Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MarlboroGold
#45576 Re: Liverpool FC
Dovedite Oblaka. Bolji je i od Alissona 
-
tap3ah75
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#45578 Re: Liverpool FC
Dobro, covjek napravio gresku. I umjesto da Liverpool zabije jos dva gola svojom svemirskom igrom, oni umjesto toga prime jos dva, a Trent kao pickica nasrce na Moratu jer ne može da podnese ispadanje 
- zomri
#45579 Re: Liverpool FC
Hajde da je samo pogriješio kod onog gola nego je njemu voda ušla u uši poslije toga nije mogao ništa odbraniti. Da je ona sa centra išla prema golu i to bi primio.
Jebajiga sad, bilo i prošlo. Svakako će prekinuti lp tako da se ne sekiram previše.
Jebajiga sad, bilo i prošlo. Svakako će prekinuti lp tako da se ne sekiram previše.
- Gandalf
#45580 Re: Liverpool FC
Hebaji ga, na ljeto sutnuti dvije svemirske kiksare LP-a i dovesti normalnog drugog golmana i obavezno dva ofanzivca.
Sredinu je Klopp osvjezio sa japancem i Jonesom, ocekujem da ce obojica dobiti minutazu sljedece sezone nakon sto prodju kompletne pripreme sa ekipom.
Odbranu popuniti sa Wiliamsom, nema tu nwkog glomaznog posla, vise pametnog i takticnog, uzdam se u gospodina Edwardsa i u njegovo vizionarstvo.
Sredinu je Klopp osvjezio sa japancem i Jonesom, ocekujem da ce obojica dobiti minutazu sljedece sezone nakon sto prodju kompletne pripreme sa ekipom.
Odbranu popuniti sa Wiliamsom, nema tu nwkog glomaznog posla, vise pametnog i takticnog, uzdam se u gospodina Edwardsa i u njegovo vizionarstvo.
- no_sekirli
#45581 Re: Liverpool FC
Sve je izgledalo prilicno dobro, do greske onog tukca. I to je preokrenulo sve.
Na stranu to sto smo ih pregazili u svim segmentima igre, i da je zavrseno 3:0 u regularnom dijelu, bilo bi skroz fer. Ispromasivale su se nemoguce sanse za promasiti.
A onako kako je on ispucao onu loptu po zemlji u zonu gdje su oni i vrebali cijelo vrijeme, ne bi moje dijete od 5 godina, a ne profesionalac od 30 i kusur. I to je i kraj i pocetak analize poraza.
Na stranu to sto smo ih pregazili u svim segmentima igre, i da je zavrseno 3:0 u regularnom dijelu, bilo bi skroz fer. Ispromasivale su se nemoguce sanse za promasiti.
A onako kako je on ispucao onu loptu po zemlji u zonu gdje su oni i vrebali cijelo vrijeme, ne bi moje dijete od 5 godina, a ne profesionalac od 30 i kusur. I to je i kraj i pocetak analize poraza.
-
UmaX
#45582 Re: Liverpool FC
Steta sto se ispalo iz LP jer je EPL skoro pa rijesen. Dakle imao se luksuz kakav se rijetko vidja, i opet se ispadne. Nigdje veze...
- AmiĐa_Idriz
#45583 Re: Liverpool FC
Pearce malo gasi kiselinu jutros sa pozitivnim vijestima o Werneru. Ovo ko Sinanu Sinanoviću kad gurneš neki tekst da se malo smire tenzije 
- zomri
#45584 Re: Liverpool FC
Ma ja ko Fabinho poslije Kijeva.
Eno slušam da je za Adriana bio u fazonu "fin je momak, dosta je toga odbranio". ko za karijusa poslije kijeva, a onda poslije kupio alissona. kontam da će sad isto biti.
ne kontam ni što mu treba kmečanje oko ovoga kako atletico igra, a imaju budžet. halo ba frajer odigrao kako ti ne voliš, isto što ti radiš drugima. stisni ruku, čestitaj i idemo dalje, a ne kme kme...
Eno slušam da je za Adriana bio u fazonu "fin je momak, dosta je toga odbranio". ko za karijusa poslije kijeva, a onda poslije kupio alissona. kontam da će sad isto biti.
ne kontam ni što mu treba kmečanje oko ovoga kako atletico igra, a imaju budžet. halo ba frajer odigrao kako ti ne voliš, isto što ti radiš drugima. stisni ruku, čestitaj i idemo dalje, a ne kme kme...
- Gandalf
#45585 Re: Liverpool FC
Nije to bas tako lako @zomri, izivciramo se mi koji gledamo na TV- u kako shupacki autobus prodje dalje, gdje nece tek zestoko naljutiti ucesnike utakmice
- bolji si, jaci si, totalno ih nadigras a ispadnes i to od ekipe prljavaca, nesportskog olosa poznatog po svinjarijama, tucama, svadjama, kartonima, simuliranjima, antifudbalu generalno
- bolji si, jaci si, totalno ih nadigras a ispadnes i to od ekipe prljavaca, nesportskog olosa poznatog po svinjarijama, tucama, svadjama, kartonima, simuliranjima, antifudbalu generalno
- zomri
#45586 Re: Liverpool FC
bolji si? daj golova koliko je potrebno i završi stvar.
ovo je sasvim legitiman način igre. i mi smo nekoliko puta tako prošli, sjetim se villareala i svako malo izležavanja i čuvanja lopte kod korner zastavice. neka ne glume neke moralne vertikale.
ovo je sasvim legitiman način igre. i mi smo nekoliko puta tako prošli, sjetim se villareala i svako malo izležavanja i čuvanja lopte kod korner zastavice. neka ne glume neke moralne vertikale.
-
skank
#45587 Re: Liverpool FC
To "antifudbal" vam je glupa prica iskreno. Ovo sto igra Atletiko je u skladu sa pravilima i imaju ljudi pravo tako igrati. Kad se uvedu pravila tipa ne smijes ostati na svojoj polovici duze od minut ili moras imat minimalno taj i taj posjed lopte onda mozemo reci da je antifudbal. Dotad, ne moze biti antifudbal ako je po pravilima fudbala.
- no_sekirli
#45588 Re: Liverpool FC
Gini 5, Ox 3, Salah 1, flop sezone Adrian (treba ga danas prodat odmah).
Moram jos i ovo reci. Zamjena Ox-Milner je bila totalni promasaj, Hendo je trebao vani. Ulazak Origija takodjer promasaj, obzirom da ga je poslao da krilo. Minu su opet ignorirali, a Fabino komotno nije trebao ni ulaziti.
Kmecanje na njihovu taktiku je, politickim rjecnikom, legalno, ali nije legitimno. Sudjenje je bilo dobro, obzirom da je naboj bio ogroman, samo mi nije jasno zbog cega one 2 skakljive situacije za moguci penal nisu bile ponovljene.
Razocaran sam duboko. Samo iz razloga sto smo ih prebili ko cigo punicu, a na kraju, ne da smo ispali, nego smo i porazeni.

Moram jos i ovo reci. Zamjena Ox-Milner je bila totalni promasaj, Hendo je trebao vani. Ulazak Origija takodjer promasaj, obzirom da ga je poslao da krilo. Minu su opet ignorirali, a Fabino komotno nije trebao ni ulaziti.
Kmecanje na njihovu taktiku je, politickim rjecnikom, legalno, ali nije legitimno. Sudjenje je bilo dobro, obzirom da je naboj bio ogroman, samo mi nije jasno zbog cega one 2 skakljive situacije za moguci penal nisu bile ponovljene.
Razocaran sam duboko. Samo iz razloga sto smo ih prebili ko cigo punicu, a na kraju, ne da smo ispali, nego smo i porazeni.
-
Crvena Tifoza
#45589 Re: Liverpool FC
Ne volim ni ja kad ekipa igra strogi bunker. Ali isto tako ne treba zaboraviti da je Liverpool imao 2:0, rezultat za prolaz dalje. I ljudi su im hladno složili tricu. Umjesto da su priveli utakmicu kraju, oni se zaletili grlom u jagode. Trener je taj koji prvi snosi krivicu pa tek onda igrači.skank wrote: ↑12/03/2020 17:01 To "antifudbal" vam je glupa prica iskreno. Ovo sto igra Atletiko je u skladu sa pravilima i imaju ljudi pravo tako igrati. Kad se uvedu pravila tipa ne smijes ostati na svojoj polovici duze od minut ili moras imat minimalno taj i taj posjed lopte onda mozemo reci da je antifudbal. Dotad, ne moze biti antifudbal ako je po pravilima fudbala.
Isto tako na karaju ispade da je ATM bila ekipa koja je zapravo diktirala tempo i ishod utakmice jer su zabijali onoliko koliko im je trebalo, koliko god da se nama činilo da je L’pool bio superiorniji tim.
- Gandalf
#45590 Re: Liverpool FC
Vraga bi oni zabijali da Liverpool ponovo nema kamikazu na golu, prosto nevjerovatno da poslije Karijusa, ponovo nadju golmana potpuno isto suicidalnog kao i onaj prosli. Da ironija bude veca, imaju u timu golmana svjetske klase, koji je ko na k..... povrijedjen.
Koliko god Livci znao odigrati neku epsku utakmicu, cudesno finale, izboriti prolaz dalje kontra svake logike, tako i sami sebi sa budalwtinom od golmana zagorcaju zivot kako im ga ne bi 6 Mesija zagorcalo
Koliko god Livci znao odigrati neku epsku utakmicu, cudesno finale, izboriti prolaz dalje kontra svake logike, tako i sami sebi sa budalwtinom od golmana zagorcaju zivot kako im ga ne bi 6 Mesija zagorcalo
- zomri
#45591 Re: Liverpool FC
https://www.theguardian.com/football/20 ... ons-leagueAnd it can hardly be denied that Liverpool’s form has dipped recently, not only since the winter break but arguably since the turn of the year, for all that their string of victories continued. Maintaining the sort of level they achieved in the autumn over the full course of a season is probably impossible. And yet Liverpool on Wednesday, particularly in the second half, probably played as well as they have since the win over Leicester on Boxing Day. There was pace and penetration, there were chances created, there was intelligence and that relentlessness that characterises them at their peak.
- zomri
#45592 Re: Liverpool FC
@AmiĐa_Idriz gledamo li ovo kao pobjedu Liverpoola (u regularnom vremenu) ili poraz (u produžecima)? Pitam za jaranano_sekirli wrote: ↑12/03/2020 17:14 Gini 5, Ox 3, Salah 1, flop sezone Adrian (treba ga danas prodat odmah).
- AmiĐa_Idriz
#45593 Re: Liverpool FC
Liverpool - Atletico Madrid 2:3
U slučaju...slobodne volje
U pravilniku
nema jasnog objašnjenja tako da možda koristimo sistem za remi? Tri igrača utakmice 3, 2, 1 i jednog flopa od 3 bobe?
U pravilniku
- no_sekirli
#45594 Re: Liverpool FC
Ja i zaboravio da smo izgubiliAmiĐa_Idriz wrote: ↑12/03/2020 17:58 Liverpool - Atletico Madrid 2:3
U pravilnikunema jasnog objašnjenja tako da možda koristimo sistem za remi? Tri igrača utakmice 3, 2, 1 i jednog flopa od 3 bobe?
- BHF_Manijak
#45595 Re: Liverpool FC
Frajer je nesiguran bio citavu utakmicu. Sjetim se one 60. minute i umjesto da lagano pokupi onaj sut Felixa, on nesto odbija rukom, umalo frajer iz odbijene lopte ne dade gol.
I sad se ne mogu oteti utisku da je drugi njihov gol pao nakon faula nad Ginijem.
Ima li neko gif te situacije, na samih 16m?
Robertsonu da je bolja zavrsnica, vec bi se u regularnih 90 min. slavio prolazak. Ne pamtim utakmicu da je on sam imao vise sansi. Onako iz glave 3 mogu nabrojati i to izrazite!
I sad se ne mogu oteti utisku da je drugi njihov gol pao nakon faula nad Ginijem.
Robertsonu da je bolja zavrsnica, vec bi se u regularnih 90 min. slavio prolazak. Ne pamtim utakmicu da je on sam imao vise sansi. Onako iz glave 3 mogu nabrojati i to izrazite!
- AmiĐa_Idriz
#45596 Re: Liverpool FC
Ne hvata nikad loptu, i u vremenu West Hama je imao problem sa tim. Protiv Bournemoutha je isto bespotrebno u jednoj situaciji boksovao loptu.
- no_sekirli
#45597 Re: Liverpool FC
Tek sam sada smogao hrabrosti i pogledao highlightse. Šta se sve nonšalantno ispromašivalo Tito dragi...
- AmiĐa_Idriz
#45598 Re: Liverpool FC
Kakvo smeće od teksta na portalu o Kloppu, ne znam za period Borussije ali 90% stvari totalni promašaj za period u Liverpoolu, sve izvrnuto i čak na neke stvari dodano.
- zomri
#45599 Re: Liverpool FC
Ima neki novi u redakciji, izvor mu 90min

- AmiĐa_Idriz