Challenger_ wrote: ↑09/03/2020 19:02
Za pocetak ih treba napenaliti na Poljine, jebo im Erdoan mater.
Ilegalni migranti u BiH
- muha_sa
#11726 Re: Migranti u BiH
- muha_sa
#11727 Re: Migranti u BiH
CPT wrote: ↑09/03/2020 19:03"niko nije dosao sa telefonom devedesete" kao ultimativni dokaz neceg... Za one koji su devedesete prepavali ovako je izgledao mobilni u to doba
Kostao je cca 15k DEM, za njega je trebalo raditi cca 3 godine jer je prosjecna plata bila oko 200€
Danas mozes kupiti "ovoliki telefon" za 90$, konkretno novo Lenovo S4 sa svojih 5.7". Da ne govorimo o ponudi Kineza, polovnim telefonima, itd, itd..

- King Theoden
#11728 Re: Migranti u BiH
U redu. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje. Nebitno.Naslovnica wrote: ↑09/03/2020 18:13 Ja sam učesnik teme i ne mrzim nikoga, ni prije ni poslijepodne.
To što se neko ne slaže s tvojim ili tuđim mišljenjem ne znači automatski da te mrzi.
Mislim da si u zabludi što se tiče "FGR" i mnogih ovdje na forumu, pogotovu u vezi da mrze sve što je muslimansko
Pazi nešto, imamo jedan ozbiljan problem a to je masovni odlazak onih koji su u narednih 30-ak godina trebali da nose privredu naše zemlje.Naslovnica wrote: ↑09/03/2020 18:13 Što se tiče uvoza porodica emigranata iz Turske u BiH, i obezbijeđivanja stanova za njih od EU fondova, to je apsolutna, da prostiš, budalaština. Izvini, ali je tako.
Osim toga, imamo problem bijele kuge.
Sve u svemu, radi se o najgoroj mogućoj depopulaciji svih vremena.
Znaš li koliko smo ljudi izgubili od 2013. godine? Znaš li koliko gubimo svake godine?
Ako imaš između 20 i 30 godina, a situacija se ne promijeni, znaj da nećeš imati penziju.
Osim toga, nećeš imati doktore koji će te liječiti.
Ako ovo nije vrijeme da se upale svi mogući crveni alarmi, onda ne znam.
Političari ti neće pomoći. Uostalom, zaboli ih, oni su se obezbijedili.
Da, i ja sam za to da dosele japanci, švicarci ili švabe, ali je to nemoguća misija.
Sa ovima imamo šansu, a gdje je šansa tu je i rješenje.
-
zrakomlat
- CPT
#11730 Re: Migranti u BiH
Usput, ne sjecam da je u BIH postojala mobilna mreza gdje ovi "ovi nasi" mogli" imati mobilne telefone. Al dobro, na tom klipu ima nekih drugih problema 
-
howdy
#11731 Re: Migranti u BiH
ne vjerujem sta citamCPT wrote: ↑09/03/2020 19:03"niko nije dosao sa telefonom devedesete" kao ultimativni dokaz neceg... Za one koji su devedesete prepavali ovako je izgledao mobilni u to doba
Kostao je cca 15k DEM, za njega je trebalo raditi cca 3 godine jer je prosjecna plata bila oko 200€
Danas mozes kupiti "ovoliki telefon" za 90$, konkretno novo Lenovo S4 sa svojih 5.7". Da ne govorimo o ponudi Kineza, polovnim telefonima, itd, itd..
-
zrakomlat
#11732 Re: Migranti u BiH
Šta reče na one izvještaje MUP HNK o belajima koje prave migranti gdje se vidjelo da bez osnova tvrdiš da su lažne vijesti jer ih je prenio određeni portal?
- CPT
#11733 Re: Migranti u BiH
-
zrakomlat
#11734 Re: Migranti u BiH
-
Naslovnica
#11735 Re: Migranti u BiH
Bitno je, kako nije bitno.King Theoden wrote: ↑09/03/2020 19:09U redu. Ti imaš svoje mišljenje, ja svoje. Nebitno.Naslovnica wrote: ↑09/03/2020 18:13 Ja sam učesnik teme i ne mrzim nikoga, ni prije ni poslijepodne.
To što se neko ne slaže s tvojim ili tuđim mišljenjem ne znači automatski da te mrzi.
Mislim da si u zabludi što se tiče "FGR" i mnogih ovdje na forumu, pogotovu u vezi da mrze sve što je muslimanskoPazi nešto, imamo jedan ozbiljan problem a to je masovni odlazak onih koji su u narednih 30-ak godina trebali da nose privredu naše zemlje.Naslovnica wrote: ↑09/03/2020 18:13 Što se tiče uvoza porodica emigranata iz Turske u BiH, i obezbijeđivanja stanova za njih od EU fondova, to je apsolutna, da prostiš, budalaština. Izvini, ali je tako.
Osim toga, imamo problem bijele kuge.
Sve u svemu, radi se o najgoroj mogućoj depopulaciji svih vremena.
Znaš li koliko smo ljudi izgubili od 2013. godine? Znaš li koliko gubimo svake godine?
Ako imaš između 20 i 30 godina, a situacija se ne promijeni, znaj da nećeš imati penziju.
Osim toga, nećeš imati doktore koji će te liječiti.
Ako ovo nije vrijeme da se upale svi mogući crveni alarmi, onda ne znam.
Političari ti neće pomoći. Uostalom, zaboli ih, oni su se obezbijedili.
Da, i ja sam za to da dosele japanci, švicarci ili švabe, ali je to nemoguća misija.
Sa ovima imamo šansu, a gdje je šansa tu je i rješenje.
Mišljenje je k'o dupe, svako ga ima.
ZNAŠ LI TI ZAŠTO LJUDI ODLAZE IZ BIH?!
Zašto misliš da i ti, koje bi ti doselio i izgradio im stanove, ne bi otišli odavde kada skontaju gdje su došli, kakva je ovo država i kakva im je ovdje budućnost. U poređenju s nekoliko stotina kilometara udaljenim Bečom?
Pa mislim, stvarno...
- Sanjarko
#11737 Re: Migranti u BiH
Mobiteli, laptopi i slicno ne znaci da je neko pun ko brod. Imam i ja oboje pa nisam pun ko brod. Prvo kupljeno od poklonjenih para prije oko 6 godina i dan danas radi i koristim, a drugo dobio na poklon isto prije oko 6 godina.
*Cheli* podcjenjujete pravo OS-e sa SI. Sad koliko i Turske OS-a igra ulogu pitanje je? Vidimo da prosljedzuju i tjeraju migrante u Europu, ali koliko njihova OS-a igra ulogu bas u tome, to je pitanje? Prije ce biti da ko poslusno kuce kakvo samo slusaju naredbu.
*Cheli* podcjenjujete pravo OS-e sa SI. Sad koliko i Turske OS-a igra ulogu pitanje je? Vidimo da prosljedzuju i tjeraju migrante u Europu, ali koliko njihova OS-a igra ulogu bas u tome, to je pitanje? Prije ce biti da ko poslusno kuce kakvo samo slusaju naredbu.
-
howdy
#11738 Re: Migranti u BiH
Nisi, ali nisi ni kreno preko milion granica bez pasosa i kad te neko zaustavi i pita za isti ti ga kamenujes i pokusavas zapalit granicu.Sanjarko wrote: ↑09/03/2020 19:29 Mobiteli, laptopi i slicno ne znaci da je neko pun ko brod. Imam i ja oboje pa nisam pun ko brod. Prvo kupljeno od poklonjenih para prije oko 6 godina i dan danas radi i koristim, a drugo dobio na poklon isto prije oko 6 godina.
Ljudima nije jasno da se za atak na suverenitet i nepovredivost granice moze dobit metak u čelo. Nek se zahvale grcima na strpljivosti.
- Sanjarko
#11739 Re: Migranti u BiH
Sve stoji i slazem se. Ali nisu ni ovi krenuli preko toliko granica i mora samo onako. Mislim da OS-e igraju veliku ulogu u ovome svemu. Tukne ovo pravo odavno.howdy wrote: ↑09/03/2020 19:50Nisi, ali nisi ni kreno preko milion granica bez pasosa i kad te neko zaustavi i pita za isti ti ga kamenujes i pokusavas zapalit granicu.Sanjarko wrote: ↑09/03/2020 19:29 Mobiteli, laptopi i slicno ne znaci da je neko pun ko brod. Imam i ja oboje pa nisam pun ko brod. Prvo kupljeno od poklonjenih para prije oko 6 godina i dan danas radi i koristim, a drugo dobio na poklon isto prije oko 6 godina.
Ljudima nije jasno da se za atak na suverenitet i nepovredivost granice moze dobit metak u čelo. Nek se zahvale grcima na strpljivosti.
-
howdy
#11740 Re: Migranti u BiH
Germany does not know the whereabouts of 130,000 asylum seekers who were registered last year, officials say.
The head of Germany's federal office for migration, Frank-Juergen Weise, said there were up to 400,000 people in the country whose identities were unknown to the authorities.
Ovih 130 hiljada toliko radi da se ne zna đe su.
The head of Germany's federal office for migration, Frank-Juergen Weise, said there were up to 400,000 people in the country whose identities were unknown to the authorities.
-
howdy
#11741 Re: Migranti u BiH
Zvala ih Angela, i to striktno sirijce, i pojela govno. Nemam nista protiv, ali kad krene rulja koja nema veze sa Sirijom onda jbg.Sanjarko wrote: ↑09/03/2020 20:00Sve stoji i slazem se. Ali nisu ni ovi krenuli preko toliko granica i mora samo onako. Mislim da OS-e igraju veliku ulogu u ovome svemu. Tukne ovo pravo odavno.howdy wrote: ↑09/03/2020 19:50Nisi, ali nisi ni kreno preko milion granica bez pasosa i kad te neko zaustavi i pita za isti ti ga kamenujes i pokusavas zapalit granicu.Sanjarko wrote: ↑09/03/2020 19:29 Mobiteli, laptopi i slicno ne znaci da je neko pun ko brod. Imam i ja oboje pa nisam pun ko brod. Prvo kupljeno od poklonjenih para prije oko 6 godina i dan danas radi i koristim, a drugo dobio na poklon isto prije oko 6 godina.
Ova NVO govna se mogu napušit
-
howdy
#11742 Re: Migranti u BiH
A mob sexual assault on young female revellers on New Year's Eve turned Germany's celebrated tolerance of mass migration upside down. What happened and why was it hushed up? How has it changed the nation?
Michelle describes how the assailants, supposedly refugees, "touched us everywhere they could, between the legs and at our breasts". Police and media initially downplayed the incident, but as days went by, Germans learned that more than 1000 complaints of sexual assault and theft had been lodged, with the alleged assailants being described as North African and Middle Eastern. Subsequently, the generosity that has seen Germany embrace more than a million new migrants in the past year, otherwise known as "Welcome Culture", is wearing thin.
Lažu ba Nijemci
Michelle describes how the assailants, supposedly refugees, "touched us everywhere they could, between the legs and at our breasts". Police and media initially downplayed the incident, but as days went by, Germans learned that more than 1000 complaints of sexual assault and theft had been lodged, with the alleged assailants being described as North African and Middle Eastern. Subsequently, the generosity that has seen Germany embrace more than a million new migrants in the past year, otherwise known as "Welcome Culture", is wearing thin.
Lažu ba Nijemci
- CPT
#11743 Re: Migranti u BiH
Da, ne zna se "đe su" jer rade na crno.... Uostalom to ti i pise u tekstu:howdy wrote: ↑09/03/2020 20:04 Germany does not know the whereabouts of 130,000 asylum seekers who were registered last year, officials say.
The migrants did not appear at reception centres to which they had been directed, the government said in a written reply to a question.: This may be because they have moved to a different country, gone underground or registered several times.
To se ne desava samo u Njemackoj vec je stalna praksa zadnjih 20+ godina.
-
howdy
#11744 Re: Migranti u BiH
They’re not happy in Gaza..
They’re not happy in Egypt..
They’re not happy in Libya..
They’re not happy in Morocco..
They’re not happy in Iran..
They’re not happy in Iraq..
They’re not happy in Yemen..
They’re not happy in Afghanistan..
They’re not happy in Pakistan..
They’re not happy in Kyrgyzstan..
They’re not happy in Syria..
They’re not happy in Turkey..
They’re not happy in Lebanon..
They’re happy in Australia..
You’re happy in Canada..
They’re happy in England..
They’re happy in France..
They’re happy in Italy..
They’re happy in Sweden..
They’re happy in Finland..
They’re happy in Germany..
They’re happy in Spain..
They’re happy in Norway..
They’re happy in the USA..
And in conclusion.....
They are happy in a country that is not Muslim and not when is. And who do they blame? Not Islam. Not their leadership. Not themselves.
They blame the countries they are happy in.
AND THEN-They want to change those countries to be like the countries they came from that originally made them unhappy.
You’re happy in Canada..
They’re happy in Italy..
They’re happy in Spain..
And in conclusion.....
They are happy in a country that is not Muslim and not when is. And who do they blame? Not Islam. Not their leadership. Not themselves.
AND THEN-They want to change those countries to be like the countries they came from that originally made them unhappy.
-
StelaVrti
#11745 Re: Migranti u BiH
il' tohowdy wrote: ↑09/03/2020 20:08 A mob sexual assault on young female revellers on New Year's Eve turned Germany's celebrated tolerance of mass migration upside down. What happened and why was it hushed up? How has it changed the nation?
Lažu ba Nijemci
il' ti ne valja izvor
- CPT
#11746 Re: Migranti u BiH
A sta ce se drugo kriti u pozadini...howdy wrote: ↑09/03/2020 20:13 They’re not happy in Gaza..
You’re happy in Canada..
They’re happy in Italy..
They’re happy in Spain..
And in conclusion.....
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#11747 Re: Migranti u BiH
Ovo je poprilicno tacno.....nazalost
-
howdy
#11748 Re: Migranti u BiH
Germany: Migrants attack police probing death at refugee center
A group of migrants have pelted officers with stones as they tried to investigate the death of a woman at the migrant center in the southern German city of Regensburg. A three-hour operation ensued to remove her body.
Bošnje ba napale
A group of migrants have pelted officers with stones as they tried to investigate the death of a woman at the migrant center in the southern German city of Regensburg. A three-hour operation ensued to remove her body.
Bošnje ba napale
- CPT
#11749 Re: Migranti u BiH
Sta konkretno je tu "tacno"?
-
howdy
#11750 Re: Migranti u BiH
Ma ja, treba guglat i citat al đerizuStelaVrti wrote: ↑09/03/2020 20:16il' tohowdy wrote: ↑09/03/2020 20:08 A mob sexual assault on young female revellers on New Year's Eve turned Germany's celebrated tolerance of mass migration upside down. What happened and why was it hushed up? How has it changed the nation?
Lažu ba Nijemci
il' ti ne valja izvor![]()