Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
"Prema informacijama od kolega, pacijent kojem je danas potvrdjen Corona virus se nalazi u Zenici. U kucnoj je izolaciji. Pod nadzorom epidemiologa vec neko vrijeme. Dakle nije smjesten niti u jednu od Klinika." Zalihic Adem
Bobi wrote: ↑09/03/2020 21:20
Kad nas zatvore...ni izac ni uci u Zenicu
Puj, puj, puj ne urekao nas.
A berza luduje? Citam recesija vec pogodila izgleda dio Eurozone. Nadam se da smo dosad stekli neki imunitet. Onaj aktivni prirodni imunitet od svega sta smo predeverali. Ali znajuci nas, bojim se da ce nas pravo pogodit. Puj, puj, puj ne urekao i ja nas.
Bobi wrote: ↑09/03/2020 21:20
Kad nas zatvore...ni izac ni uci u Zenicu
Puj, puj, puj ne urekao nas.
A berza luduje? Citam recesija vec pogodila izgleda dio Eurozone. Nadam se da smo dosad stekli neki imunitet. Onaj aktivni prirodni imunitet od svega sta smo predeverali. Ali znajuci nas, bojim se da ce nas pravo pogodit. Puj, puj, puj ne urekao i ja nas.
Još smo kukali zbog Vranduka i čekanja od sat-dva ispred tunela po zvizdanu. a možda se uskoro neće moći ni do Vranduka
Karantin bi nam dobro dosao. Da otkrije ono najbolje i najgore medju nama.
Nazalost, ali nema boljeg lijeka za pokvarene ljudske odnose od nevolje. Zanimljivo bi bilo gledati ove usijane vojnicke -suprostavljene stranacke glave dok se bore za dah jedan pored drugog u bolnickom krevetu(barem meni). Naravno, dok im lideri uzivaju negdje daleko od epidemije sa druge strane svijeta i sa potpuno drugacijim balansom bankovnog racuna od nas koji smo evo vec preko dvadeset godina u mentalnom i finansijskom karantinu.