Talici su iza rata drmali. Bog te pito kakve su tu sve malverzacije vršene i otkud im milioni u ta teška vremena. Danas koliko znam nemaju za kifle. Bila je definitivno neka šnjira sa tim milka Accentima, u Zenici ih je bilo nekoliko, a jednog je vozao ugledni ljekar patolog. Ono čega se dobro sjećam- svi su imali isti bekgraund-dugo stajali kao salonska vozilatempuser wrote: ↑21/11/2019 23:50 Zenica je imala par firmi, Talic je drzao Volva, ali je prije toga jedna firma za koju sam radio od njega kupila Accenta Milka boje.
I to je bila neka mucka u njegovom stilu, auto je kupljen nov 1997, ali je godiste 1995. Svi papiri koji su dosli uz auto (uputstva, serv. knjizice itd) na arapskom.
Bila je nedavno obavijest da im je totalna rasprodaja. A narod ko narod, svasta priča, mada me ne bi začudilo da je to i istina poznavajući Sabetov modus operandi.Sveti Koilije wrote: ↑22/11/2019 15:48
Sabe je baš teško bolestan, koliko sam čuo ni ne ustaje više. Ona žena njegova, ne mogu reći vodi, nego otključava prašnjavu radnju, pa ako ko zaluta valjda. Servis pored drži majstor za Fiat/Alfu i sve ostalo a manje je pouzdan i od priča o Alfama. Kako se nedavno zagužvalo oko odkupa tih objekata pukla je priča kako Sabe dole ima poveći lager i dalje pun dijelova npr. za Ascone, kečeve i slične youngtimere i to se trebalo prodavati po akcijskim cijenama
On topic: raja izvinjavam se, vidim sad da je prica primjerenija za Lopovske auto kuce