Ne mozemo se bas pouzdat u taj mahala sistem, u Gradacca cu covjeka prijavili da je obolio tj.da ima sve simptome al da krije te da je dosao iz Italije, tim epid.sluzbe izasao na teren s skafanderima ko u si-fi filmovima, murija, covjeka u Tz, testiranje, covjek negativan, ispade nije ni vidio Italije bio u Makedoniji i nije se krio nego uredno bio u samoizolaciji kod kuce, nije izlazio sto je mahala protumacila da je obolio pa zato ne izlazi jer inace bi bio kafa, cevapi itd.Chmoljo wrote: ↑16/03/2020 21:47a ne, sad ide ona: a za šta platu primaju?Vitezanin wrote: ↑16/03/2020 21:46 A sveca vam poljubim, i ovdje i na FB ljudi pišu "vidio sam ovog doš'o iz Njemačke, vidio sam ovu iz Italije došla, hoda po gradu", pa je li vam stalo do djece, do vas, do ove pišljive drzave na kraju krajeva, pa imate brojeve, prijavljujte ljude, zarazit će vam čitavo selo, stare mame i tate vam mogu umrijeti.
Šta mi imamo od toga što pišete da ih viđate po gradu, a bojite se jeb... broj telefona okrenuti? U ovakvim situacijama građani odrađuju pola posla, ako ne i više, drzava ne moze toliki broj ljudi koji su došli iz inozemstva drzati pod kontrolom bez naše intervencije.
Problem je taj sto mi nemam 150 timova epid.sluzbe da mogu na svaku sumnju kone Mevlide lecati po TK-a a nas narod voli plaho biti pametan.