Mislis da seik i seikovci znaju sta obicni narod o njima prica, mislis da oni imaju kontakta sa obicnim narodom iz bosne?japin_mutapi wrote: ↑21/03/2020 23:22Pa da malo pojednostavim - Vučić i Srbija im se ulizuju i šlepaju tj. iskazuju poštovanje koje zaslužuju(zavisno od ugla gledanja) a mi ih gledamo sa visine, omalovažavamo, mrzimo i pljujemo, kako obični građani tako i političari.banjaluka078 wrote: ↑21/03/2020 22:49Vučić večeras najavi da ovaj šeik priprema pomoć i za Srbiju. Ja ne znam šta nije ok s nama, smrdimo, šta li?!°u° wrote: ↑21/03/2020 22:38
UAE susjedima poslali 11,5 tona zaštitnih maski za lice. Jučer sam se pola dana smijao jaranu koji je odvalio na fb "a nama će poslat zbirku dova"Inače je vjernik https://www.klix.ba/vijesti/regija/hrva ... /200320184
Šeik i šeikovci daju zauzvrat ono što dobiju od drugih ili u prevodu sami smo si krivi.
Mislis da pbicni narod iz hrvatske ima lijepo misljenje o arapskim dzihadistima?
Jednostavno, covjek je mozda i ponudio pomoc bih, ovi rekli de da zavrnemo sta preko faktura nemoj ba javno reci da ces nam sve poklonit