnu testirati sve, pa da odma mogu ufatiti koje zarazen i sa koliko se ljudi druzio. Pa te stavljati u karantin.
Svabe prave lijek koristeci stogodisnji lijek koji se koristio za tuberkolozu. To bi trebalo ojacati imunitet protiv korone, pa da ne moramo svi na aparate kada se zarazimo.
Zar misliš da svi znamo švedski jezikitekako wrote: ↑06/04/2020 10:37 u nekim od svedskih bolnica zbog nuspojava prestaju sa terapijom Chloroquine-om
https://www.expressen.se/nyheter/carl-4 ... namedicin/
ne znam ni ja, ali koristim automatski prevod...high_volume wrote: ↑06/04/2020 11:27Zar misliš da svi znamo švedski jezikitekako wrote: ↑06/04/2020 10:37 u nekim od svedskih bolnica zbog nuspojava prestaju sa terapijom Chloroquine-om
https://www.expressen.se/nyheter/carl-4 ... namedicin/![]()
Na njih ne mislim
Kod mene Chrome nema tu opciju.itekako wrote: ↑06/04/2020 11:30
ne znam ni ja, ali koristim automatski prevod...
otvori link i kad se stranica ucita koristi desni klik na misu.
iz ponudjenog izbornika izaberi "translate to bosanski".
ovo je opcija koju ima internet preglednik Chrome. ne znam kako je na Firefox ili Interent Explorer jer ih ne koristim godinama.