Oo sidje magistre iz Travnika, nisi ti taj koji prepoznaje namah.Dozer wrote: ↑24/03/2020 13:31Ooooo, sidje magistre, nisam te prepozn'o namahdrag_gost wrote: ↑24/03/2020 13:17 Magistar elektrotehnike za tvoj pojam i nemoj se vise provaljivati. Polupismenost na nivou prosjecnog bosanskog kromanjonca, vjerovatno su i svjetonazori selektivni.
U pravu si i GSM je stetan, dok je za tebe ponajvise stetan zrak, probaj da ga manje dises. Drugima ce biti lakse odmah.
![]()
Dakle, ti procitao 5G i odmah se zalijepio samo za to. Ostalo te ni ne interesuje jer ti nije struka, a
Ni virusi ti nisu struka, pa se postavlja logicno pitanje - sta ces na ovoj temi ako te ne zanima nista o njima niti vezano za njih, i ako ces tupiti samo o elektrotehnici?
Virusi i elektrotehnika bas i nisu kompatibilni
P.S. Magistar sam i ja, ali ne elektrotehnike, pa eto... Valjda su svi osim elektrotehnicara polupismeni kromanjonci. Zali boze tvog uskog obrazovanja, kad ne znas razmisljati dalje od kablova....![]()
Naravno, jer je gomila gluposti. I ostatak teksta treba da je pametan? DOZER vam je lik koji tvrdi da je 5g stetan za svakoga. Njemu je doduse i toplomjer stetan, jer, jebiga zracenje.
Za sve osim elekrotehnicara ne znam, ali ti jesi nezavidno polupismen. Mozda je i do ikara, ko ce mu ga znati.
Drzi se teorija zavjere, ne ide ti, ali se ti drzi. Gluposti ti idu, ali ne daj se omesti.