Uporedi ga sa korona virusom!
Je li realno da onako nešto.postoji i zove se novinarom i ko nešta ono uzvraća nekome?
Moderator: anex
kaže maradona kada sam koristio kokain bio sam ko zombiToffee karamela wrote: ↑08/03/2020 19:02 Sedjad nakav u plavom kariranom sakoiću otposlat iz Avaza da uzvrati Čampari![]()
Uporedi ga sa korona virusom!![]()
Je li realno da onako nešto.postoji i zove se novinarom i ko nešta ono uzvraća nekome?![]()
Il ona..."kolko si uzeo?"Banksy wrote: ↑07/03/2020 11:54Ili kao podriguje,saale wrote: ↑06/03/2020 21:10Pa nesta grljuce, kaslje, fkt izgleda retardiranoamidzazeher wrote: ↑06/03/2020 20:35 Al kad krene ono rukama ”imena, imena, hocu imena”![]()
Jel on fakat konta da ce neko da mu otvori dušu i sav prljav ves bas u njegovoj emisiji ”ekskluzivno” iznijeti!? Ako mu je do ekskluzive, uzmi kameru sakrij je u dugme i snimaj jebote. Strahoba koliko je naporan!![]()
susramlje na desetu...
to je primjerena kazna za te.. za te... za te... .Škobo Habu wrote: ↑09/03/2020 09:56Yap. Ni FACE-A, ni Hayata.
Alfa ima u ponudi, al' nju gledaju samo uposleni u Avazovom tornju. Toliko je referentna.
Milina.
Better Man wrote: ↑09/03/2020 23:05Nema većeg lažova i đubreta od njega. Kako ga nije stid i sramota.
Cvikeras glup. Vidi mu glave. Jeste da je dr. nauka ali je glup. Mi sve znamo i bez njega jer mi citamo portale. Bravo. Blago nama sa takvim stavom kojeg su nadrealisti ismijavali jos prije 30 godina.mayab wrote: ↑13/03/2020 21:09 Producent ovog mu vecerasnjeg face to face-a je taraba totalna,
dakle Senad tupi li tupi sa onim cvikerašem, a već skoro pola sata svuda objavljeno da su premijeri donijeli te neke odluke, o kojima oni teoretiziraju![]()
Ne znam koji mu qrac služi ona slušalica u uhu, doduše, džaba mu i ona kad nema ko da mu kaže šta pametno u nju![]()
Glede S.Osmanagića, lik priča svoju priču, koja je moramo se složiti kontroverzna,
ali ovaj ga opet prekida svojim upadicama koje su stvarno neozbiljne i niske![]()
Dalje nisam mogao... Pa hljebe dragi... Senade, konju jedan obični...Korona je projekt. Ne može se desiti na ovoj planeti tako nešto veliko, da nije projekt...
To si ti rekao, ja to nigdje ne spomenuhanimus wrote: ↑13/03/2020 22:50Cvikeras glup. Vidi mu glave. Jeste da je dr. nauka ali je glup. Mi sve znamo i bez njega jer mi citamo portale. Bravo. Blago nama sa takvim stavom kojeg su nadrealisti ismijavali jos prije 30 godina.mayab wrote: ↑13/03/2020 21:09 Producent ovog mu vecerasnjeg face to face-a je taraba totalna,
dakle Senad tupi li tupi sa onim cvikerašem, a već skoro pola sata svuda objavljeno da su premijeri donijeli te neke odluke, o kojima oni teoretiziraju![]()
Ne znam koji mu qrac služi ona slušalica u uhu, doduše, džaba mu i ona kad nema ko da mu kaže šta pametno u nju![]()
Glede S.Osmanagića, lik priča svoju priču, koja je moramo se složiti kontroverzna,
ali ovaj ga opet prekida svojim upadicama koje su stvarno neozbiljne i niske![]()