Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post Reply
spreca

#7426 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

Bloo wrote: 11/03/2020 16:43Isto vrtic.
sta bi ti uradila, kad te neko vrijedja na licnom osnovu ,umjesto da mu odgovoris po punoj dozi po cijenu bana ili da napustis temu?
Bloo
Globalna šefica

#7427 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Bloo »

spreca wrote: 11/03/2020 16:48
sta bi ti uradila, kad te neko vrijedja na licnom osnovu ,umjesto da mu odgovoris po punoj dozi po cijenu bana ili da napustis temu?
Foe.
Razmisli malo, ako pise da provocira, a ti se upecas, ko je tu budala?
Fino foe i tebi lakse, a on ima manje publike.
Nit tebe ko placa da budes na braniku virtuelnog cegavec niti je koga briga.

Foe.
spreca

#7428 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

Bloo wrote: 11/03/2020 16:51
Foe.

Foe.
Ok stavim ga na foe a on ide na moj post i ismijava i slicno, i to sada treba da meni bude lakse sto ne vidim dok se drugi smiju ti "iza ledja?.....pa valjda se sankcionise onaj ko vrjedja....preslistaj mu postove ,,,,naravno da ima i onih koji njega uvrijede ali kao odgovor na vec izrecenu uvredu
Sanjarko

#7429 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Sanjarko »

Ne znam sta da kazem. Foe je dobra stvar ali ima i mane.
Kolinda

#7430 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Kolinda »

Sanjarko wrote: 11/03/2020 23:18 Ne znam sta da kazem. Foe je dobra stvar ali ima i mane.
Foe je iz raja izašao za likove poput spreče i sličnih kojima je kompletan doživljaj foruma u pljuvanju u ovom slučaju svih Hrvata osim Željka Komšića, Anela Šahinovića, Edima Fejzića i Zlatka Miletića...
spreca

#7431 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

Kolinda wrote: 11/03/2020 23:46
Sanjarko wrote: 11/03/2020 23:18 Ne znam sta da kazem. Foe je dobra stvar ali ima i mane.
Foe je iz raja izašao za likove poput spreče i sličnih kojima je kompletan doživljaj foruma u pljuvanju u ovom slučaju svih Hrvata osim Željka Komšića, Anela Šahinovića, Edima Fejzića i Zlatka Miletića...
gdje to ja pljujem sve hrvate?zasto lazes?...jedino na pljuvanje odgovorim istom mjerom
mO k3

#7432 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by mO k3 »

Kako vam ne dosadi sa ovim biserima kamenjarskog foruma diskutovati ??

Prepustite ih sebi :mrgreen:
spreca

#7433 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by spreca »

mO k3 wrote: 12/03/2020 08:08 Kako vam ne dosadi sa ovim biserima kamenjarskog foruma diskutovati ??

Prepustite ih sebi :mrgreen:
u pravu si,ne treba foe samo ignore
Novak20

#7434 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Novak20 »

Moram priznati da je bošnjačka politika debelo nadmudrila onu hrvatsku u svezi izbora članova SIP/CIK.

Dr. Ahmetu Šantiću mandat je istekao u studenom 2019., dr. Suadu Arnautoviću u studenom 2018., Branku Petriću u rujnu 2018., Stjepanu Mikiću 2019., Novaku Božičkoviću u srpnju 2018.

Izborni zakon predviđa da članove SIP/CIK predlaže privremena Komisija za izbor i imenovanjau SIP/CIK koja je izabrana 26. 02. 2020.
(5) Komisija za izbor i imenovanje sastaje se radi odlučivanja o pitanjima imenovanja koja se reguliraju ovim zakonom. Postupak oglašavanja i utvrđivanja prijedloga kandidataprovodi se u skladu sa poslovnikom koji donosi komisija za izbor i imenovanje. Odluka o listi kandidata za Centralnu izbornu komisiju BiH donosi se dvotrećinskom većinom glasova.
Međutim, desio se ovaj scenario koji je izgleda dugo i pomno planiran sa SDS i PDP. To je vjerojatno i dio razloga zbog čega se otezalo sa uspostavom nove vlasti po rezultatima izbora iz 2018. Dva člana SIP/CIK je trebalo zamijeniti još 2018., dva člana 2019. Nova Komisija za izbor i imenovanja izabrana 26. 02. 2020. praktično nije ni mogla da reagira raspisivanjem javnog konkursa za upražnjena mjesta.
(6) U skladu sa svojom procedurom, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine imenuje članove Centralne izborne komisije BiH sa liste kandidata. Ako se ova lista ne dostavi Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine u roku od 30 dana prije isteka mandata članova Centralne izborne komisije BiH, Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine predlaže i imenuje članove Centralne izborne komisije BiH.

(7) Komisija za izbor i imenovanje dužna je dostaviti listu kandidata Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine najkasnije 30 dana prije isteka mandata članova Centralne izborne komisije BiH.
oaza85

#7435 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by oaza85 »

spreca wrote: 11/03/2020 16:55
Bloo wrote: 11/03/2020 16:51

Foe.

Foe.
Ok stavim ga na foe a on ide na moj post i ismijava i slicno, i to sada treba da meni bude lakse sto ne vidim dok se drugi smiju ti "iza ledja?.....pa valjda se sankcionise onaj ko vrjedja....preslistaj mu postove ,,,,naravno da ima i onih koji njega uvrijede ali kao odgovor na vec izrecenu uvredu
Pa lijepo ti je objasnila.
On ima pravo da te provocira, a ti si budala ako odgovaras na provokacije.
Zanimljivi arsini.
SaraFina

#7436 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Prebacen dio posta na drugu temu o pitanja vezana za forum.
Last edited by SaraFina on 13/03/2020 00:32, edited 5 times in total.
SaraFina

#7438 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by SaraFina »

Takodjer prebaceno na pitanja vezana za rad foruma.
Milenkov buraz

#7439 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Milenkov buraz »

Hafize dragi šta je ovo Hafize? Jebo ti imigrante kakav vam je ravnatelj, ovo HDZ kadar? Da sam ga negdje sreo mislio bi da je nekakv Turčin ili firaun, u najboljem slučaju nekakv svodnik. Jao Hafize dragi ja sam mislio da se vi kučite sa podlogom... :shock:

[youtube][/youtube]
bh.tornjak

#7440 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by bh.tornjak »

Milenkov buraz wrote: 18/03/2020 12:58 Hafize dragi šta je ovo Hafize? Jebo ti imigrante kakav vam je ravnatelj, ovo HDZ kadar? Da sam ga negdje sreo mislio bi da je nekakv Turčin ili firaun, u najboljem slučaju nekakv svodnik. Jao Hafize dragi ja sam mislio da se vi kučite sa podlogom... :shock:

[youtube][/youtube]

sazada...sprida...kontakata....

pa ovi nisu ni veliki odmor od skole vidjeli.... :lol: :lol: :lol:
vaučer

#7441 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by vaučer »

Ovo je zbilja za antologiju i za uklesati epitaf na spomeniku kad se budemo kolektivno sjećali žrtava COVID-a u Hercegovini. Neki od lokalnih skulptora će svakako imati svoju viziju, no ja bih predložio šestometarsku glavu ravnatelja Kvesića od visoko poliranog jablaničkog granita u pozi čačkanja jezikom jutrošnje hladne janjetine koju je izija za doručak. Mnogo je potencijalnih lokacija za ovaj spomenik - no čini mi se prikladno da stoji negdje na ulazu u grad - da bude upozorenje i onima 'sprida' i onima' sazada'.

Bogtejebo koji odron.
Point.

#7442 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Milenkov buraz wrote: 18/03/2020 12:58 Hafize dragi šta je ovo Hafize? Jebo ti imigrante kakav vam je ravnatelj, ovo HDZ kadar? Da sam ga negdje sreo mislio bi da je nekakv Turčin ili firaun, u najboljem slučaju nekakv svodnik. Jao Hafize dragi ja sam mislio da se vi kučite sa podlogom... :shock:

[youtube][/youtube]
Wtf ovaj mora da je sa istočne strane ubačeni element. Ja legitimnog ravnatelja i kurca :lol:
Hafis

#7443 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Evo ovako moji analitićari.
Brko jeste jedinstvena pojava i na njega se ne može ostati ravnodušan. Čovjek ima teški oblik šećerne bolesti, 7-8 urađenih stentova na srcu, sedmero djece, doduše i temperament dvadesetogodišnjaka.
Za razliku od onih vaših raznoraznih Sebija i ostalih brkatih hanuma i debelih neradnika bez trunke empatije, ovaj ''Brko'' učini sadake i dobrih dijela u dva dana kao sva ta vaša kompletna neradnička i bezobrazna KCUS kamarila učinila u cijelom životu. Da nisam sam vidio i osjetio taj odvratni, tzv. na hajr mentalitet na svojoj koži, ne bih vjerovao. Ne jebe te nitko, prave se mahniti, gube namjerno dokumente (više puta), jahanje u krvi, a glavna im je kad ih uhvatiš u laži: ''Gospodine, molim Vas smirite se, nemojte galamiti''. (A jesam i ja njih jahao kasnije, i sad me gore spominju). I ono došlo o nečemu pričati…….takmiče se kako ogaditi život pacijentu koji ima nesreću da ga oni zapadnu.
Brko ima mana i više nego viška, samo više ti vrijedi njegova riječ vani već bilo kojeg političara ili čovjeka iz BiH. Spasio je svojim zalaganjem i preporukama u ovim godinama stotine ljudi sigurne smrti, koje ne bi izliječilo ''liječenje SMS porukama''. I to obične, anonimne ljude. Tip je jedinstvena pojava…. i tajkun, i lujka i dobrotvor.
sinuhe

#7444 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by sinuhe »

Tako znaci. Na prvu mi se ucini kao da prodaje nesto iz gepeka uz cestu.
Point.

#7445 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Point. »

Čovjek znači ima šećer, kamaru djece, problema sa srcem a ne reče nam najvažnije Afise, ima li kakve škole iza sebe? Sa ovakvim vokabularom teško da ima školu za jahanje ercegovačke divokoze, kamoli diplomu iz Druge Gimnazije.

I može biti da si u pravu kad kažeš da te i dan danas spominju brkate sestre iz Sarajva, vjerujem da si im bio jedan od dražih pacijenata.
The 51st State

#7446 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by The 51st State »

Covjek samo kriminogenim marifetlucima moze takvom institucijom uredovati, a ovaj pise panegerike, mora da mu je na lopatu nekad fesliju bacio.
Hafis

#7447 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

sinuhe wrote: 18/03/2020 16:44 Tako znaci. Na prvu mi se ucini kao da prodaje nesto iz gepeka uz cestu.
Kažem ti, on se uopće ne trudi. Vjeruješ li mi, on je i profesor na medicini. Potpuno je zaokružen u svakom smislu i jebe ga se što će netko drugi reći o njemu i njegovom privatnom životu, niti ima potrebe da glumi nekog uglađenika.
Pazi, bio je gotovo 20 godina jedini dječji kirurg-abdominalac u nas, operirao je stotine djece (i sad obavlja par kirurških zahvata dnevno. ...od tek rođenih beba do djece škoskog uzrasta. Dabogda se svi liječnici barem 25% brinuli o svojim pacijentima kao on. Jebote, istinit slučaj: dijete operirano, treba ići kući, brko ga otpušta...mali zapiljio u plazmu od nekog drugog djeteta u bolničkoj sobi, ne ide mu se kući. Da skratim: nema dijete kući svoj TV. Posla Brko momka iz osiguranja do Mepasa, dade mu karticu: kaže...uzmi neki TV..šta ja znam.....najveći koji vidiš u LG-iu. I donese ga momak za po sata i dadoše ga djetetovom ocu.
Ja mislim da je on to davno i zaboravio...a 99% ovdašnjih guba i političara bi se slikalo s djetetom i TV-om, i bio bi udarni naslov: Operirao dijete i poklonio mu novi TV.
The 51st State

#7448 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by The 51st State »

Zato je menadzer do jaja, zarazice se ko zna koliko ljudi zahvaljujuci nemaru i korupciji.
Kao te nije stid prati lika nakon ovakvog skandala?
Hafis

#7449 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by Hafis »

Hajmo mi na temu: Koji je najbolji zubar u KS
The 51st State

#7450 Re: Bošnjačka politika prema BiH Hrvatima

Post by The 51st State »

Ma ja bilo bi udure na zajebanciju okrenuti da nisu ugrozeni ljudski zivoti. Umjesto frajer kulturno da ponudi ostavku i izvini se javnosti i probati da se minimizira steta, mi moramo ove kotlovnicarske glupavosti citati.
Post Reply