GAU8 wrote: ↑18/03/2020 19:06
Dozer wrote: ↑18/03/2020 12:59
Nego...Jel' se zarazio ko odavde? Da nam prenosi proces Live?
Jbt...koja panika...
A, sta kaze onaj direktor UKC Mostar..."Sestra koja je ono objavila (audio snimak) nece dobiti otkaza radi toga, ali to nije bilo fer". A fer je sto je on dao saglasnost da se ona dvojica prime na pulmologiju, po haversko-stranackoj liniji?
Kakvi sve klocevi zive i disu ovdje, jbt...
Nego, hajmo svi - paniiiika! Panika! Eto corone!
Ja kod tvojih postova nekad imam utisak da 2 ili 3 osobe koriste isti account.
Od teorije zavjera, panike do zajebancije.... svega ima..
Nema panike. Taj osjecaj mi je nepoznat. Mozda izgleda kao panika kada napisem nesto sto se odnosi na realne stvari koje se ticu zastite, ili reagovanja vlasti, i sl., ali ne, to nije panika.
"Teoriju zavjere" kao pojam je vec vise nego isprazno komentarisati. Naveo sam vec par puta "teorije zavjere" za koje se kasnije ispostavilo da jesu bile stvarne zavjere, a teorijom zavjere su ih nazivali upravo oni koji su i bili ukljuceni u stvarnu zavjeru (marihuana, WTC, Enron, VW, teflon, itd.).
I sad za ovo mislim da ima svoju pozadinu. A koja je i kakva...mozda nekad saznamo. Moze biti svasta...
Od globalnog testiranja moci i upravljanja nad ljudima pomocu medija, preko pokretanja kapitala kroz obaranje svjetske ekonomije, a onda ide zaduzivanje radi vadjenja (BiH je, recimo, vec uzela 139 M kredita od MMF-a za borbu protiv virusa, a mnoge druge zemlje su vec namijenile par stotina milijardi za to), pa do sakrivanja necega sto se radi u pozadini... A mozda je sve istovremeno.
Vidjecemo, prije ili kasnije...
Ono sto mi je indikativno jeste da niko nije vidio jos nijednog umrlog. Sve sto znamo, znamo iskljucivo iz medijskih saopstenja, a u njima, kao i na portalima, vidimo informacije o tome. Interesantno je da nema nikakvih snimaka... S vremena na vrijeme se pojavi neki snimak necijeg svjedocenja, ali kako bilo ko zna da je to svjedocenje zaista to...?
I ne, nisam najpametniji, ne zelim nikoga vrijedjati na bilo koji nacin, niti siriti bilo kakvu paniku. Samo....poucen dosadasnjim zivotom i mnogim desavanjima, od mikro do makro, odnosno globalnog nivoa, meni ovdje nesto smrdi...i to momacki. Ne kazem da virus ne postoji, ali...