Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Leverage

#5526 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Leverage »

To isto kao da kažeš da je cilj Juventusa da ove sezone pobijedi Vrbanjušu.

NiP vodi ideološki i politički rat sa SDA, pršti na sve strane, ali ne, Dino se bavi strankom koja objektivno ni ne postoji.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5527 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by malakh »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 13/03/2020 01:28
malakh wrote: 12/03/2020 13:29 zanimljivo je kako su nipovci najredovniji na ovoj temi i na temi o njihovoj stranci. znači cilj kifle je da se hadžikadić uništi u sarajevu...
Ti bas udario po NiP-u u zadnje vrijeme :mrgreen:
ista matrica i shema djelovanja kao kod sda. ljudi su se zapalili na njih zbog njihovog agresivnijeg napada na sda, od ostalih.

ako mislim tako o njima i ako sam se uvjerio da su takvi, ne vidim razloga zašto bi ih zaobolazio u kritikama...

@Leverage što je hadzikadic loše učinio da bi bio predmet napada od strane dininih? zar je njegov najveći grijeh taj što je osnovao stranku i sprema se za izbore?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5528 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote: 12/03/2020 13:29 zanimljivo je kako su nipovci najredovniji na ovoj temi i na temi o njihovoj stranci. znači cilj kifle je da se hadžikadić uništi u sarajevu...
A kako komentiras cinjenicu da df-ovci najvise pisu o dini, pa cak i na temama koje se ne odnose na nip i dinu ?
Leverage

#5529 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Leverage »

Preuveličavaš.
redhat

#5530 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

malakh wrote: 13/03/2020 07:39 što je hadzikadic loše učinio da bi bio predmet napada od strane dininih? zar je njegov najveći grijeh taj što je osnovao stranku i sprema se za izbore?
Ermmm Hadžikadiću je grijeh upravo što nije formirao stranku i što se apsolutno ne sprema za izbore.
Kulturno umjetničko društvo Seljo je u organizacionom smislu NATO za Mirsu - to se Mirsi zamijera.
Nisam siguran da se dotičnim iko bavi, možda žena mu u njeg :)
Revolucionar ★

#5531 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Revolucionar ★ »

Ja i dalje ne mogu da svarim sta od onakve ideje osta. Likovi otisli u krajnju zajebanciju, poneki livestream i to je sve. Jedan od gradskih odbora lijepi Balaševićeve stihove i motivacione quotese :-)
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5532 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by malakh »

redhat wrote: 13/03/2020 11:01
malakh wrote: 13/03/2020 07:39 što je hadzikadic loše učinio da bi bio predmet napada od strane dininih? zar je njegov najveći grijeh taj što je osnovao stranku i sprema se za izbore?
Ermmm Hadžikadiću je grijeh upravo što nije formirao stranku i što se apsolutno ne sprema za izbore.
Kulturno umjetničko društvo Seljo je u organizacionom smislu NATO za Mirsu - to se Mirsi zamijera.
Nisam siguran da se dotičnim iko bavi, možda žena mu u njeg :)
pa koliko znam bilo je nekih organizacija. čak što više, znam da sam negdje vidjeo i članske karte te stranke. nemojte me zezati da su ljudi dali pare za članske kartice, a ovaj se samo ušutio i ispario? :lol:

što bi par forumaša reklo, a u svrhu obrane kifle, čim se njim bave, znači da je jak. možda bi se isto moglo preformulirati i za hadžikadića.
redhat

#5533 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

Revolucionar ★ wrote: 13/03/2020 11:19 Ja i dalje ne mogu da svarim sta od onakve ideje osta. Likovi otisli u krajnju zajebanciju, poneki livestream i to je sve. Jedan od gradskih odbora lijepi Balaševićeve stihove i motivacione quotese :-)

Ostalo je taman ono što treba da ostane. U doba kad je moja malenkost bila dio te priče pored mene je bilo makar 5-10 jakih ljudi lokalno koji su mogli sugerisati šta i kako treba da se uradi. Međutim ublehe i parole imaju rok trajanja i ciljnu skupinu, ne može dovijeka i ne može svima.
Ostala je studentarija i mlađarija na idealima kojima će to biti odskočna daska za ozbiljnije stranke, nek se djeca malo izbirikaju i to je to.
I na kraju krajeva kakva je to ideja bila? Hadžikadić se pojavio u pravom trenutku pred prošle izbore kad je prosječni glasač bio umoran od mediokriteta, polupismenih seoskih varalica koji su nas još štitili od "anamo onih", lupali u nacinalne bubnjeve a pokrali boga i oca.
Mirsin tajming je bio predobar, nije tu čak ni bilo toliko ideje i pameti. Pojavio se neko novi, elokventan, erudita, pragmatičan i djelovao je kao svjetlo na kraju tunela a realno ni tada ta priča sem lijepog spiska želja i velikih riječi nije imala puno "štofa".
Profina priča od samog početka je "mi trebamo" " mi hoćemo" i "mi možemo" nikad tu nije bilo ni jedne razrađene ekonomske ideje, nije bilo ni jedne državničke ideje i krajnji domet u smislu društveno političkog djelovanja im je bio čišćenje par parkova u Sarajevu.
Jednostavno za više nisu ni bili a tajming koji im je bio bogovski nisu niti znaju iskoristiti.
El_comadante

#5534 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

redhat wrote: 13/03/2020 11:32
Revolucionar ★ wrote: 13/03/2020 11:19 Ja i dalje ne mogu da svarim sta od onakve ideje osta. Likovi otisli u krajnju zajebanciju, poneki livestream i to je sve. Jedan od gradskih odbora lijepi Balaševićeve stihove i motivacione quotese :-)

Ostalo je taman ono što treba da ostane. U doba kad je moja malenkost bila dio te priče pored mene je bilo makar 5-10 jakih ljudi lokalno koji su mogli sugerisati šta i kako treba da se uradi. Međutim ublehe i parole imaju rok trajanja i ciljnu skupinu, ne može dovijeka i ne može svima.
Ostala je studentarija i mlađarija na idealima kojima će to biti odskočna daska za ozbiljnije stranke, nek se djeca malo izbirikaju i to je to.
I na kraju krajeva kakva je to ideja bila? Hadžikadić se pojavio u pravom trenutku pred prošle izbore kad je prosječni glasač bio umoran od mediokriteta, polupismenih seoskih varalica koji su nas još štitili od "anamo onih", lupali u nacinalne bubnjeve a pokrali boga i oca.
Mirsin tajming je bio predobar, nije tu čak ni bilo toliko ideje i pameti. Pojavio se neko novi, elokventan, erudita, pragmatičan i djelovao je kao svjetlo na kraju tunela a realno ni tada ta priča sem lijepog spiska želja i velikih riječi nije imala puno "štofa".
Profina priča od samog početka je "mi trebamo" " mi hoćemo" i "mi možemo" nikad tu nije bilo ni jedne razrađene ekonomske ideje, nije bilo ni jedne državničke ideje i krajnji domet u smislu društveno političkog djelovanja im je bio čišćenje par parkova u Sarajevu.
Jednostavno za više nisu ni bili a tajming koji im je bio bogovski nisu niti znaju iskoristiti.
novo je to što Mirso živio na zapadu pa se predpostavlja da ima novih ideja volje želje, za razliku od ovih naših domačih političara koji se samo svadjaju. nažalost na terenu, u stvarnosti to teško ide i prolazi
Revolucionar ★

#5535 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Revolucionar ★ »

Pa sve sto je i zamislio je i ostalo na papiru. Pravo ime za sve je kurcobolja. Imam feeling da hoce na recept Sepica par zastupnika pa da trguje, lokalno, kantonalno itd itd. Zali Boze ove hudnike sto se refenaju da opreme kancelarije, skolarci daju djeparac liku da pokrene stranku. Mogli su tako i kod onog u Prvu stranku :izet:
redhat

#5536 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by redhat »

El_comadante wrote: 13/03/2020 11:39 novo je to što Mirso živio na zapadu pa se predpostavlja da ima novih ideja volje želje, za razliku od ovih naših domačih političara koji se samo svadjaju. nažalost na terenu, u stvarnosti to teško ide i prolazi
Jeste naravno i to, ali i pojava je on kako god, elokventan jeste i zna držati pažnju i realno to mu je moglo biti skoro pa i dovoljno.
Trebao se samo okružiti ljudima koji znaju i hoće i prepisati gradivo od drugih stranaka, da ne kažem iskoristiti međunarodne modele.
Kako god za prolivenim mlijekom se ne žali.....
El_comadante

#5537 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

redhat wrote: 13/03/2020 11:49
El_comadante wrote: 13/03/2020 11:39 novo je to što Mirso živio na zapadu pa se predpostavlja da ima novih ideja volje želje, za razliku od ovih naših domačih političara koji se samo svadjaju. nažalost na terenu, u stvarnosti to teško ide i prolazi
Jeste naravno i to, ali i pojava je on kako god, elokventan jeste i zna držati pažnju i realno to mu je moglo biti skoro pa i dovoljno.
Trebao se samo okružiti ljudima koji znaju i hoće i prepisati gradivo od drugih stranaka, da ne kažem iskoristiti međunarodne modele.
Kako god za prolivenim mlijekom se ne žali.....
tačno. to je ono pravo kojim je putem trebao krenuti ali nažalost nije. :thumbup:
koalicija

#5538 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by koalicija »

Zenica - Visoko - Ilidža - Zavidovići. Raspušteno a nije ni počelo !
Ko je slijedeći.
Na sceni su poslušni i podobni a ne sposobni !
koalicija

#5539 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by koalicija »

Zenica - Visoko - Ilidža - Zavidovići. Raspušteno a nije ni počelo !
Ko je slijedeći.
super_bayern

#5540 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by super_bayern »

koalicija wrote: 15/03/2020 22:20 Zenica - Visoko - Ilidža - Zavidovići. Raspušteno a nije ni počelo !
Ko je slijedeći.
"Srećom više nisam u toj priči i ne mislim se više aktivno baviti politikom." - koalicija

Hajde momak za svojim poslom, ne troši vrijeme na nešto ako te već ne interesuje.
Ili interesuje?

Bi li piškio ili bi kakio?
noviclan

#5541 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by noviclan »

E ako se gospon hadzikaric ne bude zalagao za besplatne maske proziv korone onda dzaba mu kandidiranje
Novak20

#5542 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Novak20 »

Još jedna propala stranka.

Mirsad Hadžikadić se kandidirao za člana Predsjedništva BiH na zamolbu "prijatelja". Naravno, neće da kaže da "prijatelji" rade u korist SDA i Šefika Džaferovića koji je pobijedio Denisa Bećirovića za 18.000 glasova. Dobar izborni rezultat anonimusa(58.000 glasova) je "prijateljima" dao ideju da je moguće napraviti još jednog satelita SDA pa je priča nastavljena.

Samo se Mirsad, zec sa drugog kontinenta za političke utrke u BiH, izgleda brzo umorio. Čovjek ne živi od politike ni za politiku. Odradio je što je obećao "prijateljima" i to je to.
Spartan17

#5543 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Spartan17 »

koalicija wrote: 15/03/2020 22:19 Zenica - Visoko - Ilidža - Zavidovići. Raspušteno a nije ni počelo !
Ko je slijedeći.
Sljedeće su Živinice, tamo se opasno kuha, ima nekoliko ljudi koji misle svojom glavom i naravno ne gode rukovodstvu regije, tako da će se raspasti ili će ih raspustiti, a Gračanica nije formalno raspuštena, ali kao i da jeste, nekoliko ljudi koji su znali oko organizacije i pravljenja strukture nedavno se povuklo, ostali su diletanti i poltroni, btw otkriveno je da je i u Gračanici naštimana skupština od strane ranije pomenutih na temi Jahić, Mujčić i ostalih poltrona iz te interesne grupe :run:
Vakcinator

#5544 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Vakcinator »

Budući da sam upoznat sa situacijom u Gračanici sad ću u detalje da iznesem šta se desilo i kakva je prevara ova tzv platforma za selfi.Naime od samog osnivanja te stranke i formiranja inicijativnog odbora u Gračanici to nije išlo kako treba ovo su informacije koje sam imao jer vrlo dobro poznajem preletača koji je preuzeo rukovođenje inicijativnog odbora u Gračanici po direktivama drugog preletača i krimosa Seada Jahića.Naime Edin Šehić je u politici od 2006.godine kroz brojne neuspjele kandidature u sklopu LDS-a,SBIH i raznih koalicija i 2016.nakon x pokušaja i kandidatura je ušao u GV Gračanica 2016 ispred Stranke za BiH.Nakon unutarstranačkih izbora u toj stranci na nivou grada Gračanice u martu 2019.god nakon što nije dobio ono što je htio(a to je da preuzme gradski odbor te stranke) Sead Jahić(bivši-sadašnji član Naše stranke)koji je u to vrijeme bio u kadrovskoj komisiji mimo svih provjera ga dovodi i postavlja za predsjednika inicijativnog odbora na nivou našeg grada/općine.Za vrijeme rada u samom inicijativnom odboru te osobe već tada su primijećene brojne nepravilnosti tipa registrancije fiktivnih članova kojima je plaćeno da prisustvuju skupštini,glasaju za Šehića i nakon toga se više nikad nisu odazvali ni na jednu aktivnost PZP-a u sklopu rada GO čak štaviše nikad niko od tih ljudi poslije skupštine nije se pojavio da preuzme članske kartice.Pojedini članovi GO su imali sumnju da je skupština namještena i uveli su obavezno lično preuzimanje članskih kartica u kancelariji GO u Gračanici.Dakle desila se namještena skupština i na glasanju taj Šehić je bio izjednačen sa gospođom Indirom Randall po broju glasova za predsjednika GO.Ali razlika je bila evidentna jer za tog Šehića su glasali njegovi navedeni fiktivni članovi koje je nahvatao 2,3 dana neposredno prije skupštine(u pristupnicama se primijetilo da se za jedan dan u isto vrijeme registrovalo 30 ljudi) dok su za tu Indiru glasali oni pravi simpatizeri platforme.U glasanju je bilo 40 na prema 40 i taj lik smišljeno postupa da ispadne "dobar pred rajom", kaže da prepušta poziciju predsjedavajućeg gradskog odbora njoj.Međutim poslije toga nastaju problemi,Indira Randall nastojala je kroz društveni angažman u lokalnoj zajednici ugraditi platformu među narod,međutim dvojcu Šehić-Jahić to nije odgovaralo i vremenom je došao do izražaja njihov destruktivni i neradnički karakter.Konstantno su opstruirali gospođu Randall u radu i aktivnostima,na brojne akcije se nisu čak ni odazivai.Budući da je gospođa Randall to uvidila i s obzirom da nema iskustva u politici sve je to emotivno doživila i naposljetku dala ostavku na tu poziciju upravo zbog tog dvojca.Ovom dvojcu je to odgovaralo jer po automatizmu Šehić je došao na tu poziciju jer je u to vrijeme bio podpredsjednik GO.Indira opet nije htjela navesti prave razloge njene ostavke već je u tišini otišla i navela je da su razlozi bili "poslovne obaveze" i nije mogla iste da uskladi sa obavezama u platformi dok je razlog bio ovaj gore koji sam naveo.Od preuzimanja gradske organizacije Gračanica od strane Šehića u trajanju od 3 mjeseca ništa se nije radilo,hodao je taj dvojac Šehić-Jahić po tim skupštinama,nestala je platforma među narodom i aktivnosti nije bilo nikako izuzev sastanaka koji nisu donosili nikakav konkretan rezultat osim prosipanja iz šupljeg u prazno.Sredinom decembra igrom slučaja na sastanku jedne od gradskih komisija tadašnji podpredsjednik GO slučajno čuje od predstavnika drugih stranaka da se Edin Šehić njima predstavlja kao PREDSJEDNIK KLUBA STRANKE ZA BIH u vijeću i da u svojstvu te funkcije njima se predstavlja kada traži dokumentaciju od njih.I mi smo se šokirali nismo vjerovali da neko može obnašati dvostruke funkcije i počeli smo da istražujemo.Igrom slučaja imam prijateljicu blisku uredu gradonačelnika i nije mi bilo teško da nabavim dokument sa spiskom vijećnika koji su raspoređeni po klubovima i tu smo otkrili da Šehić i dalje je u klubu SBIH i istovremeno predsjednik GO PZP Gračanica.Motivi njegovi su bili sljedećI čekao je novčani naknadu koju klub SBIH dobija na godišnjem nivou od grada u iznosu oko 7 000 KM i morao je do kraja godine ostati u klubu SBIH da bi mogao podijelit taj novac sa svojim kolegama iz kluba.Dakle svojim sramotnim djelovanjem obmanuo je od početka gradsku organizaciju PZP Gračanica svojim dvojnim djelovanjem.Sve je to dostavljeno i dokumentovano Hadžikadiću direktno i predsjedništvu ali odgovora nije bilo,dostavljeno je i korumpiranom predsjedniku regije Sava koji umjesto da ispita to sve u tišini i s pravom sankcioniše taj dvojac on njima dojavljuje da smo ih prijavili kao prava kriminalna spodoba.Logično jer su bili u talu.Od sredine decembra do sredine januara dok nije Hadžikadić htio da dođe u Gračanicu o tome se šutilo apsolutna tišina,nisu se sastanci održavali niti bilo šta.Sredinom januara Hadzikadic dolazi i izglasava se pojedinačno nepovjerenje za taj dvojac koji se tom prilikom izblamirao jer desila se situacija da je taj Šehić tada donio dokaz o isčlanjenju iz stranke za BIH bez pečata stranke zamislite .Završio se taj sastanak taj dvojac je bio osramoćen i stigmatiziran argumentima,istinom i Hadžikadić je rekao da će se javiti kroz 2,3 dana sa konačnom odlukom ali vraga.Niko se nije javljao.Mjesec dana je ovaj lik tušio GO svi su mu bili okrenuli leđa ali frajer nije želio da odustane dok nije nanjušio da mu Aljo Mujčić gore sprema bolju poziciju,poziciju izvršnog direktora regije Sava.Dakle gradski odbor ga zbog štetnog djelovanja i narušavanja ugleda doslovno izbaci iz GO a stranka ga na višem nivou nagradi i tako je kompletan GO Gračanica odstupio i dao ostavke a uskoro će i Živinice kako sam čuo.Da napomenem da se radio i zbor članstva u Gračanici nekad u februaru gdje se ponaosob provjeravao svaki kandidat kojeg je Edin Šehić registrovao i svi su bili fiktivni dakle registrovao je iste samo za glasanje kasnije ljudi kad smo ih zvali poručili da nemaju nikakve veze za platformom i da su greškom ubačeni u sistem.Eto toliko ovo sve ima i dokumentovano ali ne znam da li se ovde smiju postavljat dokumenti ne bi da rizikujem neke sankcije od administracije.Svako dobro.
Last edited by Vakcinator on 16/03/2020 22:44, edited 1 time in total.
MaksprotivMarksa

#5545 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by MaksprotivMarksa »

....
Vakcinator

#5546 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Vakcinator »

Ne vodimo mi nikakvu borbu.Istina se mora znati šta se radi i šta se radilo a svaki čestiti čovjek odatle je izašao ostali su samo poltroni,neznalice i kriminalci.Znali smo mi vrlo dobro ko je Jahić,gdje je bio i sa kim je upetljan ali nismo znali da je on ustvari Mirsadov šef.Dakle,frajer nakon učešća u državnoj kadrovskoj komisiji i dovođenja ovog Šehića za kojeg vidiš ko je i šta je,daje ostavku u toj istoj komisiji i više nije ni u jednom organu bio ali je uvijek mimo svih odredbi prisustvovao svakom radnom sastanku.De mi reci u kojoj to stranci ima da interne akte predlaže osoba koja nije ni u jednom organu stranke? toga nećeš vidjeti ni u onoj hrvatskoj seljačkoj stranci ili Bossu ali toga je u Pzpu bilo i taj lik je nad svima sprovodio samovolju mimo svih uredbi.Mi kao gradski odbor smo bili za dvije stvari kada se pravio novi statut krajem godine:1.da se promijeni uredba o duplim pozicijama dakle ako je jedan čovjek jedna pozicija da se to odnosi i na predsjednika regije koji je po automatizmu u predsjedništvu stranke ili neki član regionalnog odbora može takođe biti u predsjedništvu stranke.Dok ideći prema nižim nivoima bile su zabrane duplanja pozicije npr nisi mogao biti član gradskog odbora i član regije.Onesposobio si dakle pješadince a višim organima si dao moć da odlučuju o nižim tako što si im udijelio duple pozicije.Mi smo se oštro tome protivili ako ćemo demokratiju onda idemo je graditi prema svima bez povlaštenih ali vraga.2.bili smo da preletači koji u pzp donose mandate iz drugih stranaka ne mogu se kandidovati za rukovodeće pozicije unutar stranke do isteka mandata kojeg donose.Naravno sve je to bilo odbijeno i odmah ti je jasno na šta se oni i na koga oslanjaju.A što se tiče iskrica neka se javljaju vrlo brzo će i oni ako imaju imalo časti i morala skontat gdje su i s kim su..
Last edited by Vakcinator on 16/03/2020 22:43, edited 1 time in total.
Green_Bay

#5547 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Green_Bay »

Vakcinator wrote: 16/03/2020 22:13 Ne vodimo mi nikakvu borbu.Istina se mora znati šta se radi i šta se radilo a svaki čestiti čovjek odatle je izašao ostali su samo poltroni,neznalice i kriminalci.Znali smo mi vrlo dobro ko je Jahić,gdje je bio i sa kim je upetljan ali nismo znali da je on ustvari Mirsadov šef.Dakle,frajer nakon učešća u državnoj kadrovskoj komisiji i dovođenja ovog Šehića za kojeg vidiš ko je i šta je,daje ostavku u toj istoj komisiji i više nije ni u jednom organu bio ali je uvijek mimo svih odredbi prisustvovao svakom radnom sastanku.De mi reci u kojoj to stranci ima da interne akte predlaže osoba koja nije ni u jednom organu stranke? toga nećeš vidjeti ni u onoj hrvatskoj seljačkoj stranci ili Bossu ali toga je u Pzpu bilo i taj lik je nad svima sprovodio samovolju mimo svih uredbi.Mi kao gradski odbor smo bili za dvije stvari kada se pravio novi statut krajem godine:1.da se promijeni uredba o duplim pozicijama dakle ako je jedan čovjek jedna pozicija da se to odnosi i na predsjednika regije koji je po automatizmu u predsjedništvu stranke ili neki član regionalnog odbora može takođe biti u predsjedništvu stranke.Dok ideći prema nižim nivoima bile su zabrane duplanja pozicije npr nisi mogao biti član gradskog odbora i član regije.Onesposobio si dakle pješadince a višim organima si dao moć da odlučuju o nižim tako što si im udijelio duple pozicije.Mi smo se oštro tome protivili ako ćemo demokratiju onda idemo je graditi prema svima bez povlaštenih ali vraga.2.bili smo da preletači koji u pzp donose mandate iz drugih stranaka ne mogu se kandidovati za rukovodeće pozicije unutar stranke do isteka mandata kojeg donose.Naravno sve je to bilo odbijeno i odmah ti je jasno na šta se oni i na koga oslanjaju.A što se tiče iskrica neka se javljaju vrlo brzo će i oni ako imaju imalo časti i morala skontat gdje su i s kim su..
Provaljeni su oni davno baš kao što je provaljen i Aljo Mujčić bivši Sdaovac za kojeg su konstantno lagali da je on novo lice u politici.
Čovjek prvo napravi sprdnju sa onom regionalnom skupštinom biraju se 3 delegata u regionalni odbor a ostatak od 6 ili 7(nisam siguran koliko) on popuni sa svojim poltronima da mogu eventualno ovo troje preglasat kad god im se digne.Neviđena demokratija. :D
Druga sprdnja je bila kad su imenovali ovog Šehića kojeg je i njegov gradski odbor prognao zbog narušavanja ugleda platformi tamo.
Zaobišao je Aljo sve moguće procedure da udovolji Jahiću i nije slušao bazu iz koje Šehić potiče zato je Gračanicu zauvijek izgubio kao i Hadžikadić koji je orkestrirano ovu bruku sa njima zataškavao.
Kakvo novo lice Aljo može biti a bio u izbornom štabu Sda? Donosio vodu Begi Gutiću dokle god je Bego želio.
Kakvo je novo lice onaj Jahić koji je i dalje na platnoj listi Naše stranke, kćerka Ifeta mu i dalje član gradskog odbora Naše stranke u Gračanici.
Motala se oko platforme uz taju iako je pravno još uvijek vezana za Našu stranku.
Jahić je i dalje u VMZ Gračanica ispred Naše stranke.
Oni su umislili da je pzp neka nevladina organizacija koja skuplja ovu siročad koja nije ostvarila lične interese u drugim strankama.
Šehić je već ispričana priča. Platforma mu je već 4.stranka, još od prošlog milenijuma se kandiduje ispred raznih političkih subjekata i skoro svaki novi izborni ciklus mijenjao dresove čim mu se lični interes u tim strankama uskratio.
Liberale nije uspio preuzet, otišao. SBIH nije uspio preuzet, otišao. Takođe izlazio je na izbore i ispred nekih šnj koalicija kako sam vidio i to je bila tropa. :lol:
Zarad sitnog šićara slagao je GO iz Gračanice i čekajući paušal u klubu Sbih nabio sebi bruku a i platformi, zbog njega se cijelom GO kačila etiketa beskrupuloznosti koja ne bira sredstva da dođe do željenog cilja.
Jedina zdrava struja u toj stranci na području Tk su bili ovi ljudi iz Gračanice koji su izašli, kao i ovi koji će vjerovatno izaći iz Živnica jer sam vidio da su njihovog glavnog čovjeka tamo javno prozvali.
Isti im je zaprijetio sudom. Savjetujem i GO Živnice da se pripremi za polazak jer čim ste glasali protiv imenovanja ovog preletača Šehića
vi ste naredna meta toj poltronskoj grupaciji.
Bolje nigdje nego u takvoj jednoj smrdljivoj organizaciji.
super_bayern

#5548 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by super_bayern »

Image
Samo đuturumi sa kompleksima i viškom slobodnog vremena pišu ovako.
Promašili ste obojica, više sreće drugi put.
El_comadante

#5549 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by El_comadante »

super_bayern wrote: 18/03/2020 21:51 Image
a šta je konkretno problem u njihovom pisanju? jer ipak ova dvojica iznose nekakve podatke, imena nije to isprazna bezze priča.
Vakcinator

#5550 Re: Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić

Post by Vakcinator »

super_bayern wrote: 18/03/2020 21:51 Image
Jedini kompleksaš koji uporno piše off topic si ti.Danas si dobio prijavu administraciji za to i komentari su ti obrisani a ako nećeš da ponovo je dobiješ bolje se uozbilji,obriši ove off topic komentare i prestani narod da vrijeđaš! Očigledno je da nemaš nikakvih argumenata da se odbraniš pa onda lupaš gluposti samo da bi skrenuo pažnju na nešto drugo.
Locked