Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lalena wrote: ↑02/04/2020 12:24
Sezona nije loša, bolja mi je od Discovery-ja...
Nažalost, u zadnje vrijeme sam čitala dosta SF knjiga, i u jednoj se doslovno govori o "opomeni" ili "upozorenju", dosta toga istoga se spominje, a knjige su napisane davno... To mi je zasmetalo.
Jedino me Riker nije razočarao, on je isti
Lalena wrote: ↑02/04/2020 12:24
Sezona nije loša, bolja mi je od Discovery-ja...
Nažalost, u zadnje vrijeme sam čitala dosta SF knjiga, i u jednoj se doslovno govori o "opomeni" ili "upozorenju", dosta toga istoga se spominje, a knjige su napisane davno... To mi je zasmetalo.
Jedino me Riker nije razočarao, on je isti
Miss Moonlight wrote: ↑03/04/2020 13:17
Ja gledam iznova TNG... Pa i nije bas... Kad je Diana bila opsjednuta, kako je fino džentlmenski odbio, iako tada nije znao šta joj se dešava.
Diana je nešto drugo...njegova imzadi. Ali imao je par ovih flingova i one night stand afera. Sjećam se one epizode kada je pokupio onu
igru koja će kasnije sve hipnotizirati na Enterpriseu koju je dobio na Risi od žene sa kojom se spetljao na odmoru.
Ja gledam iznova TNG... Pa i nije bas... Kad je Diana bila opsjednuta, kako je fino džentlmenski odbio, iako tada nije znao šta joj se dešava.
Diana je nešto drugo...njegova imzadi. Ali imao je par ovih flingova i one night stand afera. Sjećam se one epizode kada je pokupio onu
igru koja će kasnije sve hipnotizirati na Enterpriseu koju je dobio na Risi od žene sa kojom se spetljao na odmoru.
Nekad baš se ponaša kao napaljenik pravi, a nekad baš kako prilikuje...
Meni je zanjimljivo bilo kad se Picard upustio u vezu sa onom naucnicom, biolog ili sta je vec bila, što su svirali skupa... Bas neobicno za njega.
Miss Moonlight wrote: ↑03/04/2020 13:39
Nekad baš se ponaša kao napaljenik pravi, a nekad baš kako prilikuje...
Meni je zanjimljivo bilo kad se Picard upustio u vezu sa onom naucnicom, biolog ili sta je vec bila, što su svirali skupa... Bas neobicno za njega.
Pa imao je i Picard svojih romansi. Da, misliš na Nellu Daren. Bila je i Vash, ona avanturistica što je bila povezana sa Q-om.
dale cooper wrote: ↑03/04/2020 16:32
Jebiga...gdje bi se čovjek sad teleportirao u svom ovom sranju. Holodeck sa druge strane nudi više mogućnosti, a ne moraš maknuti.
Pa ne možeš putovati, možeš se teleportirati... Npr kod nekog ko je isto kao ti u samoizolaciji... Nema rizika da pokupiš virus
dale cooper wrote: ↑03/04/2020 16:32
Jebiga...gdje bi se čovjek sad teleportirao u svom ovom sranju. Holodeck sa druge strane nudi više mogućnosti, a ne moraš maknuti.
Pa ne možeš putovati, možeš se teleportirati... Npr kod nekog ko je isto kao ti u samoizolaciji... Nema rizika da pokupiš virus
A dobro, to je ono baš specifično teleportiranje da posjetiš nekoga koga bi voljela vidjeti. Opet mislim da holodeck u ovoj situaciji pruža više mogućnosti. Zamisli koje bi sve lokacije i situacije mogla kreirati. Jedini limit je sopstvena mašta.