Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nisam ni ja, ali kad je bal nek je maskenbal

Audi 80 mi pokusavao prodati kolega sa posla za 8000 KM, sve me za rukav vukao i ganjao niz hodnik sa pricom kako ga je odrzavao i kako mu se tesko rastat od njega ...
8000 maraka?? kad je to bilo?Ramzess Veliki wrote: ↑21/03/2020 16:13Audi 80 mi pokusavao prodati kolega sa posla za 8000 KM, sve me za rukav vukao i ganjao niz hodnik sa pricom kako ga je odrzavao i kako mu se tesko rastat od njega ...![]()
![]()
![]()
Ja sam imao Omegu A 2 komada i pamticu ta auta kao izdrzljiva i udobna...imao sam i B seriju ali nije mi se pokazala pouzdana kao stara. Danas su gotovo istrebljeni , niko ziv to vise ne vozi . Ukupno sam imao 6 Omega i danas nijedna vise nije među zivim...Ramzess Veliki wrote: ↑21/03/2020 16:15 Isceznut ce moja stara Omega A, vjerujem da je jos u voznom stanju ali sadasnji vlasnik je sigurno zadnji koji ce je voziti.
Omega A će dozivjeti sudbinu svih velikih Opela prije nje, ono sto se kupovalo-prodavalo za male pare će (ili je već) završiti pod presom.Ramzess Veliki wrote: ↑21/03/2020 16:15 Isceznut ce moja stara Omega A, vjerujem da je jos u voznom stanju ali sadasnji vlasnik je sigurno zadnji koji ce je voziti.

Otoka je ovo.
Evo je ista generacija, mislim da je Comexova i da je kupljena od 1. vlasnika, 150k km tako nesto, ima nesto korozije )postoji li Mazda bez toga), ostalo tip - top. Lokacija ista kao i onaj 818 iz '77.
exotic girl names list
Ja imam jednog sa kraja proizvodnje,kojeg sam jako pazio, ali jednostavno godine uništavaju auto. Mehanički je poprilično uredan, unutrašnjost na sicu, volanu i mjenjaču je popustila, ali me oduševljava mehanika. I nakon 20 godina motor radi vrhunski, u vožnji na otvorenom jako dobro drži tempo, ali limarija, tu me ohladilo auto, blatobrani i vozačeva vrata više liče opeluSeyfo wrote: ↑18/03/2020 13:02 BMW e46 je kultni model kojeg će baš zbog toga krpiti još 20 godina. Vjerujem da će biti pojava na cesti još dugo vremena i to širom svijeta.
S druge strane, e36 je kao neki prelazni model između stare trice kockice i e46,koji i nema neki kultni status, pa se oko njega i ne trude. Linija mu je vizuelno brzo zastarjela, za razliku od e46,koji i danas izgleda svježe ako je sređen.