anelsol wrote: ↑24/03/2020 21:43
muhafuca wrote: ↑24/03/2020 20:53
anelsol wrote: ↑24/03/2020 15:32
Najgori su mi ovi generali poslje bitke koji uživaju da drugima prisjedaju na muke i daju krivično-pravne kvalifikacije odokativno.
prvo prelistaj nekoliko stranica unazad ako ti nije mrsko - pozivao sam na slicno u danima iza derneka
drugo nemozes pozivati na nesto prije bitke. Jesam trebao pozivati na hapsenje organizatora i clanova derneka prije nego sto se dernek desio (?)
trece - "ja njemu prisjedam na muke" jes ti normalan
to isto da kazes da kad neko ubije covjek na po ulice da svi prvo trebamo razmisljati kako se ubica osjeca (?)
Smrt ovog čovjeka je za sada najtragičnije posljedica zabave, i njegov gubitak njegovoj porodici niko neće moći nadoknaditi. Poenta je u tome što je to bio direktorov lični vozač, vjerovatno godinama, poznavali se, možda bili i prijatelji, možda komšije. Misliš da njega ne grize savjest zbog toga što je čovjek preminuo? Kako porodici izaći na oči? Ne treba mu još jedan anonimus sa foruma to nabijati na nos. Niko od nas nije bio svjestan moguće opasnosti, pa ni ja ni ti, niti bilo ko na ovom forumu a očigledno i šire.
skontao sam ti poentu kao sto ti je i objasnjeno u odgovoru.
poenta u mom odgovoru je bila da je tvoja poenta glupa kad je vec nisi skontao
i nije tacno da niko nije bio svjestan opasnosti
stotine hiljada ljudi se pridrzava mjera od kada su donesene - a pogotovo ne idu na derneke
da - ima idiota poput ovih sto svadbe organizuju kao da se nista ne desava i tih direktora koji
se boje da ce djabaluk zakusku propustiti pa je vrijedno reskirati neciji zivot radi toga
oni su manjina i njih treba pozivati na odgovornost i krivicno gonjenje.
ne znam sta te je tu ruzno zagrebalo.
a boli me neka stvar kako se on u ovom trenutku osjeca.