INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Moderator: O'zone

moonca

#51 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by moonca »

pedeset wrote: 11/03/2020 08:28
palavlada wrote: 10/03/2020 16:58 https://www.fokus.ba/vijesti/bih/doktor ... s/1698268/

Koji je ovo biser :bih:

Doktor Baljić: "Ne kupujte previše ulje, šećer i brašno, hurmašica ne djeluje na koronavirus" :lol: Fakat se lik zajebava sa rajom. Valjda ne shvata koje opasnosti sa sobom nosi ovaj virus. Tužno je vidjeti sve ovo.
Možda je izvučeno iz konteksta, mada je svejedno malo glupavo. :skoljka:
Tacno.. pretjerujete- nestao je sa polica -sanitizer- vjerujem da je neko kupio kolicinu i za godinu dana - zasto ?? dozvolite i drugima da se zastite/ prehrane, ako su u pitanju namirinice.
allem_77

#52 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by allem_77 »

palavlada wrote: 12/03/2020 20:16 "Seoski doktor" Zalihić večeras za N1 nalupetao: "Virus ne pada sa nebesa", ne zna razliku između pandemije i epidemije, rekao je par nepovezanih rečenica, i kao šlag na tortu reče "ne prepadajte se", ali ne dolazite nama, nego ostanite u samoizolaciji. Žalosno je ko njega zove u emisije.
Ja nisam znao da su doktori ( o kojima pišeš ) članovi neke stranke. To si ti uradio. Naveo si i kojoj stranci pripadaju...? Da li su ti oni politički protivnici?
palavlada

#53 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by palavlada »

allem_77 wrote: 13/03/2020 15:29
palavlada wrote: 12/03/2020 20:16 "Seoski doktor" Zalihić večeras za N1 nalupetao: "Virus ne pada sa nebesa", ne zna razliku između pandemije i epidemije, rekao je par nepovezanih rečenica, i kao šlag na tortu reče "ne prepadajte se", ali ne dolazite nama, nego ostanite u samoizolaciji. Žalosno je ko njega zove u emisije.
Ja nisam znao da su doktori ( o kojima pišeš ) članovi neke stranke. To si ti uradio. Naveo si i kojoj stranci pripadaju...? Da li su ti oni politički protivnici?
Proguglaš malo i nađeš. Nisu oni moji protivnici, već protivnici zdravog razuma svih nas. A teško da ikome politički protivnici mogu biti SDA i NIP zajedno, znajući njihovo međusobno "uvažavanje". :roll:
allem_77

#54 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by allem_77 »

palavlada wrote: 13/03/2020 15:43
Proguglaš malo i nađeš. Nisu oni moji protivnici, već protivnici zdravog razuma svih nas. A teško da ikome politički protivnici mogu biti SDA i NIP zajedno, znajući njihovo međusobno "uvažavanje". :roll:
Nemoj se ljutiti. Ja zaključio da ti nisu dobri jer pripadaju određenoj stranci. Da nisi naveo kojoj stranci pripadaju, možda bi neko i zagrizao? Ovako providno.
palavlada

#55 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by palavlada »

allem_77 wrote: 13/03/2020 15:54
palavlada wrote: 13/03/2020 15:43

Nemoj se ljutiti. Ja zaključio da ti nisu dobri jer pripadaju određenoj stranci. Da nisi naveo kojoj stranci pripadaju, možda bi neko i zagrizao? Ovako providno.
Slabo si zaključio :-) . Briga me za stranačku pripadnost, nju sam stavio upravo iz tog razloga koji ti navodiš. Tako da nema apsolutno ništa "providno".
Opetja033

#56 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by Opetja033 »

Kakve laži lik plasira, to je za nepovjerovati.
Zalihić nema nikakve veze sa Narodom i Pravdom, naprotiv čovjek je jedan od najvećih pljuvača po toj stranci.
Zakleti SDAovac.
palavlada

#57 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by palavlada »

Opetja033 wrote: 13/03/2020 17:44 Kakve laži lik plasira, to je za nepovjerovati.
Zalihić nema nikakve veze sa Narodom i Pravdom, naprotiv čovjek je jedan od najvećih pljuvača po toj stranci.
Zakleti SDAovac.

:lol: :lol: :lol: Loše ga braniš. Reci gdje je popljuvao Konakovića i njegovu stranku dok su bili vlast? Gospodin Zalihić je uvijek uz onoga ko je vlast. Vjerovatno si ga pomiješao sa ovim drugim gospodinom Baljićem. Baljić je SDA, ali je glup. A i Zalihić je glup, a i ljubitelj je promjene dresova. 8) 8)
Ali_G

#58 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by Ali_G »

Vjerovatno si ocekivao da ce se vise ljudi upecati na tvoju pricu, al zajeb’o si se. Nacin na koji pominjes imena ljekara dovoljno govori da su u pitanju neki licni razlozi. Od ukupno 22 posta na forumu, 19 si napisao na ovoj temi.
MaksprotivMarksa

#59 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by MaksprotivMarksa »

Pa i da su licni apsolutno nista nije slagao, idiotski su postupili i zaista imaju sramotne nastupe u javnosti, ne znam samo je li istina da je Zalihic u NiP-u, a ne bi me cudilo da je bio, a da se sada vracq starom jatu, tesko mi je povjerovati zbog Vedranove i Baljiceve tenzije, ali Zalihic je ozbiljan ridikul.
Ali_G

#60 Re: INTERNACIONALNA SRAMOTA SARAJEVSKIH DOKTORA ADEMA ZALIHIĆA I RUSMIRA BALJIĆA

Post by Ali_G »

Pregledah nastup u jucerasnjem N1 programu i ne vidim sta je to toliko grozno, osim sto covjek ocito nema rutinu nastupa na televiziji.
O gluposti u vezi pomenute tribine se prodiskutovalo. Glupost bila, al nacin na koji on proziva je ono bas...
Locked