Da se odmah pošalje kakva tajna služba i ovaj tzv savo privede sudu pravde u rš.
https://www.doznajemo.com/post/sok-u-st ... -kennedyja
oćekurac
to što među Bošnjacima postoji pluralizam može nam samo biti plus u svakom pogledu a ne minus kao što SDA želi da prikaže.bunk wrote: ↑08/03/2020 19:56 Ma teorije o nabacivanju dolaze od impotentne opozicije koja bi vladala kantonom Sarajevo ako ikako moze a ostatk BiH ce onda sam poci za njihovim primjerom sta god to znacilo..
Mada bilo bi priceless vidjeti kako se Forto komesa u stolici kad mu preko puta sjedi Dodik i iznosi "istine" o suzivotu i Bosni i Hercegovini.
Ili kiflu stavit u predsjednistvo da on "proceduralno" obradi dodika![]()
![]()
Brlog definitivno postaje diktatura jednog covjeka ili DJL.zavrzlama wrote: ↑09/03/2020 23:23 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... S-a/588069
pocelo je..bice uskoro sarovicu,borenovicu i slicnim bjezanija u mrsku federaciju i pravljenje od blata BIH institucija...
Bravo! Ovo je ključ svega. Nismo mi slabili jer kod Bošnjaka postoji kakva-takva višestranačka demokratija, naprotiv, tim prije što je kod nas demokracija, i 30 godina nakon rata, još u pelenama.Veigar wrote: ↑09/03/2020 22:27to što među Bošnjacima postoji pluralizam može nam samo biti plus u svakom pogledu a ne minus kao što SDA želi da prikaže.bunk wrote: ↑08/03/2020 19:56 Ma teorije o nabacivanju dolaze od impotentne opozicije koja bi vladala kantonom Sarajevo ako ikako moze a ostatk BiH ce onda sam poci za njihovim primjerom sta god to znacilo..
Mada bilo bi priceless vidjeti kako se Forto komesa u stolici kad mu preko puta sjedi Dodik i iznosi "istine" o suzivotu i Bosni i Hercegovini.
![]()
ovi uhljupi iz szp ne kontaju da oni za protivnika imaju vucica i db srbije,a ne dodika....bice veselo u narednom periodu,dosta kokica i lijepo meze.Maraschino wrote: ↑09/03/2020 23:26Brlog definitivno postaje diktatura jednog covjeka ili DJL.zavrzlama wrote: ↑09/03/2020 23:23 https://www.nezavisne.com/novosti/bih/S ... S-a/588069
pocelo je..bice uskoro sarovicu,borenovicu i slicnim bjezanija u mrsku federaciju i pravljenje od blata BIH institucija...
A gdje sam ja pluralizam nazvao minusom?Veigar wrote: ↑09/03/2020 22:27to što među Bošnjacima postoji pluralizam može nam samo biti plus u svakom pogledu a ne minus kao što SDA želi da prikaže.bunk wrote: ↑08/03/2020 19:56 Ma teorije o nabacivanju dolaze od impotentne opozicije koja bi vladala kantonom Sarajevo ako ikako moze a ostatk BiH ce onda sam poci za njihovim primjerom sta god to znacilo..
![]()
Ja znam da to zeleni žele prikazati i što gorem svjetlu, ali na kraju, naš pluralizam je ono nešto što će na kraju spasiti Bosnu i Hercegovinu.bunk wrote: ↑10/03/2020 08:11A gdje sam ja pluralizam nazvao minusom?Veigar wrote: ↑09/03/2020 22:27to što među Bošnjacima postoji pluralizam može nam samo biti plus u svakom pogledu a ne minus kao što SDA želi da prikaže.bunk wrote: ↑08/03/2020 19:56 Ma teorije o nabacivanju dolaze od impotentne opozicije koja bi vladala kantonom Sarajevo ako ikako moze a ostatk BiH ce onda sam poci za njihovim primjerom sta god to znacilo..
![]()
Mada ja bih to prije nazvao frakcionizam...
Bosnu i Hercegovinu je spasila Armija Bosne i Hercegovine.
Zasad ne znamo kako bi to izgledalo. Ono sto znamo definitivno je da ni forto a ni konakovic a ni njihove stranke ne bi dale svoj glas za apsolutnu vecinu tog istog dodika, niti bi emotivno na hdz skupovima uzvikivali " bili smo i biti cemo zajedno"
ODLUKA STUPILA NA SNAGU
Poljoprivredno zemljište u RS-u zvanično u rukama države BiH
Zvonko Mijan, registrar Ustavnog suda BiH.
Odluka je, kaže, postala službena i obavezujuća.
“To nije jedna od odluka u kojoj je javnim vlastima ostavljen bilo kakav nalog za postupanje i ona je praktično danom objavljivanja u Službenom glasniku izvršena i za Ustavni sud riješena”

Pa da se okrenemo sad istoku za promjenu?izvrsni direktor wrote: ↑10/03/2020 10:29Ne znamo sa sigurnoscu, ono sto znamo sigurno je tridesetogodisnja saradnja sda i covica, kao i sda apsolutna podrska miloradu.
kakvom istoku? ko ti je na istoku?bunk wrote: ↑10/03/2020 11:51Pa da se okrenemo sad istoku za promjenu?izvrsni direktor wrote: ↑10/03/2020 10:29Ne znamo sa sigurnoscu, ono sto znamo sigurno je tridesetogodisnja saradnja sda i covica, kao i sda apsolutna podrska miloradu.
Nece da moze.
nedaj boze da je samo u federaciji registrovan slucaj koronavirusa ,a ne u brogu...bilo bi brlog mora zatvorit svoje granice,federacija nam samo pravi probleme,BIH je vjestacka tvorevina itd.
nedaj boze da je samo u federaciji registrovan slucaj koronavirusa ,a ne u brogu...bilo bi brlog mora zatvorit svoje granice,federacija nam samo pravi probleme,BIH je vjestacka tvorevina itd.