Da, a jos su gluplji ovi sto su mu rekli da ne mora u samoizolaciju.
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
-
statixx
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#4227 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
od toliko teme i desavanja, od tolikih rasprava, ovaj se javio samo kada se spomenuo damir mašić.izvrsni direktor wrote: ↑20/03/2020 07:40
Kad komentarisete njegovog fadilja onda on da sebi za pravo da kaze da forumasi seru..
Kas komentarisete masica...to je urdedu, tu imate malačovu podrsku
![]()
neka nas i korona sve zarazi, samo mu masica ne diraj.
-
zposao
#4228 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Kad pogledam situaciju u svijetu (pa i bližem susjedstvu tipa Italija) pa onda pogledam situaciju u BiH....
Osjećam se kao u neka pradavna vremena srednjeg vijeka gdje vidiš i čuješ da su Huni napali susjedne zemlje i nezaustavljivo galopiraju prema tvojoj zemlji a naši ljudi govore "neće ba nama. Nemože ba nama niko ništa..."
Dođe čovjeku da vrišti i plače...
Vidiš i gledaš veliku silu kako napreduje i puno jače zemlje u susjedstvu baca na koljena, pokorava... A naši se sunčaju, zajebaju, podjebaju...čačkaju zube...govore nije to ništa, nemoRe nama niko ništa, mi smo spremni, ovi ostali nisu bili spremni...
A ti stojiš i gledaš i vidiš da to nema veze sa istinom, da smo mi mala kurčina koja misli da je velika kurčina i da čemo najebat žestoko zbog svoje gluposti, umišljene veličine, bahatosti, neracionalnosti, nerealnosti, nerada, neodgovornosti....
Čovjeku se tačno plače
Osjećam se kao u neka pradavna vremena srednjeg vijeka gdje vidiš i čuješ da su Huni napali susjedne zemlje i nezaustavljivo galopiraju prema tvojoj zemlji a naši ljudi govore "neće ba nama. Nemože ba nama niko ništa..."
Dođe čovjeku da vrišti i plače...
Vidiš i gledaš veliku silu kako napreduje i puno jače zemlje u susjedstvu baca na koljena, pokorava... A naši se sunčaju, zajebaju, podjebaju...čačkaju zube...govore nije to ništa, nemoRe nama niko ništa, mi smo spremni, ovi ostali nisu bili spremni...
A ti stojiš i gledaš i vidiš da to nema veze sa istinom, da smo mi mala kurčina koja misli da je velika kurčina i da čemo najebat žestoko zbog svoje gluposti, umišljene veličine, bahatosti, neracionalnosti, nerealnosti, nerada, neodgovornosti....
Čovjeku se tačno plače
- Haris.ba
#4229 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
-
zposao
#4230 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Šta kaRu...držimo sutuVaciju pod kontrolom?
Neće to u nas. Talijani su nespremni.
Korona će se umoriti mi se umoriti nečemk nikada...
Jebem ja nama svima majku glupu nesposobnu.
Kad počnu ovdje prvi smrtni slučajevi bit će krivljavina i kuknjava do neba ali će kasno biti za neke efikasne mjere...
Hebalo majku bahatu pa KAKO, KAKO, KAKO, nismo u stanju gledati 2 mjeseca uživo sranja u svijetu i zaključiti da će i u nas doći isto tako pa da se adekvatno pripremimo....
Hebemu majku zašto smo tolike bahate i neobrazovane budale
- tandmand
#4231 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
To on kaže da su mu rekli. Treba li mu vjerovati na riječ?
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#4232 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Alergican sam na stranacke botovemalakh wrote: ↑20/03/2020 08:24od toliko teme i desavanja, od tolikih rasprava, ovaj se javio samo kada se spomenuo damir mašić.izvrsni direktor wrote: ↑20/03/2020 07:40
Kad komentarisete njegovog fadilja onda on da sebi za pravo da kaze da forumasi seru..
![]()
![]()
neka nas i korona sve zarazi, samo mu masica ne diraj.![]()
- manijak1
- pepeljara
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4235 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
u apoteci na breci sredstvo za dezinfekciju prostora litar 60KM za ruke je 6KM
- Ludzak
#4236 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Dosta njih ovaj virus preboli bez ikakvih simptoma, i ti su najgori za okolinu. Moja firma posluje sa Igman Konjicem. Nas direktor često je u kontaktu sa direktoricom Gineksa. I sad bi svi radnici iz moje firme i Gineksa trebali biti testirani. Nema dovoljno testova za to.
-
zposao
-
statixx
- Kamper
- Kamper
#4240 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#4241 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
dobiješ gušenje kada se pogledaš u ogledalo? ili su neki drugi kontraefekti?izvrsni direktor wrote: ↑20/03/2020 09:06Alergican sam na stranacke botovemalakh wrote: ↑20/03/2020 08:24od toliko teme i desavanja, od tolikih rasprava, ovaj se javio samo kada se spomenuo damir mašić.izvrsni direktor wrote: ↑20/03/2020 07:40
![]()
![]()
neka nas i korona sve zarazi, samo mu masica ne diraj.![]()
ako imaš nešto konkretno napisati o temi, piši, ako ćeš dolaziti ovdje da braniš stranačke nesavjesne građane, onda me zaobiđi
- dječak sa šibicama
#4242 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Zasto nikome nije palo na pamet da ogranici kupovinu, po kupcu maksimalno 10 kg brasna recimo, ili jedno pakovanje germe.
A ne da jedan konj kupi komplet zalihu sa police.
- malakh
#4243 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
iz klasa su javili da proizvode dovoljno i da nema potrebe za brigu. jučer sam negdje upratio da imaju sredstava da nas obezbijede naredna tri mjeseca, a do tada će ili prestati korona ili će naći druge, alternativne načine. tako da mislim da ne treba biti panike zbog brašna i hljeba, makar što se klasa tiče, a cijene su do maloprodajnih radnji.dječak sa šibicama wrote: ↑20/03/2020 09:53 Zasto nikome nije palo na pamet da ogranici kupovinu, po kupcu maksimalno 10 kg brasna recimo, ili jedno pakovanje germe.
"Klas svaki dan proizvodi brašno maksimalnim kapacitetom od cca 400.000 kg dnevno i to promptno šalje trgovcima širom BiH bez zastoja. Svaki dan pakujemo i isporučujemo tjesteninu, hljeb i peciva te
ostale proizvode iz svog širokog proizvodnog asortimana. Imamo dovoljno pšenice koju redovno dopunjavamo od naših dobavljača uprkos otežanim okolnostima i poskupljenju cijena žitarica na okolnim tržištima. Paralelno tražimo nove načine transporta za već kupljenu pšenicu. Iako smo suočeni sa povećanjem cijena sirovina od strane pojedinih dobavljača, mi kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojoj zajednici, nećemo povećavati cijene naših proizvoda, kako brašna, tako ni drugih namirnica.
Naši maloprodajni objekti Bazar i Klas marketi neće, niti su povećavali cijene. Ostali maloprodajni lanci sami određuju cijene prehrambenih proizvoda na policama.
Klasova Velepekara je dovoljno snabdjevena sirovinama i ambalažom i nećemo prestajati s radom. U asortimanu Velepekare imamo nekoliko vrsta hljeba koji su zapakovani u higijenskoj ambalaži, kroz automatizirani proces proizvodnje, bez dodira ljudske ruke i uz dodatnu pasterizaciju što osigurava dodatno higijensku ispravnost, svježinu i trajnost ovih proizvoda u periodu od 30 dana. Ovi hljebovi su poznati kao Skockani Klasovi hljebovi – tu nudimo Bosanski, Zlatni, Sarajevski rezani, Skandinavac i Londonac, i odlična su alternativa kreiranju zaliha brašna jer se mogu konzumirati svježi i do 30 dana.
Pored ovih hljebova, Visokoproteinski i hljeb za dijabetičare (upakovani na isti način) imaju trajnost od 7 dana.
Klas je uvijek bio na raspolaganju svojim sugrađanima i širokoj društvenoj zajednici u BiH, pa je tako i ovaj put"
- dječak sa šibicama
#4244 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne sumnjam ja da oni imaju dovoljno zaliha, ali prijatelju brasno cim udje u prodavnicu, razgrabe ga.
Dovoljno je da 100.000 ljudi grabi i grabi, ostalih 3 miliona nece naci nista.
Zato se mora ograniciti kupovanje.
- malakh
#4245 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
sumnjam da, netko tko je kupio 2 kila brašna, opet nanovo kupuje brašno. mislim, ne razumijem što će ljudima toliko brašna. u ono najgore vrijeme, 25 kila brašna nam je moglo biti i dva mjeseca.dječak sa šibicama wrote: ↑20/03/2020 10:00 Ne sumnjam ja da oni imaju dovoljno zaliha, ali prijatelju brasno cim udje u prodavnicu, razgrabe ga.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#4246 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Potcjenjujes nase ljude. Mnogi uzimaju i da bi mogli prodati poslije skupo... znas nas, jebo ti nas.malakh wrote: ↑20/03/2020 10:03sumnjam da, netko tko je kupio 2 kila brašna, opet nanovo kupuje brašno. mislim, ne razumijem što će ljudima toliko brašna. u ono najgore vrijeme, 25 kila brašna nam je moglo biti i dva mjeseca.dječak sa šibicama wrote: ↑20/03/2020 10:00 Ne sumnjam ja da oni imaju dovoljno zaliha, ali prijatelju brasno cim udje u prodavnicu, razgrabe ga.
- aCme
#4247 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Krizni stožer će u 13h objaviti rezultate novotestiranih iz Konjica.. Šta očekivati poslije partyja na kojem je bilo 200 ljudi 
- dječak sa šibicama
#4248 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Kupuju, sve iste face, dok nisu razgrabili sve.
Narod je nenormalan, i naravno tu su i oni koji ce kasnije to brasno preprodavati, ili germu ili sapune ili sredsta za dezinfekciju. Vec su i poceli.
Narod je nenormalan, i naravno tu su i oni koji ce kasnije to brasno preprodavati, ili germu ili sapune ili sredsta za dezinfekciju. Vec su i poceli.
-
biglebovski
#4249 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Teško je ograničiti količinu, pogotovo kad nema potrebe za to, nema nestašice. Problemi su sa punjenjem i transportom. Juće žena kupovala dnevnu gibiru za roditelje da im se odnese, u malom Bingu nema germe. Prepala se punica, šta će sad, kako to? Odem u veliki Bingo u tržni kad tamo germe ko u prići, tri neke vrste, one radnice samo pune rafe, tek tad vidiš kolko ih ima. Teško je zaustaviti i rast cijena, sve je usporilo, poskupila nabava, transport, radnici rade prekovremeno, sve to treba platiti. Treba cijeniti i to. Problem za ove koji sad rade, koji nisu zatvoreni, će nastati kad stane raja kupovati, a to se osjetilo već jučer. Do 12/jedan što se prodalo, prodalo, iza dvanest slabo šta.malakh wrote: ↑20/03/2020 09:58iz klasa su javili da proizvode dovoljno i da nema potrebe za brigu. jučer sam negdje upratio da imaju sredstava da nas obezbijede naredna tri mjeseca, a do tada će ili prestati korona ili će naći druge, alternativne načine. tako da mislim da ne treba biti panike zbog brašna i hljeba, makar što se klasa tiče, a cijene su do maloprodajnih radnji.dječak sa šibicama wrote: ↑20/03/2020 09:53 Zasto nikome nije palo na pamet da ogranici kupovinu, po kupcu maksimalno 10 kg brasna recimo, ili jedno pakovanje germe.
"Klas svaki dan proizvodi brašno maksimalnim kapacitetom od cca 400.000 kg dnevno i to promptno šalje trgovcima širom BiH bez zastoja. Svaki dan pakujemo i isporučujemo tjesteninu, hljeb i peciva te
ostale proizvode iz svog širokog proizvodnog asortimana. Imamo dovoljno pšenice koju redovno dopunjavamo od naših dobavljača uprkos otežanim okolnostima i poskupljenju cijena žitarica na okolnim tržištima. Paralelno tražimo nove načine transporta za već kupljenu pšenicu. Iako smo suočeni sa povećanjem cijena sirovina od strane pojedinih dobavljača, mi kao društveno odgovorna kompanija koja brine o svojoj zajednici, nećemo povećavati cijene naših proizvoda, kako brašna, tako ni drugih namirnica.
Naši maloprodajni objekti Bazar i Klas marketi neće, niti su povećavali cijene. Ostali maloprodajni lanci sami određuju cijene prehrambenih proizvoda na policama.
Klasova Velepekara je dovoljno snabdjevena sirovinama i ambalažom i nećemo prestajati s radom. U asortimanu Velepekare imamo nekoliko vrsta hljeba koji su zapakovani u higijenskoj ambalaži, kroz automatizirani proces proizvodnje, bez dodira ljudske ruke i uz dodatnu pasterizaciju što osigurava dodatno higijensku ispravnost, svježinu i trajnost ovih proizvoda u periodu od 30 dana. Ovi hljebovi su poznati kao Skockani Klasovi hljebovi – tu nudimo Bosanski, Zlatni, Sarajevski rezani, Skandinavac i Londonac, i odlična su alternativa kreiranju zaliha brašna jer se mogu konzumirati svježi i do 30 dana.
Pored ovih hljebova, Visokoproteinski i hljeb za dijabetičare (upakovani na isti način) imaju trajnost od 7 dana.
Klas je uvijek bio na raspolaganju svojim sugrađanima i širokoj društvenoj zajednici u BiH, pa je tako i ovaj put"
- Halcyon