sumirprimus wrote: ↑27/03/2020 09:24vazda ima neki smarac, znas ti kolko ja tebe volim bolan,![]()
oni mene ne razumiju i to![]()
Imali smo u raji jednog--cim dvije popije ide od covjeka do covjeka i ljubi
Moderator: O'zone
sumirprimus wrote: ↑27/03/2020 09:24vazda ima neki smarac, znas ti kolko ja tebe volim bolan,![]()
oni mene ne razumiju i to![]()
zato i pitam jesul se to i lizali onda?Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 09:27
I taman se takav naljoska i onda pipne te ovdje, puhne u tebe tamo i eto ga....odoše svi u peršun![]()
Ašćare je da ovo nije ni ebola ni kuga, tako da bi se bar trebalo razmisliti o ukidanju policijskog sata koji po meni nema nikakvog smisla osim sluđivanja naroda...evo npr. ja cu danas obici poštu, općinu, bingo i na kraju haj u karantin, sta je svrha onda?seoBIH wrote: ↑27/03/2020 09:14Nije vakat, kod nas jos nije dosao val zaraze, jer ih ni ne testiramo, ne znamo nista.emigrazione wrote: ↑27/03/2020 09:08 Vakat je da se ova igranka privodi kraju, ocito je da se ovdje nece desiti Italija, da dede i nane nece masovno umirati i sl. staviti u karantin one zarazene i sumnjive, a ostali narod da se lagano vraca normalnom zivotu...
To iza kulisa ne komentarišem...bogme su hostese zgodne bile, sad kakav je sastav gostiju bio nisam najbolje vidiosumirprimus wrote: ↑27/03/2020 09:28zato i pitam jesul se to i lizali onda?Tomahawk11 wrote: ↑27/03/2020 09:27
I taman se takav naljoska i onda pipne te ovdje, puhne u tebe tamo i eto ga....odoše svi u peršun![]()
![]()
![]()
![]()
kako neko takav moze uopće izaci iz sobe,a da ga neko ne kontroliše,ne pazi,zar nisu takvi izdvojeni ,mozda i zaključani?sumirprimus wrote: ↑27/03/2020 09:27 eeee svasta
dok ljudi zovu i mole da ih prime ovi pobjegli s kllinike![]()
![]()
Čim je konobar fasovo sve ti je jasno
pretako iz casa?
apokalipsa danas. jesi crn druze.Nivelacija wrote: ↑27/03/2020 09:41 Ukljucujuci i 01.april ocekujem 100 000 ljudi sa otkazom od pocetka ove krize tj od 10.03. Vidjecemo brojke.
To je isto pravedno i realno kao kada bi banke sada trazile od ovih sto imaju kredite da im se vraca samo glavnica, a kamata ne mora može nekad kasnije, ljudi smo dogovorit cemo se....ok buraz ali ako nemas nikakvih priliva ti ne mozes vracati nista, kontas? Ne moze se ne raditi, a placati radnika to nije normalno, ekonomija me fercera na taj nacin. Drzava je ta koja treba da skrbi o ljudima koji ostanu bez posla, ne poslodavci, firma koja ne radi ne glumi socijalnu ustanovu...znas li sta znaci 3 mjeseca placati onako npr 10 ljudi, znas li ti koliki su to jebeni troskovi, pa ne postoji firma koja to moze izdrzati...i sta kada poslodavac da crno ispod nokta za te stvari, sta ce se onda desiti? Doci ce Fadil Novalic i potapsati ga po ramenu...Drzava ili u ovom slucaju federacija MORA izaci i reci da ce poslodavce kije su redovno placali doprinose i koji nece otpustati radnike u narednih 6 mjeseco osloboditi svih davanja na plate a da je njihovo da isplate neto i ne otpustaju.
Svrha je da ljudi ne dernece i ne partijaju. Ako ti i ja to ne radimo ne znaci da nema onih koji rade i treba ih sprijeciti. A sprijecit ces ih tako sto im das samo dovoljno vremena da poslije posla odu kuci jer idiotima ne mozes drugacije dokazati. Da su se svi pridrzavali prvobitnih mjera, ovih novih ne bi ni bilo.emigrazione wrote: ↑27/03/2020 09:28Ašćare je da ovo nije ni ebola ni kuga, tako da bi se bar trebalo razmisliti o ukidanju policijskog sata koji po meni nema nikakvog smisla osim sluđivanja naroda...evo npr. ja cu danas obici poštu, općinu, bingo i na kraju haj u karantin, sta je svrha onda?seoBIH wrote: ↑27/03/2020 09:14Nije vakat, kod nas jos nije dosao val zaraze, jer ih ni ne testiramo, ne znamo nista.emigrazione wrote: ↑27/03/2020 09:08 Vakat je da se ova igranka privodi kraju, ocito je da se ovdje nece desiti Italija, da dede i nane nece masovno umirati i sl. staviti u karantin one zarazene i sumnjive, a ostali narod da se lagano vraca normalnom zivotu...
Definitivni aspekt kojim bi se trebali pozabaviti odgovorni u državi, ali su pogubljeni i ne očekujem da nešto konkretno poduzmu.emigrazione wrote: ↑27/03/2020 10:12To je isto pravedno i realno kao kada bi banke sada trazile od ovih sto imaju kredite da im se vraca samo glavnica, a kamata ne mora može nekad kasnije, ljudi smo dogovorit cemo se....ok buraz ali ako nemas nikakvih priliva ti ne mozes vracati nista, kontas? Ne moze se ne raditi, a placati radnika to nije normalno, ekonomija me fercera na taj nacin. Drzava je ta koja treba da skrbi o ljudima koji ostanu bez posla, ne poslodavci, firma koja ne radi ne glumi socijalnu ustanovu...znas li sta znaci 3 mjeseca placati onako npr 10 ljudi, znas li ti koliki su to jebeni troskovi, pa ne postoji firma koja to moze izdrzati...i sta kada poslodavac da crno ispod nokta za te stvari, sta ce se onda desiti? Doci ce Fadil Novalic i potapsati ga po ramenu...Drzava ili u ovom slucaju federacija MORA izaci i reci da ce poslodavce kije su redovno placali doprinose i koji nece otpustati radnike u narednih 6 mjeseco osloboditi svih davanja na plate a da je njihovo da isplate neto i ne otpustaju.
PRIPREME ZA IZOLATORIJ
|
Studenti se iseljavaju iz doma u Sarajevu zbog dolaska bh. državljana iz Italije
Nisu uopste pogubljeni, ovo koriste na najbolji moguci nacin kao sto su i prije i kao sto ce i u buduce svako sranje koristiti za svoj interes, maheri su u tome...zasto niko ne postavi pitanje sta sad toliki silni uhljebi rade kada je sve zatvoreno i zbog cega njima da se daju plate?! Zasto se ne ide sa otpustanjem ogromnog viska u javnom sektoru?!Definitivni aspekt kojim bi se trebali pozabaviti odgovorni u državi, ali su pogubljeni i ne očekujem da nešto konkretno poduzmu.