biglebovski wrote: ↑23/03/2020 20:15
Ja bi sve takve medije i službeno etiketirao kao senzacionalizam, kad otvoriš Index npr. da izleti upozorenje u smislu: ulazite na senzacionalistički portal koji u vama može izazvati napade panike, straha,mržnje i tako. Napeto i zadire u određena prava ali po meni jedna od solucija da se smanji breaking news iživljavanje i ludnica oko klikova.
Što se teme tiće, raduje me ona vijest iz Čačka da su svi tamo zaraženi odbolovali svoju koronu bez posljedica i vjerujem i nadam se da će i ovi naši zaraženi u Konjicu to bez posljedica predeverati. Osim ako na partiju nije bilo kakvih 90plus.
Ja govorim ima 10 dana da se N1 pa cak donekle i AJ ponasaju ko da utakmice prenose....oni na N1 kad nema zarazenih tacno im krivo. Zato kad ima...JAVLJAMO SE SA STADIONA OVAJ HOCU RECI ULICA ,,,imamo novih 5 zarazenih potvrdjeno je, moglo bi biti jos IDEMOOO LUDILOO...takodjerrrrrrrr DNS JE UMRLO 600 LJUDIIII U ITALIJI...
Klix donekle nije takav al stvarno su poceli prejerivati samo one najcrnje vijesti i prnogze koje nadju objave.
Evo dns sam bas naveo za primijer mostar. Udarni im clanak, naslov velikim slovima DVOJE KRITICNO U MOSTARU ,,,,otvoris tekst ni slova o njima, ni ko su, ni sta su, ni odakle su, ni kako su doibli virus, ni jesul stariji mladji, jesu imali prije problema, sto su u kritncom, jesu pluca bubrezi nesto trece, hocel ozdravit....nista. Tekst od 500 rijeci naslov se spoinje u tacno 5