Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote: ↑12/03/2020 08:10
Xiaomi mi 9t pro 6/128 na prodaju. Ne koristim ga u kutiji je. Cijena je 500 km VIŠE MOŽE NIŽE NEMOŽE Infirmacije u PP
Ne razumijem zasto vec treci put pises ovdje da prodajes mobitel? Vidis da malo ljudi cita ovu temu a stavi ga na OLX za 500KM pa ces ga prodati isti dan a mozes cak i 600KM izvuci ako sacekas desetak dana(ako je u top stanju bez ogrebotina).
Sa srecom i da ga brzo prodas a ovo ti je samo dobronamjeran savjet jer si vec poceo zaspamavati temu.
Nije baš tako. Stoji na olxu već 10 dana sa slikama i dohio sam samo dvije neozbiljne ponude. Jedna za zamjenu i jedna sa smiješnom cijenom.
Meni više liči da svi traže Xiaomi a mole boga da ga ne nađu.
Telefon jr zsista dobsr ali mi zbog gabarita neodgovara to je jedini razlog prodaje
Koliko ga cijenis na OLX-u? Da ga cijenis posto ovdje pises da ga prodajes(500KM) prodao bi ga isti dan a kazem da mozes mozda i 600KM izvuci ako sacekas desetak dana pod uslovom da je mobitel u extra stanju.
Evo kako trenutno izgleda na OLX-u kad se poreda od najnize cijene Mi 9T Pro:
Znaci ima ovaj jedan sto cijeni 550KM ali nije ulazio na svoj OLX profil vec 10 dana pa ili ga je prodao ili spamuje a onda imas dva oglasa gdje ljudi potrazuju taj mobitel za 600KM i onda cijene krecu od 630KM za 6/64GB verziju pa idu prema skupljem.
Ne razumijem zasto vec treci put pises ovdje da prodajes mobitel? Vidis da malo ljudi cita ovu temu a stavi ga na OLX za 500KM pa ces ga prodati isti dan a mozes cak i 600KM izvuci ako sacekas desetak dana(ako je u top stanju bez ogrebotina).
Sa srecom i da ga brzo prodas a ovo ti je samo dobronamjeran savjet jer si vec poceo zaspamavati temu.
Nije baš tako. Stoji na olxu već 10 dana sa slikama i dohio sam samo dvije neozbiljne ponude. Jedna za zamjenu i jedna sa smiješnom cijenom.
Meni više liči da svi traže Xiaomi a mole boga da ga ne nađu.
Telefon jr zsista dobsr ali mi zbog gabarita neodgovara to je jedini razlog prodaje
Koliko ga cijenis na OLX-u? Da ga cijenis posto ovdje pises da ga prodajes(500KM) prodao bi ga isti dan a kazem da mozes mozda i 600KM izvuci ako sacekas desetak dana pod uslovom da je mobitel u extra stanju.
Evo kako trenutno izgleda na OLX-u kad se poreda od najnize cijene Mi 9T Pro:
Znaci ima ovaj jedan sto cijeni 550KM ali nije ulazio na svoj OLX profil vec 10 dana pa ili ga je prodao ili spamuje a onda imas dva oglasa gdje ljudi potrazuju taj mobitel za 600KM i onda cijene krecu od 630KM za 6/64GB verziju pa idu prema skupljem.
https://www.olx.ba/artikal/37293143/xia ... pro-6-128/
Evo ga. Stavio sam 540 km da sam stavio 500 km tražili bi za 350 da prodam.
500 je cijena ovdje.
Niko ozbiljan nije pitao nti po udio realnu cijenu.
Sigurno vrijedi i 600 km.
Odosmo ti i ja daleko u spam.
L. P
jarobot wrote: ↑12/03/2020 17:46https://www.olx.ba/artikal/37293143/xia ... pro-6-128/
500 je cijena ovdje.
L. P
Mislim da znam zasto se niko ozbiljan nije raspitivao za njega. Stavio si Mi9T Pro a taj mobitel se ne zove tako nego Mi 9T Pro i nije ga uopste izbacivalo u pretrazivanjima jer si pogresno unio naziv modela. Idi na taj artikal, izaberi "uredi" i unesi tacan naziv modela.
A necemo vise spamati a i ostale koji su zainteresovani za taj tvoj mobitel zamolio bih da ti postavljaju pitanja u privatnim porukama.
jarobot wrote: ↑12/03/2020 17:46https://www.olx.ba/artikal/37293143/xia ... pro-6-128/
500 je cijena ovdje.
L. P
Mislim da znam zasto se niko ozbiljan nije raspitivao za njega. Stavio si Mi9T Pro a taj mobitel se ne zove tako nego Mi 9T Pro i nije ga uopste izbacivalo u pretrazivanjima jer si pogresno unio naziv modela. Idi na taj artikal, izaberi "uredi" i unesi tacan naziv modela.
A necemo vise spamati a i ostale koji su zainteresovani za taj tvoj mobitel zamolio bih da ti postavljaju pitanja u privatnim porukama.
Hvala na sugestiji. Odmsh se čovjek javio i kupio po cijeni koja stoji tamo
500 je cijena ovdje.
L. P
500 je cijena ovdje.
L. P
Nista. Kazem, mogao si izvuci i vise para od 540KM da si odmah stavio tacno ime modela ali sta je - tu je. I de obrisi sad oglas na OLX-u kad si vec prodao, vidim da je jos tu a ionako ovih mobitela slabo ima u ponudi pa ne treba jos jedan oglas od kojeg nema nista.
Ima li jos neko problem da mu se svako malo obrisu dozvole koje aplikacije koriste? Npr svakih par sati Whatsapp i Viber traze dozvolu za imenik,mikrofon itd... Isto vazi i za ostale aplikacije. Cini mi se da je to pocelo od prelaska na Android 10. RN8Pro je u pitanju.
fusion_ba wrote: ↑14/03/2020 12:29
Ima li jos neko problem da mu se svako malo obrisu dozvole koje aplikacije koriste? Npr svakih par sati Whatsapp i Viber traze dozvolu za imenik,mikrofon itd... Isto vazi i za ostale aplikacije. Cini mi se da je to pocelo od prelaska na Android 10. RN8Pro je u pitanju.
Ocigledno je problem s nestabilnim Android 10. Mislim da je najbolje ako mozes da vratis na prethodnu verziju dok ne srede stvar
mmk67 wrote: ↑19/03/2020 17:25
Kako se može popraviti Viber da tokom razgovora kod sagovornika nema eha (Redmi Note 3 Pro 3/32 Android 9),hvala
Smanji jacinu zvuka na svojoj slusalici. Ako to ne pomogne uradi resetovanje na fabricke postavke. Ako ni to ne pomogne onda mijenjaj mobitel jer je vec star i ocigledno ima neki hardverski problem.