Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Nemojte ljudi pisati čuo od tetkine tetke koja je čula od komšinice.
Moderator: O'zone
Ima li to negdje zvanično?
Ima na sajtu lesinarskog Avaza.Tomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
https://avaz.ba/vijesti/bih/556958/drug ... ora-igmanaTomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Treba oprezno dok ne bude na klixu
Jebo li ih dernek da ih jebodobar osjecaj wrote: ↑24/03/2020 12:49Ima na sajtu lesinarskog Avaza.Tomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Na žalost istina...Tomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Direktna veza sa bratom od umrlog nažalost.Tomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Ammarzinho wrote: ↑24/03/2020 12:52Direktna veza sa bratom od umrlog nažalost.Tomahawk11 wrote: ↑24/03/2020 12:48Ima li to negdje zvanično?
Ili znaš lično...
Srbija je danas priznala da su ograniceno testirali radi nedovoljnog broja testova. Sada su valjda nabavili i Petar Kon najvljuje da ce za 7 dana krenuti masovno testiranje.
Otkud znamo jel star ili nije? Doduse i da ima 50 godina mozda se covjeku iskmlikovalo stanje zbog ranije mozda bolesti,pritisak its...sigurno nije balavac od 20 godina u pitanjudječak sa šibicama wrote: ↑24/03/2020 12:51 U situaciji gdje se broj oboljelih u FBiH mjeri dvocifrenom brojkom, njima umre covjek koji... ako je vozac, nije star, je li bio bolestan?
To je po meni alarmantna vijest, ako je istinita, nesto ne vjerujem Avazu.
Je li covjek bio hronicni bolesnik? Koje je dobi?
Disciplina,rad,postivanje,obrazovanost...itdKikibombona wrote: ↑24/03/2020 12:53
Zadivljen sam reakcijama na virus Juzne Koreje, Japana, Hong Konga, Singapura i Kine. U ovakvim vanrednim situacijama se pokazuje da istok preuzima primat, da su inventivniji, organizovaniji, disciplinovaniji itd. Zapad pada.
50 god, ne znam još detalje stvarno.
Sad se opet zapitajte zašto karanten, zabrana kretanja -18 +65, policijski sat.dječak sa šibicama wrote: ↑24/03/2020 12:51 U situaciji gdje se broj oboljelih u FBiH mjeri dvocifrenom brojkom, njima umre covjek koji... ako je vozac, nije star, je li bio bolestan?
To je po meni alarmantna vijest, ako je istinita, nesto ne vjerujem Avazu.
Pa ti si direktna veza s bratom umrlog. Kako znas pojuriti da siris vijest?Ammarzinho wrote: ↑24/03/2020 12:5550 god, ne znam još detalje stvarno.
vjeshalica wrote: ↑24/03/2020 12:54Disciplina,rad,postivanje,obrazovanost...itdKikibombona wrote: ↑24/03/2020 12:53
Zadivljen sam reakcijama na virus Juzne Koreje, Japana, Hong Konga, Singapura i Kine. U ovakvim vanrednim situacijama se pokazuje da istok preuzima primat, da su inventivniji, organizovaniji, disciplinovaniji itd. Zapad pada.
Kako je potvrđeno radi se o muškarcu iz Konjica, koji je imao 53 godine. Radio je kao vozač direktora kompanije Igman iz Konjica, a kao i direktoru Igmana i njemu je bio potvrđen koronavirus.
Muškarac koji je preminuo kako saznajemo i ranije je imao određene zdravstvene poteškoće.