Sve Ok...
A ne znas za ovo i oko izvoza NVO u Jemen? Plus procenat od izvoza Vucicu, onom ministru....
https://talas.rs/2019/10/24/ko-je-kontr ... ed-dahlan/
https://balkaninsight.com/2015/01/30/vo ... o/?lang=sr

Moderator: O'zone
Sve Ok...

coco1 wrote: ↑31/03/2020 19:07
gledao sam kviz potjera na hrt1 i ostao mi taj kanal kad je poceo njihov dnevnik. neki iz njihovog stozera, najavi kako se bolnice polako vracaju u normalan rezim rada. jel neko upratio detaljnije? smatraju da je najgore proslo ili...? ne upratih kako valja, jer sam kuckao na laptopu, ali to za bolnice sam dobro cuo
Eto, brojevi sve govore,plain vanilla wrote: ↑31/03/2020 18:36Banksy wrote: ↑31/03/2020 18:08sinuhe wrote: ↑31/03/2020 17:59 Taj Konjhodzic je tvrdio da njegova laboratorija moze obraditi i do 2000 uzoraka dnevno. Nece biti da moze.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /200331176
Testovi mogu biti negatvni, a nakon toga, u vrlo kratkom roku, pozitivni.
Zašto Sebijin servis Klix ne postavlja pitanje alarmantne smrtnosti zaraženih, zašto niko ne odgovara na pitanje koliko je testiranih, a koliko hospitaliziranih.Čerkez je naveo i podatak da je do sada u Federaciji BiH testirano 1.308 osoba od čega su bila 252 pozitivna slučaja.
dogovoreno, mada sinu prepustam radnjumuha_sa wrote: ↑31/03/2020 19:23Nisam još njihovo društvococo1 wrote: ↑31/03/2020 19:19to sam upratio, al, kako se ono kaze "preko uha", jer nisam bio koncentrisan 100% na to sta se prica na tv. cuo sam jos da pominje onkoloske slucajeve i to je to. kad sam se konto posvetit tome, poce drugi prilog.
nego, hajd u carsiju, pusti se tog elektronskog saha. ima u parku kod svjetlosti onaj za penzionere, sto se igra na plocniku. polja su tolika, da nema sanse da pridjemo jedan drugom na manje od 2 metrasamo sa mašinom dok ovo govno traje
![]()
Dan ranije mi javi kad budeš otvaro da ti budem seftekažu da sam na fakali
![]()
Spisak osoba za koje je su policijski službenici utvrdili da se ne pridržavaju rješenja federalnih inspektora kojim su stavljeni pod zdravstveni nadzor i izolaciju i protiv kojih će biti pokrenuti prekršajni postupci:
1. Kolčaković Admir, Živinice
2. Kolčaković Abdurahman, Živinice
3. Ćosić Ismir, Ilidža
4. Šarić Sifet, Kladanj
5. Salihović Admir
6. Krešimir Crnjac
7. Kandić Rajfa, Travnik
8. Šestan Almir, Srebrenik
9. Delić Elvedin, Gračanica
10. Pudilović Emir, Srebrenik
11. Dedić Mirsad, Srebrenik
12. Osmanović Eldis, Gračanica (Doboj-Istok)
13. Bojkić Admir, Tuzla
14. Omerović Džemal, Sapna
15. Ramić Adin, Maglaj
16. Mulić Haris, Tešanj
17. Džanić Zlatan, Bihać
18. Bašanović Amel, Bihać
19. Kasupović Nihad, Bihać
20. Mašić Senad, Bihać
21. Jurjević Slobodan, Bihać
22. Demirović Kenan, Bihać
23. Rahmanović Zuhdija, Bihać
24. Šabić Izet, Bihać
25. Nevistić Ivica, Travnik
26. Jahija Jusić, Travnik
27. Šiško Marko, Travnik
28. Bajramović Halil, Novi Travnik
29. Šijak Armin, Gornji vakuf-Uskoplje
30. Mamić Emir, Bužim
31. Dizdarević Azem, Bosanska Krupa
32. Smlatić Fehim, Bosanska Krupa
33. Kastratović Aljuš, Bihać
34. Miljković Alen, Velika Kladuša
35. Rizvić Adil, Velika Kladuša
36. Ponjević Salih, Velika Kladuša
37. Čuturić Elvedin, Velika Kladuša
38. Ajrizi Merdana, Hadžići
39. Ajrizi Nerdivana, Hadžići
Liječimo se i mi, al kod kuce, paracetamolom.Banksy wrote: ↑31/03/2020 19:35coco1 wrote: ↑31/03/2020 19:07
gledao sam kviz potjera na hrt1 i ostao mi taj kanal kad je poceo njihov dnevnik. neki iz njihovog stozera, najavi kako se bolnice polako vracaju u normalan rezim rada. jel neko upratio detaljnije? smatraju da je najgore proslo ili...? ne upratih kako valja, jer sam kuckao na laptopu, ali to za bolnice sam dobro cuo
Blizu su ravne linije, već danima stoje na 6 umrlih, iako ima novozaraženih,
Zato što testiraju, hospitaliziraju i LIJEČE.
jeste neko izjavio,ne sjecam se tacno ko,da je u zagrebu nešto kao broj oboljelih u blagom padu,u zagrebu,ne u drzavi citavojcoco1 wrote: ↑31/03/2020 19:07 gledao sam kviz potjera na hrt1 i ostao mi taj kanal kad je poceo njihov dnevnik. neki iz njihovog stozera, najavi kako se bolnice polako vracaju u normalan rezim rada. jel neko upratio detaljnije? smatraju da je najgore proslo ili...? ne upratih kako valja, jer sam kuckao na laptopu, ali to za bolnice sam dobro cuo
da,kod nas na duplo manje zarazenih ima duplo više umrlih negop u hrvatskojBanksy wrote: ↑31/03/2020 19:35coco1 wrote: ↑31/03/2020 19:07
Zato što testiraju, hospitaliziraju i LIJEČE.
Kod nas su dobro zastitili zdravstvene radnikelast mohicans wrote: ↑31/03/2020 19:48Liječimo se i mi, al kod kuce, paracetamolom.Banksy wrote: ↑31/03/2020 19:35coco1 wrote: ↑31/03/2020 19:07
Zato što testiraju, hospitaliziraju i LIJEČE.Ako ko rikne, jbg, bio ugrozen, kronični bolsnik od 50 tak godina.
Samo mala i privremena prepreka. Sutra vec ce najveci srpski sin opet stati na crtu nevidljivom neprijatelju.
plain vanilla wrote: ↑31/03/2020 19:55Jelde?
Mozda odglumi i postane mucenik i heroj
A mozda je fakat fasovao![]()
Cim su objavili da jedno oboljelo iz Lukavca, neko je u komentarima objavio njeno ime i prezime, link na fb... i onda su curu poceli maltretirati.tap3ah75 wrote: ↑31/03/2020 19:56 Može ko da mi objasni gdje su pretnje ovdje ovoj curi
https://radiokameleon.ba/2020/03/29/prv ... _VaUYFitAs
Taaaaa ce WHO....Challenger_ wrote: ↑31/03/2020 19:10 Testirati ili ne testirati? Testirati, naravno.
Svjetska zdravstvena organizacija poručila BiH: Najvažnije je da povećavate broj testiranihLINK
Pa covjek konacno i javno prepustio kormilo onome ko ga odavno mota.
Nije vise ni u prosli a Boga mi ni u ovaj petak, vec u buducnosti sa zlatnim kasikama, stizu i testovi. Ko ziv ko mrtav.Logovan wrote: ↑31/03/2020 19:40 "U FBiH je trenutno na raspolaganju 23.000 testova, u narednom periodu stiže još 5.000 te u budućnosti 150.000. U BiH nikada nije bilo nestašice testova i to nije problem. U FBiH je trenutno 57 osoba hospitalizovano, a od njih je 14 pacijenata težeg zdravstvenog stanja", istakao je Čerkez.
![]()
![]()