Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neki dan bio u prodavnici, i neka Ciganka, pokupi sve posebne salame sa police..
Nabio bi joj ih sve u guzicu, onako brzo ko sto ih je ona trpala u kolica..
stoka..
Kod mene u firmi ima mala prodavnica i vec u 9 ujutro nije bilo nikakvog peciva za kupit...stvaraju ljudi izgleda zalihe i cega treba i cega ne treba...
sadmire wrote: ↑16/03/2020 19:37
Kod mene u firmi ima mala prodavnica i vec u 9 ujutro nije bilo nikakvog peciva za kupit...stvaraju ljudi izgleda zalihe i cega treba i cega ne treba...
Idioti....isto ko' da to pecivo može potrajac mjesecima.
Hahahah Koliko ljudi bezveze para bacaju. Sta ce ti pecivo????
Hahahah Koliko ljudi bezveze para bacaju. Sta ce ti pecivo????
E Boze sacuvaj....
Pitam ja ovu sto radi gdje je svo pecivo, da nije manje doslo jutros, kaze jok, doslo vise neg inace, sve opuhase...
I ja jutros po dorucak nema hljeba, morao maksuz u pekaru
animals wrote: ↑16/03/2020 18:18
Neki dan bio u prodavnici, i neka Ciganka, pokupi sve posebne salame sa police..
Nabio bi joj ih sve u guzicu, onako brzo ko sto ih je ona trpala u kolica..
stoka..
S obzirom da prosjecna ciganska porodica ima vise clanova nego Skupština TK, razumljivo je
Nevjerovatno... pa nije nuklearni rat jbt pa da nosi u bunker pod zemljom.
Meni je lako shvatiti da zena njene dobi kakvih poznajem nekoliko koje se i tako stare same brinu o nepokretnim roditeljima kupi veliku kolicinu papira ako cuje da danima nece smjeti izlaziti vani. Ne zelim opisivati detalje koliko ciscenja ima svakodnevno oko nepokretne stare osobe i koliko je to sve jos teze ljudima u dobi preko 60 godina kad moraju cistiti nekoga.
Ja sedmicno inace kupujem bar veliko pakovanje toalet papira i ubrusa. TP odavno ne koristim iskljucivo za higijenu nakon obavljene nuzde nego njime cistim ili dovrsavam ciscenje raznih povrsina u stanu. Kad sam rijetko kuci a vodim racuna o zivotu vise razlicitih generacija ljudi, bude mi brze i lakse iskoristiti i baciti te gomile papira nego prati i sortirati razne krpe za razlicite namjene. Odem povremeno ocistiti stan jednom starijem clanu porodice koji vise nema snage da se brine o sebi a higijena kuce nije ni na kakvoj listi prioriteta. U tu prljavstinu ulazim samo sa sredstvima za jednokratnu upotrebu i sve bacam nakon ciscenja. Obzirom na sve to za sta ja koristim TP i ubruse, meni nije misterija zasto bilo ko ko ima vece potrebe za ciscenjem od mojih kupuje vecu kolicinu u danima kad im se u medijima sugerise i najavljuje ogranicenje ili zabrana kretanja na bar dvije sedmice.