Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
Labirint

#4201 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Labirint »

O'zone wrote: 19/03/2020 22:46 Vidi ovog kralja "meni su rekli da ne moram u samoizolaciju"

Image
Jao glupana pa šuti bolan niko te ne tjera da pričaš, šuti debilu debilski. :zid:
Zizi505

#4202 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Zizi505 »

Za ovo pomaže samo malj u glavu :jbt:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#4203 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pici »

O'zone wrote: 19/03/2020 22:46 Vidi ovog kralja "meni su rekli da ne moram u samoizolaciju"

Image
i on je tetki ispo iz ruku ko beba i pao na glOvu...
aerodinamika

#4204 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by aerodinamika »

sreca u nesreci je da su ovakvi otisli sa scene i da je dosla nova, vlada koja se ne zajebaje sa zdravljem svojih gradana, sreca dam ovakvi lumeni vise ne kroje kapu :thumbup:
astala_vistala

#4205 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by astala_vistala »

Kontam kravu i koke da kupim imam nesto malo avlije :D
denimb

#4206 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by denimb »

aerodinamika wrote: 19/03/2020 23:17 sreca u nesreci je da su ovakvi otisli sa scene i da je dosla nova, vlada koja se ne zajebaje sa zdravljem svojih gradana, sreca dam ovakvi lumeni vise ne kroje kapu :thumbup:
Sreca u nesreci je isto tako da nam firme zatvaraju iz Srbije ljudi koji su pozvani na obiljezavanje obljetnice, zatvorili namjensku proizvodnju sa jednim apciha...bas smo pametni, da smo normalna drzava prvi bi Novalic dao ostavku zbog ovoga!
Logovan

#4207 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Logovan »

Image
A ja Boga mi mislio da je ovaj frajer pametniji.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#4208 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by malakh »

denimb wrote: 19/03/2020 23:22
aerodinamika wrote: 19/03/2020 23:17 sreca u nesreci je da su ovakvi otisli sa scene i da je dosla nova, vlada koja se ne zajebaje sa zdravljem svojih gradana, sreca dam ovakvi lumeni vise ne kroje kapu :thumbup:
Sreca u nesreci je isto tako da nam firme zatvaraju iz Srbije ljudi koji su pozvani na obiljezavanje obljetnice, zatvorili namjensku proizvodnju sa jednim apciha...bas smo pametni, da smo normalna drzava prvi bi Novalic dao ostavku zbog ovoga!
ima podforum politika, pa tamo o politici. ovo nije tema politike niti se ovdje treba raspravljati o politici.

usput, obojica puno serete...

masic je tema rasprave zato sto je neodgovorno postupio. isto kao onaj kamiondzija i isto kao i onaj iz srebrenika sto je isao na cevape.
Last edited by malakh on 19/03/2020 23:25, edited 1 time in total.
denimb

#4210 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by denimb »

malakh wrote: 19/03/2020 23:24
ima podforum politika, pa tamo o politici. ovo nije tema politike niti se ovdje treba raspravljati o politici.

Nije rijec o politici nego bas o ovoj temi, objasni sta serem ako je prvo moj direktor koji je prosle sedmice bio na toj festi dosao u firmu i spartao dole gore 7 dana dok nije otisao u izolaciju, i ti bi "srao" da radis u toj firmi. Samo imbecili su mogli organizovati tako nesto, i to jos zvati strane drzavljane...

Usput, ono...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#4211 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by malakh »

denimb wrote: 19/03/2020 23:28

Nije rijec o politici nego bas o ovoj temi, objasni sta serem ako je prvo moj direktor koji je prosle sedmice bio na toj festi dosao u firmu i spartao dole gore 7 dana dok nije otisao u izolaciju, i ti bi "srao" da radis u toj firmi. Samo imbecili su mogli organizovati tako nesto, i to jos zvati strane drzavljane...

Usput, ono...
obljetnica je firme, ako pricamo o igmanu i mogu se sloziti sa tobom da se to nije trebalo organizirati, ali kriviti ljude iz srbije da nam zatvaraju firme je ipak malo degutantno. covjek je dosao na poziv, iz postovanja prema kompaniji i ljudima koji ju vode. nitko ni sumnjao nije da je covjek zarazen.

tebi prijateljski savjetujem, da odes na testiranje, cisto da bi se psiholoski rasteretio. buduci da si povezan sa slucajem gdje se pojavila korona, mislim da ce te testirati.

ako si se uvrijedio mojim postom, izvinjavam se.
denimb

#4212 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by denimb »

malakh wrote: 19/03/2020 23:35

Usput, ono...
obljetnica je firme, ako pricamo o igmanu i mogu se sloziti sa tobom da se to nije trebalo organizirati, ali kriviti ljude iz srbije da nam zatvaraju firme je ipak malo degutantno. covjek je dosao na poziv, iz postovanja prema kompaniji i ljudima koji ju vode. nitko ni sumnjao nije da je covjek zarazen.

tebi prijateljski savjetujem, da odes na testiranje, cisto da bi se psiholoski rasteretio. buduci da si povezan sa slucajem gdje se pojavila korona, mislim da ce te testirati.

Ja nisam mislio nacionalisticki niti bilo sta u vezi tog covjeka, pogresno si me shvatio, samo kazem da je dosao covjek zbog javasluka naseg, i zatvorio firmu. i da su ti isti prosirili se dalje, bili zarazeni ili ne, nije ugodan osjecaj.
A da se testiram, to se kod nas ne radi...kad nazoves kazu sjedi kuci i javi se kad s nogu padnes...a firma radi, ujutro moras na posao.
Kamper

#4213 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Kamper »

malakh wrote: 19/03/2020 23:35

Usput, ono...

Nece ga testirati. Moj kolega sa posla je isto bio na tom "derneku", zvao ih da se testira nisu htjeli samo mu preporucili samoizolaciju. Naravno citavo vrijeme dolazio na posao redovno i tek od jutros u samoizolaciji.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#4214 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by arman1 »

Image
mistek

#4215 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by mistek »

Dvije medicinske sestre koje su vadile krv ovoj direktorici u Goraždu poslane u izolaciju, jer nisu imale adekvatnu opremu :-) Totalno neozbiljno.

Tokom noći i jutra će biti testirano par ljudi s kojim je najviše vremena provela posljednjih dana.

Po istoj ovoj liniji, sutra prvi zvaničan slučaj u Sarajevu vjerovatno.
King Theoden

#4216 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by King Theoden »

"Prošle sedmice je moj Kabinet, na osnovu potreba koje imaju naši stučni medicinski timovi, sačinio specifikaciju i uputio Ministarstvu zdravstva Turske molbu za pomoć. Večeras me predsjednik Erdogan pozvao telefonom i saopćio mi da će ta pomoć biti odobrena Bosni i Hercegovini. Na tome sam zahvalio turskom narodu i njemu lično u ime svih građana naše zemlje", kazao je Izetbegović za Fenu.

Lijepa, ali i zabrinjavajuća vijest.
Nadam se da neće slati te testove.
Jer ako ih pošalje pa krene masovno testiranje, bojim se da će zavladati još gora panika.
Dakle, medicinska oprema - da, ali bez testova.
biglebovski

#4217 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by biglebovski »

JanuaryJones wrote: 19/03/2020 22:27
mk ultra wrote: 19/03/2020 22:17
JanuaryJones wrote: 19/03/2020 22:07
Pa naravno kapljično jer svako dira svoja usta, nos, oči po milion puta dnevno. Nigdje nisam ni spomenula da se prenosi znojem.

Ispušeš nos, ostane na prstima ako nisi oprao ruke.
Kihneš, isto ostane na rukama/prstima.
Nakašlješ se u dlanove.
Počešeš se po nosu, obližeš usne pa se dotakneš, eto ga na rukama.
Zašto se stalno upozorava da se peru ruke? :-)
Zato su ova grupna mjesta konzumacije bilo cega leglo svih zaraza
Ne mora rukama, kašlje iznad tuđe čaše, game over...
Fazon je što većina zaraženih i nema neke simptome, ne kašlju, nemaju temperaturu, nego jednostavno kapljičnim putem šire dalje...preko ruku, čaša, pozdravljanja/grljenja. Vlastite ruke su “unosilac” virusa većinu vremena i zato se insistira - peri peri peri, dezinfikuj.
A može se desiti i nikoga da ne zaraze, kad već nemaju nikakve simptome, ne kašlju, ne kišu i ne pljuju okolo, peru ruke, pristojni.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4218 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by japin_mutapi »

Kakvi amateri i idioti. Proslava je sigurno planirana mnogo ranije i bilo im zao para i truda da propadne, a pomalo i strah otkazati da se gazde(istinske, za koje je i organizovano) ne naljute.
Prvi ih treba kazniti sto su glupi a potom sto su dupelisci i uvlakaci.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#4219 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by japin_mutapi »

Ovdje nadlezni kao da cekaju da krene zaraza u Sarajevu pa da uvedu jos drasticnije mjere, mada je i ovo do sada vrlo strogo i usudio bi se reci zadovoljavajuce.
Vidjecemo.
gnjev

#4220 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by gnjev »

A šta kažu Đuro i Hanka jesul oni pozitivni?
daddy-kool

#4221 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by daddy-kool »

malakh

#4222 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by malakh »

Kamper wrote: 19/03/2020 23:52 Nece ga testirati. Moj kolega sa posla je isto bio na tom "derneku", zvao ih da se testira nisu htjeli samo mu preporucili samoizolaciju. Naravno citavo vrijeme dolazio na posao redovno i tek od jutros u samoizolaciji.
pretpostavljam da tu ima ozbiljnog posla za sanitarnu inspekciju. ako ništa da se naredi detaljna dezinfekcija objekata.
vjeshalica

#4223 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by vjeshalica »

mistek wrote: 20/03/2020 00:31 Dvije medicinske sestre koje su vadile krv ovoj direktorici u Goraždu poslane u izolaciju, jer nisu imale adekvatnu opremu :-) Totalno neozbiljno.

Tokom noći i jutra će biti testirano par ljudi s kojim je najviše vremena provela posljednjih dana.

Po istoj ovoj liniji, sutra prvi zvaničan slučaj u Sarajevu vjerovatno.
Dole nemaju skoro nista od opreme,apsolutno nista
Bice im gore ako se utvrdi zaraza kod vise osoba.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#4224 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by izvrsni direktor »

masic je tema rasprave zato sto je neodgovorno postupio. isto kao onaj kamiondzija i isto kao i onaj iz srebrenika sto je isao na cevape.
Kad komentarisete njegovog fadilja onda on da sebi za pravo da kaze da forumasi seru..
Kas komentarisete masica...to je urdedu, tu imate malačovu podrsku
:-)
Locked