Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑22/03/2020 20:03
Malo oftopica kako drukcije
Ja u bingo nema opet brasna nema veze odo nasut goriva.
Na pumpu da naspem goriva i taman spustim gard bez maske lik je preko pulta ima razdaljine odokativno vise od metra nema nikog . Kad lik kihnu na prepad vidim onaj oblak kapljica predje moju sigurnu zonu a ljebe i boze saku na usta.skontam dodo mi karticu golom rukom ja karticu u novcanik ruku na usta.sve trajalo jedno sekundu i po.a sunce ti trci kuci dezificijens kod kuce. Izlazim i sjedam u auto snjeg pocinje. Kazu cekamo toplije vrijeme mozda ga bar suzbije.ono snjeg.reko imal jos sta
Zvoni telefon zove kolega hitno na poso, zivote sto me ranjavas one rukavice s poda izvrni razavrni ponovo na ruke i goni.loodilo puls 60 ko u mladica
Ako ne bude korona, onda ce nas ubiti suhva.
Ja jutros cekala pred apotekom da je otvore da kupim toplomjer
sumirprimus wrote: ↑22/03/2020 20:03
Malo oftopica kako drukcije
Ja u bingo nema opet brasna nema veze odo nasut goriva.
Na pumpu da naspem goriva i taman spustim gard bez maske lik je preko pulta ima razdaljine odokativno vise od metra nema nikog . Kad lik kihnu na prepad vidim onaj oblak kapljica predje moju sigurnu zonu a ljebe i boze saku na usta.skontam dodo mi karticu golom rukom ja karticu u novcanik ruku na usta.sve trajalo jedno sekundu i po.a sunce ti trci kuci dezificijens kod kuce. Izlazim i sjedam u auto snjeg pocinje. Kazu cekamo toplije vrijeme mozda ga bar suzbije.ono snjeg.reko imal jos sta
Zvoni telefon zove kolega hitno na poso, zivote sto me ranjavas one rukavice s poda izvrni razavrni ponovo na ruke i goni.loodilo puls 60 ko u mladica
Ako ne bude korona, onda ce nas ubiti suhva. Ja jutros cekala pred apotekom da je otvore da kupim toplomjer
posto je procjena da ce se 40-80% raje zarazit, nesto kontam da je ovo bolje sto prije dobit dok kapaciteti nisu popunjeni i dok jos ima uslova i materijala za lijecenje, ako je potrebno lijecenje po bolnicama. ali mozda je vec kasno za to jer je 14+ dana inkubacija. ovi pakashi sto su to prvi donijeli i raznijeli najbolje ce proci. ko i kinezi.