Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zna li neko gdje se mogu siti npr majice kvalitetne sa otiscima po zelji? Ko uopste kod nas pravi te majice? Ne treba mi neko reklamno smece nego da se to radi profesionalno?
Ljudi, ne pretjerujte sa dezinfekcijom ruku, ne igrajte se s tim u toj mjeri, napravit ćete sebi više štete nego koristi, bolje ili nosite rukavice ako vas već tolika panika hvata ili redovno čistite predmete koji su vam najčešće u rukama (mobitel i sl.).
kabal1337 wrote: ↑16/03/2020 22:51
Bolje bi vam bilo da provedete sat vremena u sumi da ojacate imunoloski sistem nego sto se opterecujete sa hand sanatizerima i ostalim glupostima
A jos bolje da se izlozite covidu pa ako prezivite imuni sistem vam je top i imate antitijela protiv tog virusa
Bolje bi vam bilo da provedete sat vremena u sumi da ojacate imunoloski sistem nego sto se opterecujete sa hand sanatizerima i ostalim glupostima
A jos bolje da se izlozite covidu pa ako prezivite imuni sistem vam je top i imate antitijela protiv tog virusa
Da, osim sto postoji mogucnost reinfekcije. Ne stice se imunitet.
Da, osim sto postoji mogucnost reinfekcije. Ne stice se imunitet.
"For those patients who have been cured, there is a likelihood of a relapse," Zhan said in a briefing on January 31. "The antibody will be generated; however, in certain individuals, the antibody cannot last that long.
Do sada koliko 2 slucaja relapsa ? U procentima to dodje ?
MorningStar wrote: ↑17/03/2020 19:38
Do sada koliko 2 slucaja relapsa ? U procentima to dodje ?
Prastaj, u pravu si. Citao sam i neke druge clanke, ovaj sam bacio tek onako. Prerano je jos da se govori o reinfekciji. Ali cinjenica je moguce. Isto kao sto nam nije svejedno i to sto je smrtnost kod mladjih ispod 1%.
PlayItCoolowski wrote: ↑18/03/2020 22:19
Vjerovatno uzalud pitam, ali nabavlja li bar jedna apoteka maske?
Nema ali ako imas kakvo zensko da je vjesto sa masinom za sivenje neka sasije od nekog carsafa
Posluzice a mogu se oprati otkuhati
Kad je moglo u ratu ranjenike se previjati more i ovo
LikeLike wrote: ↑16/03/2020 19:33
Zna li neko gdje se mogu siti npr majice kvalitetne sa otiscima po zelji? Ko uopste kod nas pravi te majice? Ne treba mi neko reklamno smece nego da se to radi profesionalno?
Stup
Last edited by Djewojka on 03/06/2025 17:00, edited 1 time in total.
Nema ali ako imas kakvo zensko da je vjesto sa masinom za sivenje neka sasije od nekog carsafa
moze i musko siti
Ma drug nemoj pogresno shvatiti ali muskadija danasnja slagirana tesko da sta zna a i hoce...izuzetaka ima uvijek ali ih jr malo...doduse nisu ni zene ko prije pokusava se sve kupiti novcima...helem da ne zacatavam izvini ako je neka uvreda
LikeLike wrote: ↑16/03/2020 19:33
Javi se u inbox .
Interesuje ovo i mene, pogotovo ako imaju i dukserice