Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
Milenkov buraz

#7451 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Milenkov buraz »

Hafis wrote: 18/03/2020 16:34 Evo ovako moji analitićari.
Brko jeste jedinstvena pojava i na njega se ne može ostati ravnodušan. Čovjek ima teški oblik šećerne bolesti, 7-8 urađenih stentova na srcu, sedmero djece, doduše i temperament dvadesetogodišnjaka.
Za razliku od onih vaših raznoraznih Sebija i ostalih brkatih hanuma i debelih neradnika bez trunke empatije, ovaj ''Brko'' učini sadake i dobrih dijela u dva dana kao sva ta vaša kompletna neradnička i bezobrazna KCUS kamarila učinila u cijelom životu. Da nisam sam vidio i osjetio taj odvratni, tzv. na hajr mentalitet na svojoj koži, ne bih vjerovao. Ne jebe te nitko, prave se mahniti, gube namjerno dokumente (više puta), jahanje u krvi, a glavna im je kad ih uhvatiš u laži: ''Gospodine, molim Vas smirite se, nemojte galamiti''. (A jesam i ja njih jahao kasnije, i sad me gore spominju). I ono došlo o nečemu pričati…….takmiče se kako ogaditi život pacijentu koji ima nesreću da ga oni zapadnu.
Brko ima mana i više nego viška, samo više ti vrijedi njegova riječ vani već bilo kojeg političara ili čovjeka iz BiH. Spasio je svojim zalaganjem i preporukama u ovim godinama stotine ljudi sigurne smrti, koje ne bi izliječilo ''liječenje SMS porukama''. I to obične, anonimne ljude. Tip je jedinstvena pojava…. i tajkun, i lujka i dobrotvor.
Sada sve ima smisla. :thumbup:
BHCluster

#7452 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

Ta kae 'umisto sprida, uša nan je sazad'. :lol: Kako kaze satara kineska poslovica lakše metar u stražnjicu nego centimetar u glavu.
BHCluster

#7453 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

The 51st State wrote: 18/03/2020 17:25 Ma ja bilo bi udure na zajebanciju okrenuti da nisu ugrozeni ljudski zivoti. Umjesto frajer kulturno da ponudi ostavku i izvini se javnosti i probati da se minimizira steta, mi moramo ove kotlovnicarske glupavosti citati.
Da je njima stalo do ljudskog života ne bi Mostar bio zatrpan smećem.
Point.

#7454 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Milenkov buraz wrote: 18/03/2020 17:31
Hafis wrote: 18/03/2020 16:34 Evo ovako moji analitićari.
Brko jeste jedinstvena pojava i na njega se ne može ostati ravnodušan. Čovjek ima teški oblik šećerne bolesti, 7-8 urađenih stentova na srcu, sedmero djece, doduše i temperament dvadesetogodišnjaka.
Za razliku od onih vaših raznoraznih Sebija i ostalih brkatih hanuma i debelih neradnika bez trunke empatije, ovaj ''Brko'' učini sadake i dobrih dijela u dva dana kao sva ta vaša kompletna neradnička i bezobrazna KCUS kamarila učinila u cijelom životu. Da nisam sam vidio i osjetio taj odvratni, tzv. na hajr mentalitet na svojoj koži, ne bih vjerovao. Ne jebe te nitko, prave se mahniti, gube namjerno dokumente (više puta), jahanje u krvi, a glavna im je kad ih uhvatiš u laži: ''Gospodine, molim Vas smirite se, nemojte galamiti''. (A jesam i ja njih jahao kasnije, i sad me gore spominju). I ono došlo o nečemu pričati…….takmiče se kako ogaditi život pacijentu koji ima nesreću da ga oni zapadnu.
Brko ima mana i više nego viška, samo više ti vrijedi njegova riječ vani već bilo kojeg političara ili čovjeka iz BiH. Spasio je svojim zalaganjem i preporukama u ovim godinama stotine ljudi sigurne smrti, koje ne bi izliječilo ''liječenje SMS porukama''. I to obične, anonimne ljude. Tip je jedinstvena pojava…. i tajkun, i lujka i dobrotvor.
Sada sve ima smisla. :thumbup:
Evo ja plačem već 2 sata nakon ovog srceparajućeg Hafisovs teksta, suza suzu goni. Jebo što je nesposobni upravitelj ugrozio čitav Mostar, on je poklonio djetetu TV. Nov. LG pajdo, LG.
animus

#7455 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by animus »

Biti tajkun a istovremeno i dobrotvor mi ne ide zajedno osim ako je licemjer koji glumi dobrotvora.
Mozda je čovjek dobar doktor ali onda neka bude samo to. Nije za menadžera nikako kad se pogleda njegov nacin izražavanja i ponasanja. Na stranu odijevanje koje ne prilici osobi na toj funkciji.
Sve u svemu sramotno je da ovakva osoba vodi tako bitnu instituciju.
Zbog njegovog lagodnog i specificnog nacina vodjenja klinike najebat ce puno nevinih gradjana. Nadam se da nece biti smrtnih slučajeva. Ako bude dobrotvor bi mogao zavrsiti u tvorza zajedno sa onim skijasima iz Italije i kumom doktorom. Odsteta oštećenih bi mogla biti ogromna. Molimo samo Boga da ne bude tako i da bude steta minimalna.
Nadam se da cemo ostati i dalje u prednosti u odnosu na RS, a ukupno i u odnosu na susjede i komsije. Do ovog slucaja smo bili primjer svima ali udje nam sazad. :lol:
Seyfo

#7456 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Seyfo »

Ovo je ona bosanskohercegovacka:"nek je i najgori,moj je" . Stockholmski sindrom usavrsen do maksimuma. Bez razlike kojem stadu pripada. A junak dok cacka zube zaista predstavlja sliku i priliku tipicnog kamenjarca. Sto pojavom,sto harizmom kojom zraci. Njegova kockasta glava moze u rijecnik stranih rijeci i izraza,kod objasnjenja izraza "kamenjarac". Hafise, bra'o ! PS Kako ide stand sa cvarcima? Jel opo biznis zbog korone?
detroit-mercy

#7457 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by detroit-mercy »

Seyfo wrote: 18/03/2020 20:28 Ovo je ona bosanskohercegovacka:"nek je i najgori,moj je" . Stockholmski sindrom usavrsen do maksimuma. Bez razlike kojem stadu pripada. A junak dok cacka zube zaista predstavlja sliku i priliku tipicnog kamenjarca. Sto pojavom,sto harizmom kojom zraci. Njegova kockasta glava moze u rijecnik stranih rijeci i izraza,kod objasnjenja izraza "kamenjarac". Hafise, bra'o ! PS Kako ide stand sa cvarcima? Jel opo biznis zbog korone?
A da ono nije bio Hafisaga, glavom i bradom :mrgreen: .
Bloo
Globalna šefica

#7458 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bloo »

Tračanje babsko možete nastaviti na ovoj temi jer se i tamo vodi slična "diskusija".
politika-bh-hrvata-folovi-autogolovi-al ... 56668.html
Banksy

#7459 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Banksy »

Hafis wrote: 18/03/2020 16:34
Tip je jedinstvena pojava…. i tajkun, i lujka i dobrotvor.

Tajkun i dobrotvor su sasvim nevažne kategorije u ovoj situaciji.

"Lujka", e to već može biti opasno.
ZZF

#7460 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by ZZF »

Milenkov buraz wrote: 18/03/2020 12:58 Hafize dragi šta je ovo Hafize? Jebo ti imigrante kakav vam je ravnatelj, ovo HDZ kadar? Da sam ga negdje sreo mislio bi da je nekakv Turčin ili firaun, u najboljem slučaju nekakv svodnik. Jao Hafize dragi ja sam mislio da se vi kučite sa podlogom... :shock:

[youtube][/youtube]
Ovaj je za sestoaprilsku nagradu.
Seyfo

#7461 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Seyfo »

detroit-mercy wrote: 19/03/2020 13:00
Seyfo wrote: 18/03/2020 20:28 Ovo je ona bosanskohercegovacka:"nek je i najgori,moj je" . Stockholmski sindrom usavrsen do maksimuma. Bez razlike kojem stadu pripada. A junak dok cacka zube zaista predstavlja sliku i priliku tipicnog kamenjarca. Sto pojavom,sto harizmom kojom zraci. Njegova kockasta glava moze u rijecnik stranih rijeci i izraza,kod objasnjenja izraza "kamenjarac". Hafise, bra'o ! PS Kako ide stand sa cvarcima? Jel opo biznis zbog korone?
A da ono nije bio Hafisaga, glavom i bradom :mrgreen: .
Ili je on,ili neko njegov,ili isti tip balvana,obzirom koliko ga hvali...a hafisaga obavlja posao portala --- NO LINKS --- : hvali i u zvijezde uzdize ono sto citava Hr ismijava! Da ga nema,nacrtali bi ga :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#7462 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bloo »

Seyfo
7 dana
Ignorisanje upozorenja moderacije
ZZF
7 dana na drugoj temi
mO k3

#7463 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Kupite mi najveci tv sto ima neki LG :mrgreen:
BHCluster

#7464 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by BHCluster »

mO k3 wrote: 19/03/2020 17:27 Kupite mi najveci tv sto ima neki LG :mrgreen:
Image
Novak20

#7465 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Mislio sam da je slučajnost što se u doba krize prozivaju hrvatski političari za sve i svašta ali me Čampara definitivno razuvjerio. Javnost se pumpa protiv Hrvata na najpodliji način tako da se odgovornost za svu nesposobnost i posljedice iste prebaci njima bez razmišljanja zašto "Jelkini " testovi koštaju duplo manje nego "Sebijini" ili zašto (i tko je uopće Čampara u ovoj krizi) bošnjački političar, pravnik po struci, predlaže ovakve protuustavne, protuzakonite, neefikasne i neekonomične mjere misleći da je samo on u pravu sa idejom pritvaranja potencijalnih virusnih "bombi". Još treba da zarazi policiju i zatvore koji nemaju nikakve uvjete za sprječavanje epidemije, pa da tek onda imamo kaos i horor.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... vidio.html
"Imamo pojedince koji krše samoizolaciju, odnosno koji krše svoja rješenja koja su dobili od nadležnih institucija da ostanu u izolaciji. Jer, postoje sumnje ili da imaju simptome ili da su zaraženi. Mogu reći za Kanton Sarajevo, iako i u drugim kantonima imamo takvih slučajeva, ali u Sarajevu možda je i veći broj oko kršenja te izolacije. Upravo iz tog razloga sam bio predložio uredbu sa zakonskom snagom da odmah idemo, pored prvog puta mjera upozorenja, na pritvaranja, odnosno apsolutnu izolaciju tih ljudi", ističe Čampara.

Međutim, uredba, kaže federalni ministar unutrašnjih poslova još nije stupila na snagu, odnosno nije se ni razmatrala na Vladi FBiH.

"Da budem iskren HDZ BiH je, odnosno ministri iz HDZ-a su bili protiv donošenja uredbe sa zakonskom snagom za što ja ne vidim apsolutno niti jedan razlog da se ne donese. Jer, ustav je i predvidio uredbe sa zakonskom snagom u ovakvim situacija, u vanrednim okolnostima. Mi imamo upravo tu okolnost. Vidjet ćemo šta će Vlada FBiH uraditi u narednom periodu. Mi smo kao Vlada FBiH tražili zaključak od Kriznog štaba Civilne zaštite FBiH da donese posebnu i naredbu, ako se neće donijeti uredba sa zakonskom snagom, ali Krizni štab je u ovom sastavu koji je ranije bio donio je samo preporuku. Mislim da je to malo neozbiljno i da svi moramo ozbiljnije shvatiti ovu situaciju. Ne bih volio da dođemo u situaciju da žalimo za onim što nismo uradili na vrijeme. Mislim da je to jedna opasnost", upozorio je Čampara.
Pryda

#7466 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Pryda »

Novak20 wrote: 27/03/2020 15:16 Mislio sam da je slučajnost što se u doba krize prozivaju hrvatski političari za sve i svašta ali me Čampara definitivno razuvjerio. Javnost se pumpa protiv Hrvata na najpodliji način tako da se odgovornost za svu nesposobnost i posljedice iste prebaci njima bez razmišljanja zašto "Jelkini " testovi koštaju duplo manje nego "Sebijini" ili zašto (i tko je uopće Čampara u ovoj krizi) bošnjački političar, pravnik po struci, predlaže ovakve protuustavne, protuzakonite, neefikasne i neekonomične mjere misleći da je samo on u pravu sa idejom pritvaranja potencijalnih virusnih "bombi". Još treba da zarazi policiju i zatvore koji nemaju nikakve uvjete za sprječavanje epidemije, pa da tek onda imamo kaos i horor.
Haj eto da ne pišem dok nije provjereno. Ali svakako su dokazani izdajnici i više bi me čudilo da je laž nego istina.
Last edited by Pryda on 27/03/2020 17:32, edited 1 time in total.
dustaban

#7467 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by dustaban »

Treba zaista paziti sta se govori, da covjek "ne ogrijesi dushu".

Ali sa HDZ-om ne mozes pretjerati sta god da bubnes.
Novak20

#7468 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Pryda wrote: 27/03/2020 16:53
Novak20 wrote: 27/03/2020 15:16 Mislio sam da je slučajnost što se u doba krize prozivaju hrvatski političari za sve i svašta ali me Čampara definitivno razuvjerio. Javnost se pumpa protiv Hrvata na najpodliji način tako da se odgovornost za svu nesposobnost i posljedice iste prebaci njima bez razmišljanja zašto "Jelkini " testovi koštaju duplo manje nego "Sebijini" ili zašto (i tko je uopće Čampara u ovoj krizi) bošnjački političar, pravnik po struci, predlaže ovakve protuustavne, protuzakonite, neefikasne i neekonomične mjere misleći da je samo on u pravu sa idejom pritvaranja potencijalnih virusnih "bombi". Još treba da zarazi policiju i zatvore koji nemaju nikakve uvjete za sprječavanje epidemije, pa da tek onda imamo kaos i horor.
A zašto se pokušava opalit reket u vidu odvajanja dijela Testova za tkz hercegbosnu i Hrvatsku?

Tako je u ratu s oružjem išlo. Haram vam bilo :)
O čemu ti pričaš ???

Kakav reket i odvajanje dijela testova za HB ili Hrvatsku ?

Ovi testovi što su došli, nabavljeni su preko Federalnog stožera CZ i plaćeni parama iz federalnog fonda CZ kojega puni 10 županija. Zato se sada dijele po županijama. Nije ove testove kupila ili od Erdogana dobila Sebija da dijeli sadaku.

Hrvatskoj koja je od EU za borbu protiv epidemije dobila milijardu i stotinupedeset milijuna eura testovi nisu potrebni. Tim prije što će nastojati uključiti BiH u fondove pomoći EU koja već donira 68 milijuna eura.

Ne mogu da vjerujem da ne poznaješ sistem u kojem živiš pa raspodjelu zajednički plaćenog doživljavaš kao odvajanje - otimanje od strane Hrvata.

Prije će biti da lupaš gluposti iz čiste mržnje. Haram ti bilo.
Pryda

#7469 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Pryda »

Novak20 wrote: 27/03/2020 17:35
Pryda wrote: 27/03/2020 16:53
A zašto se pokušava opalit reket u vidu odvajanja dijela Testova za tkz hercegbosnu i Hrvatsku?

Tako je u ratu s oružjem išlo. Haram vam bilo :)
O čemu ti pričaš ???

Kakav reket i odvajanje dijela testova za HB ili Hrvatsku ?

Ovi testovi što su došli, nabavljeni su preko Federalnog stožera CZ i plaćeni parama iz federalnog fonda CZ kojega puni 10 županija. Zato se sada dijele po županijama. Nije ove testove kupila ili od Erdogana dobila Sebija da dijeli sadaku.

Hrvatskoj koja je od EU za borbu protiv epidemije dobila milijardu i stotinupedeset milijuna eura testovi nisu potrebni. Tim prije što će nastojati uključiti BiH u fondove pomoći EU koja već donira 68 milijuna eura.

Ne mogu da vjerujem da ne poznaješ sistem u kojem živiš pa raspodjelu zajednički plaćenog doživljavaš kao odvajanje - otimanje od strane Hrvata.

Prije će biti da lupaš gluposti iz čiste mržnje. Haram ti bilo.
Dečko ta habe koju pišeš velikim slovima više ne postoji. Na međunarodnom sudu je proglašena zločinačkom tvorevinom. Proglašeni ste svi zajedno UZPovcima.

Komentarisao sam povodom objave medija da HDZ blokira nabavku testova. Doduše priznajem ubacio sam i dio koji nije provjeren ali je vrlo moguć. Vodeći se logikom rata i oružja kao što sam i spomenuo i iskustvom života proteklih 25 godina u ovom sistemu u kojem se trudite da uništite sve.

Takodje editovao sam post iz tog razloga prije nego si ti odgovorio na njega. Pa ne bih dalje u raspravu.
spreca

#7470 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

Hrvati traze problem u Bosnjacima a ne vide ovakve seljacine, krtene ,narkomane ,mafioze kao lik iz linka a inace blizak Dragoslavom Sivonji Cocicu.....sad mi je zao Hafiza ako mu je ovaj direktor...Hafize izvini necu vise....koja ovo ficka rodi i vaspita
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kvesic- ... /200327189
Novak20

#7471 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Prošle godine, negdje u ovo doba, Hrvatska je donirala 10 milijuna KM Sveučilišnoj bolnici Mostar. U bolnici se lijeće građani BiH.

Sada se simbolična donacija Zagrebu u vrijednosti 100 tisuća od strne HNŽ osuđuje od strane bošnjačkih političara koji kao vole Zagreb i solidarišu se s njim nakon zemljotresa.
Image

I tako, bošnjački političari poput ovog primjerka iz DF, umjesto da traže odgovornost od svojih ljudi koji su im podarili solidan cluster zaraze nakon zabrane okupljanja i koji se liječe u SB Mostar, nalaze za shodno da kmeče za 100 tisuća KM od HNŽ pokušavajući skrenuti teme sa istinskog problema vlastite neorganiziranosti i nesposobnosti da bi dobili pokoji politički poen. Aferim.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/14 ... e_hnk.html
"Vrhunac ironije i ignorisanja izuzetno teške situacije sa eskalacijom širenja virusa COVID 19 u Konjicu je promptna odluka Vlade HNK u smislu odobravanja i transferiranja pomoći Zagrebu u iznosu koji nadmašuje obećanu minimalnu pomoć ovom sjevernohercegovačkom gradu. Da li prema patnji stanovnika Zagreba Vlada HNK ima izraženiju empatiju u odnosu na agoniju Konjičana", rekao je Džubur.

- Razgovarao sam sa brojnim stanovnicima Konjica koji su me kontakltirali kako bi izrazili nevjericu i ogorčenost ovakvim ignorantskim odnosom Vlade HNK kojoj je bitnija podrška stanovništvu druge Države od pomoći gradu u vlastitom Kantonu koji upravo proživljava možda i najdramatičniju epizodu u svojoj novijoj historiji.

Građani Konjica su uvjereni da su ostavljeni na cjedilu i da se bez resursa neravnopravno bore sa pošasti koja ih je snašla.

Bez bilo kakve primisli da se bilo šta u ovom stanju epidemiološke katastrofe politizira, najljubaznije pozivam i molim Vladu HNK da urgentno odobri i efikasno transferira odgovarajući iznos finansijskih sredstava za bolnicu u Konjicu te na taj način ublaži efekte maćehinskog odnosa prema ovome Gradu koji je demonstriran prethodnih dana.

Ovo nije izraz milostinje i udjeljivanja pomoći već odgovorna reakcije Vlade koja raspolaže sa značajnim finansijskim sredstvima koja u značajnijoj mjeri dolaze i iz grada Konjica. Izostanak odgovarajuće reakcije će nama iz DF-a biti signal za sljedeće korake koje smo obavezni učiniti, zaključio je Džubur.
Hafis

#7472 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Evo ga, još jedan standardni dehumanizirajući klizeći start.
Ali, nažalost i sveprisutni klasični bosanski amaterizam... po belaju došlo je do nesporazuma u režiji.

Uglavnom dobro je, ide sve po starom. Već me je ova šutnja bila pomalo zabrinula.
Bitno ga je šuknuti do jaja, pa se kasnije reda radi posipati pepelom po glavi.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... mni-543625
SDP izbrisao snimak: U Mostaru nisu skandirali fašistički pozdrav Za dom spremni!

Na društvenim mrežama sinoć se pojavio snimak na kojem je prikazano fašističko skandiranje. navedeno je da se radi o Mostaru. Na snimku se čuje skandiranje Za dom spremni umjesto aplaudiranja zdravstvenim radnicima.
Snimak je bio postavljen na zvanični Facebook stranicu Socijaldemokratske partije BiH. No, jutros su iz ove partije demantirali da je snimak zaista nastao u Mostaru, te povukli osude ranije iznesene na račun snimka, odnosno fašističkog skandiranja, zabilježenog na snimku.
Snimak sa SDP-ove stranice se već dijelio na društvenim mrežama,
Naknadno se pojavilo i objašnjenje o tome kako je video nastao. Navodno je zvuk sa Maksimira ubačen u video aplaudiranja zdravstvenim radnicima u Mostaru.
The 51st State

#7473 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by The 51st State »

Velika je vjerogatnoca da je sdp dao dobar slagvort i bacio izvjesnu prognizu za veceras 8)
Hafis

#7474 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Nije mi jasno. Hajde da je to uradila neka ekstremna kombi stranka poput onog GS-a, mostarskog DF-a, ili da je to objavio recimo ''ministar'' Mektić.
Ma jok, radi se o jedinoj i najjačoj alternativi svim nacionalističkim strankama u BiH, koja baštini svoj antifašizam još od vremena NOB-a i Brozovih partizana ...doduše, ovo je novija domaća, tzv. halal verzija antifašizma, pa valjda ima nekih izmjena.
Kolinda

#7475 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Kolinda »

Hafis wrote: 29/03/2020 09:44 Evo ga, još jedan standardni dehumanizirajući klizeći start.
Ali, nažalost i sveprisutni klasični bosanski amaterizam... po belaju došlo je do nesporazuma u režiji.

Uglavnom dobro je, ide sve po starom. Već me je ova šutnja bila pomalo zabrinula.
Bitno ga je šuknuti do jaja, pa se kasnije reda radi posipati pepelom po glavi.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... mni-543625
SDP izbrisao snimak: U Mostaru nisu skandirali fašistički pozdrav Za dom spremni!

Na društvenim mrežama sinoć se pojavio snimak na kojem je prikazano fašističko skandiranje. navedeno je da se radi o Mostaru. Na snimku se čuje skandiranje Za dom spremni umjesto aplaudiranja zdravstvenim radnicima.
Snimak je bio postavljen na zvanični Facebook stranicu Socijaldemokratske partije BiH. No, jutros su iz ove partije demantirali da je snimak zaista nastao u Mostaru, te povukli osude ranije iznesene na račun snimka, odnosno fašističkog skandiranja, zabilježenog na snimku.
Snimak sa SDP-ove stranice se već dijelio na društvenim mrežama,
Naknadno se pojavilo i objašnjenje o tome kako je video nastao. Navodno je zvuk sa Maksimira ubačen u video aplaudiranja zdravstvenim radnicima u Mostaru.
:lol: :lol:
Kakvi amateri, ali u stvari nisu to amateri, zašto? Pa zato što ih nitko od vodećih medija neće prozvati radi šovinizma. Oni se ne brinu zbog izrečenog jer pljunuti na Hrvata/e je poželjno pa makar očigledna laž to bila... Sad nek nam se ovi pametni delegati jave kako ovo nije pljuvanje na Hrvate nego na HDZ :-)
Post Reply