Ovo je laz, zena je svaki dan isla u Dom zdravlja zbog temperature, nisu imali testova i nisu je testirali !!!!
Šta je sad istina Boga pitaj.
Moderator: O'zone
Domovi zdravlja i nemaju testove, naravno, na KCUS ih ima. Ali ako je kćerka stvarno negativna, kako je oboljela majka? Sada bi se kćerka trebala testirati ponovo, ako je kod preminule potvrđen virus, jer mala šansa da nije prešlo na nju, ako se brinula o majci.Logovan wrote: ↑24/03/2020 21:04 Lazete kao kerovi djevojka nikad nije bila u Italiji. A majku je vodala po domovima zdravlja vec 5 dana sa temp 40 niko je nije htio primiti! Borila se sama jadnica da bi na kraju reki da ima bronhitis i da otezano dise zbog toga! Te je jutros u 8 h preminula Prestanite siriti lazi! Kcerka je radila test i negativna na koronu
Ovo je laz, zena je svaki dan isla u Dom zdravlja zbog temperature, nisu imali testova i nisu je testirali !!!!
![]()
![]()
Iskreno, na to ti se ne može odgovoriti, jer u to doba godine je isto tako mogla imati bakterijsku upalu pluća, virusnu upalu pluća usljed drugog uzročnika, i sl.... Vjerovatno je i lab nalaze radila, oni bi mogli malo uputiti u sve, ali suštinski ti ovako niko ne može odgovoriti.Benjo34 wrote: ↑24/03/2020 21:28 Imam pitanje, za upućenije u Coronu i kliničku sliku. Radi se o meni poznatoj osobi, naime, u firmi u kojoj radi meni poznata zenska osoba, iz Italije se vratila gospođa, dolazila je na posao 3 dana, nakon toga je otisla u samoizolaciju jer su je zvali sa granice. 3, 4 dana poslije, ta meni poznata ženska osoba je dobila groznicu, visoku temperaturu, bol u prsima, kasalj.. Zvala je u dom zdravlja, pošto tad nije ovo sa koronom buknulo, rekli su joj da dođe, dali antibiotike, 7 dana kontrola. Nakon 7 dana, poslali su je da slika pluća, utvrdili da ima "sjenu" na plućima, dali antibiotike, nakon sto ih je ispila, osjecala se dobro, nema problema, vratila se na posao, i za 3 mjeseca ponovo mora slikati pluća. Napominjem da je ovo bilo sve nekih 10ak dana prije nego je kod nas krenulo tj vratila se na posao prije nego su kod nas počele zabrane, registrovani oboljeli itd. Kakve su šanse da je ona zapravo imala Coronu i preležala je kod kuće?
Ako je “sjena” bila jasna na RTG onda je vjerovatnije bila bakterijska upala. Virusne pneumonije, pa i covid nijr bas lako vidjet na rtg.TheRealist wrote: ↑24/03/2020 21:31Iskreno, na to ti se ne može odgovoriti, jer u to doba godine je isto tako mogla imati bakterijsku upalu pluća, virusnu upalu pluća usljed drugog uzročnika, i sl.... Vjerovatno je i lab nalaze radila, oni bi mogli malo uputiti u sve, ali suštinski ti ovako niko ne može odgovoriti.Benjo34 wrote: ↑24/03/2020 21:28 Imam pitanje, za upućenije u Coronu i kliničku sliku. Radi se o meni poznatoj osobi, naime, u firmi u kojoj radi meni poznata zenska osoba, iz Italije se vratila gospođa, dolazila je na posao 3 dana, nakon toga je otisla u samoizolaciju jer su je zvali sa granice. 3, 4 dana poslije, ta meni poznata ženska osoba je dobila groznicu, visoku temperaturu, bol u prsima, kasalj.. Zvala je u dom zdravlja, pošto tad nije ovo sa koronom buknulo, rekli su joj da dođe, dali antibiotike, 7 dana kontrola. Nakon 7 dana, poslali su je da slika pluća, utvrdili da ima "sjenu" na plućima, dali antibiotike, nakon sto ih je ispila, osjecala se dobro, nema problema, vratila se na posao, i za 3 mjeseca ponovo mora slikati pluća. Napominjem da je ovo bilo sve nekih 10ak dana prije nego je kod nas krenulo tj vratila se na posao prije nego su kod nas počele zabrane, registrovani oboljeli itd. Kakve su šanse da je ona zapravo imala Coronu i preležala je kod kuće?
naci ces ga na tabelarnim odjeljenima ovih tema vise nije bojkot zanimljiv pa sad tabelama gripe kao sto su bile tabele firmi smara a mogu misliti da bi ubio za pakovanje violetinog troslojnog
Ovdje nesto smrdi. Kako je kcerka radila test i ko ju je testirao? Ako nije bila u Italiji znaci nije tamo testirana, sto bi znacilo da je kod nas radila test. Ako su nju testirali kako je onda vodila majku u dom zdravlja kad zna vec da se tu ne testira jer je ona odradila test?Logovan wrote: ↑24/03/2020 21:04 Lazete kao kerovi djevojka nikad nije bila u Italiji. A majku je vodala po domovima zdravlja vec 5 dana sa temp 40 niko je nije htio primiti! Borila se sama jadnica da bi na kraju reki da ima bronhitis i da otezano dise zbog toga! Te je jutros u 8 h preminula Prestanite siriti lazi! Kcerka je radila test i negativna na koronu
![]()
![]()