Jesmo nafakali s njim nema šta.
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7951 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil
- JThomas
#7952 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
a na budžetu nije primljeno nego je povećan broj zaposlenih 
-
Korisničkoime
#7953 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Lik je iako mi nije nimalo drag u sustini zrtveno janje, on jeste i ostat ce lice krize i vezat ce se za sve negativno, potrosni materijal, ispucao svoj mandat i to je to, covjek koji nije politicar po struci te ga se moze veoma lako zrtvovati.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:11 Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil![]()
Vidil se bilo ko iz prvog esalona SDA, prvi u Bosnjala ni medijsko saopstenje da izda, gdje mu je Erdogan, sta je sa privredom, sta je sa coronom, prvi esalom u Bosnjaka je poturio Fadila koji ce biti politicki zrtvovan i po njihovom nacinu razmisljanja oni su rjesili stvar - SACUVALI SU SEBE i to je njima jedino bitno da oni izadju iz svega sa sto manje politicke stete iz svega, sve negativno se uvijek moze svaliti na Fadila.
Za ekonomiju BiH nema para ni u normalno vrijeme kada se budzeti redovno pune i ne znam zasto neko ocekuje da ce imati sada u ovakvoj situaciji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7954 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Je li i Sebija žrtvovana kao Fadil ili je tu slučajno?Korisničkoime wrote: ↑27/03/2020 12:21Lik je iako mi nije nimalo drag u sustini zrtveno janje, on jeste i ostat ce lice krize i vezat ce se za sve negativno, potrosni materijal, ispucao svoj mandat i to je to, covjek koji nije politicar po struci te ga se moze veoma lako zrtvovati.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:11 Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil![]()
Vidil se bilo ko iz prvog esalona SDA, prvi u Bosnjala ni medijsko saopstenje da izda, gdje mu je Erdogan, sta je sa privredom, sta je sa coronom, prvi esalom u Bosnjaka je poturio Fadila koji ce biti politicki zrtvovan i po njihovom nacinu razmisljanja oni su rjesili stvar - SACUVALI SU SEBE i to je njima jedino bitno da oni izadju iz svega sa sto manje politicke stete iz svega, sve negativno se uvijek moze svaliti na Fadila.
Za ekonomiju BiH nema para ni u normalno vrijeme kada se budzeti redovno pune i ne znam zasto neko ocekuje da ce imati sada u ovakvoj situaciji
Pa ne mogu se svi u trezor sakriti.
Valja poslije ovoga iz mišjih rupa pred narod.
- amar1994
#7955 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
mogu u turskoj

moja ideja bi bila dobra ali ne moze to u BIH:
1% radnicima
10% politicarima
mislim da je tako najpostenije
pa dobro mu je i rekao,sebe i ne spominju supci samo radnike,pa kakvi takvi(ima ih po JP sto rade 2xposla zbog uhljeba da popune nerad),ne smije fening falit politicaru
moja ideja bi bila dobra ali ne moze to u BIH:
1% radnicima
10% politicarima
mislim da je tako najpostenije
- emigrazione
#7956 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Evo ja sad upravo kupujem ribu hocu da rostilj raspalim, neka dodje neko da mi zabraniZnas li koliko rostilja i sjedaljki od 17, 18 bude, sto se tice suzbijanja socijalizacije 18 je korisnije od 20
- O'zone
- Globalni moderator
#7957 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Koje su preseravanje ove pressice nigdje direktnog odgovora sve nešto radi se na tome.
Iz N1 pitanje Musi koliko ste brojem odbili ljudi za testiranje a koji su se javili sa simptomima i došli su iz rizičnih područja odnosno bili u kontaktu sa nekim ko se kasnije ispostavio pozitivan na coronu.
On raspali priču kako je njima teško raditi
i završi odgovor bez odgovora
Iz N1 pitanje Musi koliko ste brojem odbili ljudi za testiranje a koji su se javili sa simptomima i došli su iz rizičnih područja odnosno bili u kontaktu sa nekim ko se kasnije ispostavio pozitivan na coronu.
On raspali priču kako je njima teško raditi
-
Tambure
#7958 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
ovim poslodavcima i radnicima što ostanu poslije ovoga da rade će natovariti novi doprinos za sanaciju steta od korone jedno 7-8%
- O'zone
- Globalni moderator
#7959 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ma šipak je žrtveno janje. Još on jednom proglašavan žrtvenik janjetom i dađče mu glava pasti (mislim nakon zahtjeva boraca i šatorskog naselja) pa ništa.Korisničkoime wrote: ↑27/03/2020 12:21Lik je iako mi nije nimalo drag u sustini zrtveno janje, on jeste i ostat ce lice krize i vezat ce se za sve negativno, potrosni materijal, ispucao svoj mandat i to je to, covjek koji nije politicar po struci te ga se moze veoma lako zrtvovati.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:11 Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil![]()
To je sve ista ekipa
-
Tambure
#7960 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
pa i novinari ko blečci ... nemoj drugi da pita dok se prvom decidno ne odgovori. javi se pa opet isto pitanje postavi. al dzaka novinari su jedni drugim konkurencija i neprijatelj.O'zone wrote: ↑27/03/2020 12:31 Koje su preseravanje ove pressice nigdje direktnog odgovora sve nešto radi se na tome.
On raspali priču kako je njima teško raditii završi odgovor bez odgovora
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7961 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Znaju se pohvaliti kako već DVA MJESECA rade na ovome, a nisu u stanju ništa poduzeti da riješe konkretna pitanja nedostatka testova, opreme (rukavica i maski prije svega), da ne govorim o pitanjima vezano za ljude koji imaju određeni biznis koji je blokiran od strane upravo ove vlasti i koji zapošljavaju druge ljude, a biće prinuđeni da im daju otkaz.O'zone wrote: ↑27/03/2020 12:31 Koje su preseravanje ove pressice nigdje direktnog odgovora sve nešto radi se na tome.
Ne vide lavinu koja će nas zatrpati već idući mjesec odnosno nemaju odgovore niti konkretna riješenja.
Šupljiralo se dok je redovno stanje bilo, šupljira se i u vandrednoj situaciji.
- O'zone
- Globalni moderator
#7962 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne zna čovjek dal da plače ili da se smije...čuj 1000
https://faktor.ba/vijest/u-kcus-stiglo- ... vama/76380
-
dezurni_ucenik
#7963 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:23Je li i Sebija žrtvovana kao Fadil ili je tu slučajno?Korisničkoime wrote: ↑27/03/2020 12:21Lik je iako mi nije nimalo drag u sustini zrtveno janje, on jeste i ostat ce lice krize i vezat ce se za sve negativno, potrosni materijal, ispucao svoj mandat i to je to, covjek koji nije politicar po struci te ga se moze veoma lako zrtvovati.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:11 Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil![]()
Pa ne mogu se svi u trezor sakriti.
Valja poslije ovoga iz mišjih rupa pred narod.
kako da ne. Ne mogu nocima da spavaju zbog toga.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7964 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
Više iz njihovog ugla, njihove interesne sfere.
Valja ovčice i dalje držati u toru u što većem broju.
- O'zone
- Globalni moderator
#7965 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ako nisi primjetio a vidim da nisi. Novinari uopšte nisu u prostoriji gdje se održava pressica nego postavljaju pitanja online a onda ih iščitava ona naka plavuša.Tambure wrote: ↑27/03/2020 12:33pa i novinari ko blečci ... nemoj drugi da pita dok se prvom decidno ne odgovori. javi se pa opet isto pitanje postavi. al dzaka novinari su jedni drugim konkurencija i neprijatelj.O'zone wrote: ↑27/03/2020 12:31 Koje su preseravanje ove pressice nigdje direktnog odgovora sve nešto radi se na tome.
I onda se postavi pitanje zbog koga drama i nošenje maski na pressici kao da je sala puna ljudi
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7966 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Zamisli koliko se imalo kad je ovo ovako trijumfalno objavljenoO'zone wrote: ↑27/03/2020 12:38 Ne zna čovjek dal da plače ili da se smije...čuj 1000
- O'zone
- Globalni moderator
#7967 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ja koliko vidim stanje na zadovoljavajućem nivou, ovce i dalje bleje i pasuTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:40Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
-
dezurni_ucenik
#7968 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nemoj se brinuti ti za to. Svi ce biti na broju.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:40Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7969 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Možda jeste još uvijek, ali bi neke ovce mogle pobjeći iz tora ako ih čobani izdaju.O'zone wrote: ↑27/03/2020 12:42Ja koliko vidim stanje na zadovoljavajućem nivou, ovce i dalje bleje i pasuTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:40Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
- O'zone
- Globalni moderator
#7970 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Pa upravo to. Oni su skršili onih 500 testova većinom na svoje i to je bilo to pa onda prpa nastalaTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:41Zamisli koliko se imalo kad je ovo ovako trijumfalno objavljenoO'zone wrote: ↑27/03/2020 12:38 Ne zna čovjek dal da plače ili da se smije...čuj 1000
https://faktor.ba/vijest/u-kcus-stiglo- ... vama/76380![]()
- Blixen
#7971 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
ona kurava sepka i papak solak se slikajuTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:41Zamisli koliko se imalo kad je ovo ovako trijumfalno objavljenoO'zone wrote: ↑27/03/2020 12:38 Ne zna čovjek dal da plače ili da se smije...čuj 1000
https://faktor.ba/vijest/u-kcus-stiglo- ... vama/76380![]()
kampanja nikad ne prestaje
SDA ne miruje vec se bori da otme sve
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7972 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Vidjećemo.dezurni_ucenik wrote: ↑27/03/2020 12:42Nemoj se brinuti ti za to. Svi ce biti na broju.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:40Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
Ja se iskreno nadam da neće.
Pogotovo ako ne poduzmu ništa da spriječe katastrofu koja nam se smiješi.
Pri tome ne pričam o koroni.
- O'zone
- Globalni moderator
#7973 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nikad. Čobani im pričaju o velikom zlom vuku koji je odmah tu iza toraTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:42Možda jeste još uvijek, ali bi neke ovce mogle pobjeći iz tora ako ih čobani izdaju.O'zone wrote: ↑27/03/2020 12:42Ja koliko vidim stanje na zadovoljavajućem nivou, ovce i dalje bleje i pasuTomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:40
Nisam mislio da ih to sikira ili da im je obraz problem.
- dječak sa šibicama
#7974 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne bojim se ja za Fadila, dace oni njemu nagradu.Korisničkoime wrote: ↑27/03/2020 12:21Lik je iako mi nije nimalo drag u sustini zrtveno janje, on jeste i ostat ce lice krize i vezat ce se za sve negativno, potrosni materijal, ispucao svoj mandat i to je to, covjek koji nije politicar po struci te ga se moze veoma lako zrtvovati.Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 12:11 Otpušteno je, ja bih prije rekao, smanjen broj uposlenih...by Fadil![]()
Ista prica bila sa Terzicem, isturen pa kasnije kad se maknuo u zaledjinu, prvo Euroherc, pa biznis u Irskoj, pa Autoceste. Svi stranacki vojnici su obezbjedjeni.
Bicakcic, zabranjene sve funkcije, oni ga smjeste na celo Sabora IZ, nastimaju mu solarne kolektore na imanju u Semizovcu od cega je imao ekstra profit plus sto cijelo vrijeme radi kao "vanjski saradnik" EPBiH.
Dok god ima ovaca koji puse njihovu pricu, ne bojim se ja za njih. Sebija radi dobar pos`o hnjo hnjo vrijeme je mozda za malo "crvene opasnosti" i "cvarkojeda" kao smrtne prijetnje po bosnjacki narod.
- jazzer
#7975 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Fakat, medijska eksponiranost oko 1000 testova kao da su dobili lijek za corona virus.