vjeshalica wrote: ↑04/04/2020 09:33
shalla wrote: ↑04/04/2020 03:02
vjeshalica wrote: ↑04/04/2020 02:24
Hahah ove smijesne odredbe oko kretanja peMzosa za vrijeme peMzije...pa debilicari pojma nemaju
Ja imam peMzosa,i nikad nije prije 12h bila pemzija na bankomatu,dakle njima od 8 do 12 kako procitah je dozvoljeno kretanje da bi otisli po tu crkotinu,pa ne znam hoce li banke i vlada dati pare da se mogu dici u tom vremenu ili ce ganjat penzose da im napisu koji nalog jer su polizali bankomat jer nije bilo pemzije do 12 ? Haha
Izvini, a ne može otići u banku sljedeći dan u periodu od 8 do 12h?
Imamo mi svi po nekog ko je 65+ ali eto recimo moj penzioner rezonuje na način da će otići u banku dan nakon što budu isplate penzija
Penzosi dizu crkotine a ne milione
Nije poenta.da.se ide dan kasnije vec da uplata bude na vrijeme a ne da ti skruseno lupas da neko ide drugi dan...onda su trebali reci bice u petak a u ponedeljak da podignu
Sto ne mogu debilskih sranja
Ko priča o milionima, moj ima penziju 371 KM

hoću da kažem da mislim da je ovom odlukom tim ljudima hvala Bogu data mogućnost da uzmu svježeg zraka, protegnu noge itd itd a sigurno ne da odu u banku u tom periodu, i to odmah kad se uplati penzija pa da se guraju sa desetinama drugih ljudi... Ne kontam, sve i da se uplati penzija u 8h ujutro, zašto se mora odmah doći, pogotovo jer će sigurno biti gužva, vjerovatno je do mene...
Već sam pisao ovdje prije 15ak dana dok nije bila zabrana kretanja: "svaki dan informacije kako su nažalost oni ugrožena kategorija, kod mene od ponedjeljka do petka od ukupnog broja klijenata do danas, ušlo 80% penzionera. I ja kažem zaštitaru, evo reci kome treba podići pare izaći ću ja sa njima na bankomat, jok. Ja mislim od ponedjeljka da je od njih 150 koji su prošli kroz banku, njih 10 reklo e može, hvala vam, da ne ulazim"