Tacno.. pretjerujete- nestao je sa polica -sanitizer- vjerujem da je neko kupio kolicinu i za godinu dana - zasto ?? dozvolite i drugima da se zastite/ prehrane, ako su u pitanju namirinice.pedeset wrote: ↑11/03/2020 08:28Možda je izvučeno iz konteksta, mada je svejedno malo glupavo.palavlada wrote: ↑10/03/2020 16:58 https://www.fokus.ba/vijesti/bih/doktor ... s/1698268/
Koji je ovo biser![]()
Doktor Baljić: "Ne kupujte previše ulje, šećer i brašno, hurmašica ne djeluje na koronavirus"Fakat se lik zajebava sa rajom. Valjda ne shvata koje opasnosti sa sobom nosi ovaj virus. Tužno je vidjeti sve ovo.
![]()
INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Moderator: O'zone
-
moonca
#51 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
-
allem_77
#52 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Ja nisam znao da su doktori ( o kojima pišeš ) članovi neke stranke. To si ti uradio. Naveo si i kojoj stranci pripadaju...? Da li su ti oni politički protivnici?palavlada wrote: ↑12/03/2020 20:16 "Seoski doktor" Zalihić večeras za N1 nalupetao: "Virus ne pada sa nebesa", ne zna razliku između pandemije i epidemije, rekao je par nepovezanih rečenica, i kao šlag na tortu reče "ne prepadajte se", ali ne dolazite nama, nego ostanite u samoizolaciji. Žalosno je ko njega zove u emisije.
-
palavlada
#53 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Proguglaš malo i nađeš. Nisu oni moji protivnici, već protivnici zdravog razuma svih nas. A teško da ikome politički protivnici mogu biti SDA i NIP zajedno, znajući njihovo međusobno "uvažavanje".allem_77 wrote: ↑13/03/2020 15:29Ja nisam znao da su doktori ( o kojima pišeš ) članovi neke stranke. To si ti uradio. Naveo si i kojoj stranci pripadaju...? Da li su ti oni politički protivnici?palavlada wrote: ↑12/03/2020 20:16 "Seoski doktor" Zalihić večeras za N1 nalupetao: "Virus ne pada sa nebesa", ne zna razliku između pandemije i epidemije, rekao je par nepovezanih rečenica, i kao šlag na tortu reče "ne prepadajte se", ali ne dolazite nama, nego ostanite u samoizolaciji. Žalosno je ko njega zove u emisije.
-
allem_77
#54 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Nemoj se ljutiti. Ja zaključio da ti nisu dobri jer pripadaju određenoj stranci. Da nisi naveo kojoj stranci pripadaju, možda bi neko i zagrizao? Ovako providno.palavlada wrote: ↑13/03/2020 15:43Proguglaš malo i nađeš. Nisu oni moji protivnici, već protivnici zdravog razuma svih nas. A teško da ikome politički protivnici mogu biti SDA i NIP zajedno, znajući njihovo međusobno "uvažavanje".allem_77 wrote: ↑13/03/2020 15:29Ja nisam znao da su doktori ( o kojima pišeš ) članovi neke stranke. To si ti uradio. Naveo si i kojoj stranci pripadaju...? Da li su ti oni politički protivnici?palavlada wrote: ↑12/03/2020 20:16 "Seoski doktor" Zalihić večeras za N1 nalupetao: "Virus ne pada sa nebesa", ne zna razliku između pandemije i epidemije, rekao je par nepovezanih rečenica, i kao šlag na tortu reče "ne prepadajte se", ali ne dolazite nama, nego ostanite u samoizolaciji. Žalosno je ko njega zove u emisije.![]()
-
palavlada
#55 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Slabo si zaključioallem_77 wrote: ↑13/03/2020 15:54Nemoj se ljutiti. Ja zaključio da ti nisu dobri jer pripadaju određenoj stranci. Da nisi naveo kojoj stranci pripadaju, možda bi neko i zagrizao? Ovako providno.
- Opetja033
#56 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Kakve laži lik plasira, to je za nepovjerovati.
Zalihić nema nikakve veze sa Narodom i Pravdom, naprotiv čovjek je jedan od najvećih pljuvača po toj stranci.
Zakleti SDAovac.
Zalihić nema nikakve veze sa Narodom i Pravdom, naprotiv čovjek je jedan od najvećih pljuvača po toj stranci.
Zakleti SDAovac.
-
palavlada
#57 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
-
Ali_G
#58 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Vjerovatno si ocekivao da ce se vise ljudi upecati na tvoju pricu, al zajeb’o si se. Nacin na koji pominjes imena ljekara dovoljno govori da su u pitanju neki licni razlozi. Od ukupno 22 posta na forumu, 19 si napisao na ovoj temi.
- MaksprotivMarksa
#59 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Pa i da su licni apsolutno nista nije slagao, idiotski su postupili i zaista imaju sramotne nastupe u javnosti, ne znam samo je li istina da je Zalihic u NiP-u, a ne bi me cudilo da je bio, a da se sada vracq starom jatu, tesko mi je povjerovati zbog Vedranove i Baljiceve tenzije, ali Zalihic je ozbiljan ridikul.
-
Ali_G
#60 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA
Pregledah nastup u jucerasnjem N1 programu i ne vidim sta je to toliko grozno, osim sto covjek ocito nema rutinu nastupa na televiziji.
O gluposti u vezi pomenute tribine se prodiskutovalo. Glupost bila, al nacin na koji on proziva je ono bas...
O gluposti u vezi pomenute tribine se prodiskutovalo. Glupost bila, al nacin na koji on proziva je ono bas...