Ljubavni klinč.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/03/2020 12:57a tu je mrak ko u rogu bio,dvicina 1.6d drnda nisam je ugasio ,nisu nas skontali dok nisam bateriju uperio u njih![]()
sad je malo bolje ima neka rasvjeta ..
Đe je ono našlo da guzi...
Ljubavni klinč.bitanga_sa_otesa wrote: ↑24/03/2020 12:57a tu je mrak ko u rogu bio,dvicina 1.6d drnda nisam je ugasio ,nisu nas skontali dok nisam bateriju uperio u njih![]()
sad je malo bolje ima neka rasvjeta ..
neki zagor te nej
Stan iznad tog tunela i oko kosog lifta, ok ali sam prostor prije, u i poslije tunela, strava živa. Ne znam zašto ali kad god prođem tim tunelom, dam gas samo da što prije izađem. Ono je meni prestrašno.Pryda wrote: ↑24/03/2020 10:12Zašto?TESLA_EDISON wrote: ↑24/03/2020 09:45 Prostor oko podzemnih garaža (tunela) na Ciglanama, ulica Hakije Kulenovića, ubjedljivo najgori i najstrašniji dio grada. Kao iz horor filmova.
jasta je ,sve bagra se naselila ...
Logavinu mrze moja ravničarska rajabreuer wrote: ↑27/03/2020 15:15 Koševsko brdo je preširok pojam i obuhvat i ima predobre ali i katastrofalne dijelove, što je uostalom karakteristika svih kvartova u Sarajevu.
Meni najbolja: Logavina, Donje Ciglane i dio ulice Avde Hume iznad bivše Američke, Antuna Hangija - zgrade sa fasadnom opekom, vile u nizu i niska bijela stambena, Rizaha Štetića i dijelovi Čekaluše i Tina Ujevića, Kalemova i Omera Stupca zgrade sa pogledom na MD i dijelovi Avde Jabučice
Najgore: čitavo Alipašino, Čvila i Otoka, naravno sve od Tibre i sl. novogradnje, onda Hajduk Veljkova, Branislava Đurđeva, Zuke Džumhura i čitav dio oko Bosnalijeka, Velešići su mi nekako nadrealni...
Djecurlija mala--šetamo čaršijom i meni na pamet padne da im tata pokaže gdje je u školu išoBloo wrote: ↑28/03/2020 22:13Logavinu mrze moja ravničarska rajabreuer wrote: ↑27/03/2020 15:15 Koševsko brdo je preširok pojam i obuhvat i ima predobre ali i katastrofalne dijelove, što je uostalom karakteristika svih kvartova u Sarajevu.
Meni najbolja: Logavina, Donje Ciglane i dio ulice Avde Hume iznad bivše Američke, Antuna Hangija - zgrade sa fasadnom opekom, vile u nizu i niska bijela stambena, Rizaha Štetića i dijelovi Čekaluše i Tina Ujevića, Kalemova i Omera Stupca zgrade sa pogledom na MD i dijelovi Avde Jabučice
Najgore: čitavo Alipašino, Čvila i Otoka, naravno sve od Tibre i sl. novogradnje, onda Hajduk Veljkova, Branislava Đurđeva, Zuke Džumhura i čitav dio oko Bosnalijeka, Velešići su mi nekako nadrealni...kao uf brdo...onda ih provedes kroz h. Veljkovu da dodes do Karpuzove i onda jao rasteglo se, jao mracno, jao zohari...cccc
Živio sam u Mis Irbinoj, nakon tog iskustva, svaki drugi dio Sarajeva ti je daleko i nepristupačan ali tek se tu zanemaruje nehigijena, buka, žohari, nedostatak parking prostora i sl.Bloo wrote: ↑28/03/2020 22:13Logavinu mrze moja ravničarska rajabreuer wrote: ↑27/03/2020 15:15 Koševsko brdo je preširok pojam i obuhvat i ima predobre ali i katastrofalne dijelove, što je uostalom karakteristika svih kvartova u Sarajevu.
Najgore: čitavo Alipašino, Čvila i Otoka, naravno sve od Tibre i sl. novogradnje, onda Hajduk Veljkova, Branislava Đurđeva, Zuke Džumhura i čitav dio oko Bosnalijeka, Velešići su mi nekako nadrealni...kao uf brdo...onda ih provedes kroz h. Veljkovu da dodes do Karpuzove i onda jao rasteglo se, jao mracno, jao zohari...cccc