soxx wrote: ↑16/03/2020 20:22
tandmand wrote: ↑16/03/2020 19:22
soxx wrote: ↑16/03/2020 18:07
Sutra ocekujem potvrdu prvog slucaja u Tesnju.
Danas je jedan odvezen, imao simptome,
dosao odnekud.
Potopit će nas ovi što su došli odnekud. No, i u najtežim trenucima treba biti politički korektan prema onima koji nam buše brod.
Evo klix potvrdio.
Ne znam koliko je istina al pisu mi da je cojk bio izolirao se kad je dosao iz italije i vidio simptome da je dobio i nazvao hitnu
Uglavnom ako je istina, dobro je, nije daleko prosirio
Sestric od pacijenta pise
Pa narode, de otvorite malo oči,šta Vam je ?!?
Pa samo pogledajte nekoliko prvih objava sa ove stranice pa ćete shvatiti da taj "novinar" zarađuje na Vašem svakom otvaranju tog linka,njemu je važno da napiše bilo kakav naslov da izgleda što primamljivije ..
OVAKO , što se tiče te vijesti, iz prve ruke Vam tvrdim da je lažna,dok ne dođe nalaz brisa koji je tek danas poslan za Sarajevo a bit će u roku 2 dana.
Radi se o mom Ujaku. On je se javljao svaki dan u Bolnicu Tešanj telefonom otkako je došao iz Italije(Vicenza) ,prije desetak dana. Javljao im je kako se osjeća ,jutros je nazvao i rekao da ga grlo malo boli samo i oni su rekli da će doći po njega da ga odvedu na pregled, tamo su ga pregledali ,sve je ok ,pustili su ga kući,dakle NEMA SIMPTOME . Naređena mu je kućna izolacija a osobe koje su bile u bližem kontaktu s njim jedino su moji roditelji. Toliko.