Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kabal1337 wrote: ↑19/03/2020 12:29
Elektronski pandora,partoline, kobra
Mehanicki hudiny zeder
Pandoru koriste u Rusiji tako da nema potrebe dalje objasnjavat.
Čuo sam da koriste kobru u kombinaciji sa zederom.
Mislim da je možda tako i najbolje mehanika + elektrika..... mada opet kad ga hoce ukrasti naci ce nacina
mirsek wrote: ↑19/03/2020 13:40
Kobra sa ADR karticom.
Ako ti ga nekim cudom i ukrade aktivira se alarm poslije par stotina metara i ugasi auto ako nema ADR kartice u blizini.
Kakva je to kartica ?
Valjda Vodafone Cut off tad se nikako ne moze auto staviti u pogon a ADR bi po toj analogiji moglo da se stavi na neki nacin...bar ga u komelu ugradjuju sa Cut off
Patrol line ba, imas sok senzore, ako krene neko da lupa po autu ili krene da skida felge aktivira se. Aktiviras i ugasis ga preko fabrickog kljuca, nema dodatnih gluposti a ima i on karyicu protiv otimanja tj kao blokada kod cobre.
Sta god da stavis nece ga dirat jer im se ne isplati da 20 minuta provode skidajuci alarm.
mirsek wrote: ↑19/03/2020 13:40
Kobra sa ADR karticom.
Ako ti ga nekim cudom i ukrade aktivira se alarm poslije par stotina metara i ugasi auto ako nema ADR kartice u blizini.
Kakva je to kartica ?
Valjda Vodafone Cut off tad se nikako ne moze auto staviti u pogon a ADR bi po toj analogiji moglo da se stavi na neki nacin...bar ga u komelu ugradjuju sa Cut off
kabal1337 wrote: ↑19/03/2020 17:52
Patrol line ba, imas sok senzore, ako krene neko da lupa po autu ili krene da skida felge aktivira se. Aktiviras i ugasis ga preko fabrickog kljuca, nema dodatnih gluposti a ima i on karyicu protiv otimanja tj kao blokada kod cobre.
Sta god da stavis nece ga dirat jer im se ne isplati da 20 minuta provode skidajuci alarm.
kabal1337 wrote: ↑19/03/2020 17:52
Kobra se pali ako se auto izbije iz ravnoteze
Sad ne znam.bil urlao kad skida neko felge....
Meni ukradoše Qashqai, kao nov, par hiljada km samo na satu. Već ih nekoliko digli zadnjih par dana rekoše mi u policiji. Ladno lik u toku noći prišao i otvorio, kao ja kada imam ključ. Sjeo i odvezao. Jbga.
Nisam imao nikakvu zaštitu, ko krade Nissan?