Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanimljiva tema, a iskreno nisam ni znao da ovaj studio postoji. Nisam baš siguran da li je postavljeno ranije, ali baš mi danas iskoči ovo u recommended.
@Tabakmalac ko god je prišao toj firmi na kilometar, pokajao se
Tipična bošnjo politika, izvuci 1000%, plati 30%. Ako i plati. Meni je veoma žao zbog toga, jer sam se nadao da su nekakav korak ka tome da i mi imamo nekog svog serious sam-a ili slično, ali sve što je iole valjalo u toj firmi završilo je ili kao freelanceri (koji zarađuju BRDO love na tome) ili su otišli u inostranstvo (mnogi u Bg, ali i dalje).
Ono što je ostalo u PT su ljudi koji nisu bili svjesni kakvih još prilika imaju, ili onaj najveći šljam koji se svakako tu mislio uhljebiti, pa su napustili nakon nekog vremena kad su vidjeli da se plate dobiju tu i tamo... Šteta zaista...
Averus wrote: ↑21/03/2020 23:15
Tipična bošnjo politika, izvuci 1000%, plati 30%. Ako i plati. Meni je veoma žao zbog toga, jer sam se nadao da su nekakav korak ka tome da i mi imamo nekog svog serious sam-a ili slično, ali sve što je iole valjalo u toj firmi završilo je ili kao freelanceri (koji zarađuju BRDO love na tome) ili su otišli u inostranstvo (mnogi u Bg, ali i dalje).
Ono što je ostalo u PT su ljudi koji nisu bili svjesni kakvih još prilika imaju, ili onaj najveći šljam koji se svakako tu mislio uhljebiti, pa su napustili nakon nekog vremena kad su vidjeli da se plate dobiju tu i tamo... Šteta zaista...
Pitam se kakvo si lose iskustvo imao s njima da tako pises
Salu na stranu, opisao si 90% firmi kod nas, bez obzira na bransu. Uostalom, svako mora negdje pocet, pogotovo se nama iz Bosne uvijek gleda u zube i tesko je bez iskustva dobit posao u bilo kojoj iole ozbiljnijoj kompaniji vani. Mozda je i bolje tim ljudima sto su se opekli u ovoj firmi, naucili su barem nesto. Just my two cents.
Averus wrote: ↑21/03/2020 23:15
Pitam se kakvo si lose iskustvo imao s njima da tako pises
Salu na stranu, opisao si 90% firmi kod nas, bez obzira na bransu. Uostalom, svako mora negdje pocet, pogotovo se nama iz Bosne uvijek gleda u zube i tesko je bez iskustva dobit posao u bilo kojoj iole ozbiljnijoj kompaniji vani. Mozda je i bolje tim ljudima sto su se opekli u ovoj firmi, naucili su barem nesto. Just my two cents.
Kao što rekoh, krivo mi je jer sam se nadao da će biti prvi korak ka lijepoj budućnosti "našeg" game developmenta, a ispalo je tačno to što si rekao - kopija 90% bh firmi. Kad su se tek pojavili, bio sam mlađi i naivniji, pa sam vjerovao da od toga nešto može biti jbg
Riddle wrote: ↑21/03/2020 16:19
Cuj Tomb Raider sad besplatan Jebi ga, ne moze se uvijek uhvatiti najbolji deal.
Mislio sam da necu gasiti igre ovih dana, ali gotovo da nista ne igram. Dotu naprimjer ne igram, a patch je taze. Igrao malo prvog Witchera, ali sam stao. Citam neke knjige trenutno da ubijem vrijeme, ne znam koji mi je kurac.
Velika nagrada Bahreina na Twitchu Bilo je zanimljivo gledat poznate vozace sa sim racerima. I onaj mali Dino Beganovic iz Ferrarijeve skole je bio u utrci
ferratilis wrote: ↑21/03/2020 17:03
Odlucih da probam FM 2020 jer je besplatan i ne mogu vjerovat koliko je ruzan interfejs. Nepregledno, sporo, kamara nekih bespotrebnih stvari. Fakat nekad vise ne znaci bolje. Nisam igrao nijedan FM od 2005 (koliko se sjecam, to je bio prvi otkako su se udruzili sa Segom), koji mi je bio solidan, ali ne drazi od Championship Managera 03/04, mislim da je i dan danas najbolji, barem meni.
Match Engine je daleko najgori na FM20. Odbrana kao da ne postoji, a igrači sa finishing 16+ fulaju 3-5 1vs1 situacija po utakmici. Golmani kao da su bogovi jbt.
Ovo je daleko najlošiji FM barem u zadnjih 5 godina.
Mrsko im optimizovat teksture, to je samo znak lijenosti. A da ti pravo kazem, nije Dirt Rally 2 bolji od keca. Grafika je nekako neprirodna, previse ima blooma, sve izgleda kao da je od plastike. U kecu staze izgledaju skoro fotorealisticno i auta imaju bolji zvuk. Ako ti nije mrsko cekat, skini pa vidi.